Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frajla
    21. Kolovoz 2019. 15:35

Venus

E cure recimo da su te velicine 56 dobre od rodjenja pa bar do 2-3mj starosti, koliko bi outfita trebalo imati? Ja nekako nemam pojma koliko komada bij pripremila u velicini 56. Ne zelim ono pretjerat pa da za cas preraste, a opet ne namjeravam prat ves svako malo, vec bolje imat zalihu ciste odjece. Ipak se bebe puno prljaju u startu i treba ih presvlaciti dva-tri puta dnevno bar

Ma ne prljaju se bebe tako na početku. Je, nekad malo pobjegne iz pelene, nekad bljucnu, ali ni to neće baš svaki put po sebi, nekad na tetricu, nekad samo rukavić od bodija nastrada, nekad po tebi 
    Po meni je dosta 3-5 pidjamica, oko 5 jednodjelinih odjelaca (bez rukava), par hlačica, 3-5 čarapica i 10ak bodija. Uvijek možeš bebu i kroz dan ostaviti u piđamici ili ako baš nešto pofali obućeš u idućoj veličini

Julie
    21. Kolovoz 2019. 15:41

Tako i ja, osjecam da ne mogu potegnut zadnjih tjedan, dva iako sam citavu trudnocu bila u petoj i super sam se osjecala. 
    Zvali su me iz Bubamare da je stigla hranilica pa ju idemo vidjeti i uzeti tj seka i sogi ce nam uzeti. I narucili smo baby monitor pa ce i to uskoro. 

• Pikulica19
    21. Kolovoz 2019. 15:42

💙23
    💜37
    KOLOVOZ
    Sara2019 - 20.8. Djevojčica 💜 🎂 Sara 12.08.
    Minnie_mi - 20.8. Djevojčica 💜 🎂
    Martina0204 - 22.8. Djevojčica 💜
    ayla - 22.8. Djevojčica💜 🎂 17.08.
    Mkt39 - 27.8.
    PetiteFille- 31.8.
    RUJAN
    Senci30 - 5.9.,djevojčica 💜
    Schawli - 7.9. Djevojčica - KB Merkur 💜
    Angelina - 9.9., djevojcica - KB Merkur💜
    ReginaP - 11.9., djecak - KB Merkur 💙
    Leona29 - 12.9., djevojčica 💜
    samy_lo - 14.9. djevojčica 💜
    Breskvica - 14.9., djevojčica💜
    Julie - 15.9. dječak - KB Merkur💙
    LollyBB - 15.9 dječak💙
    Aurora87 - 18.9., dječak-KBC Osijek💙
    Maša62 -19.09. curka - Vinogradska 💜
    Nopobo- 21.09. curka💜
    Lalolitala- 21.9 Dječak💙
    irma123 - 23.09. curica - OB Virovitica 💜
    DijMar - 24.9. dječak - ŽB Čakovec💙
    Jules55-25.9. Djevojčica 💜
    felicita28 - 28.9., dječak - Petrova💙
    anemone - 29.9., djevojčica - KB Merkur💜
    Buby5 - 30.9
    LISTOPAD
    Marinaaaa- 2.10.,
    DaVoS - 3.10., djevojčica💜
    Nina988 - 04.10. djevojcica 💜
    Petrica87 - 06.10, dječak💙
    Natalie - 7.10. dječak💙
    Laura233 - 7.10. djevojcica💜
    ygritte - 8.10.dječak💙
    Deja1988 - 12.10. djevojcica- Vinogradska💜
    Linopp - 10.10. Djevojčica 💜
    Matea26- 13.10. Dječak - Vinogradska💙
    Nensy0308-13.10. curica-Vinogradska💜
    mc_zbg - 13.10. - curica? - Vinogradska💜
    Xoxo - 15.10. - dječak 💙
    Dior2 - 15.10.-
    sreca - 16.10.- Curica💜
    Doris3101 - 16.10. - dječak💙
    Loptica10- 16.10.- djevojčica 💜
    Pahuljicaa - 18.10.-djevojčica 💜
    Andrea21 - 18.10. - djevojčica 💜
    Lady_Bird - 20.10. curka💜
    Mamika99 - 21.10. - dječak, KBC Osijek💙
    fritula - 23.10. - dječak💙
    Teresita - 24.10-dječak💙
    MonaL. - 24.10-dječak💙 KBC Split
    Venus - 24.10. - curica 💜
    Manich - 26.10. - dječak 💙
    October30-30.10.- djevojčica 💜
    STUDENI
    Iva2 - 01.11. - curica 💜
    Luce35- 01.11 - curica 💜
    Dinah - 02.11. - curica 💜
    anita775 - 03.11. dječak - OB Sisak💙
    Toškica95 - 06.11. - dječak?💙
    mommy_V - 06.11.-djevojčica 💜
    Pikulica19 - 12.11. curica - Vinogradska💜
    lala3 - 17.11. djevojčica 💜
    Frajla - 20.11. dječak - Sv. Duh💙
    renata. koscec- 24.11. djevojčica- Vinogradska💜
    Kengurica - 25.11. dječak 💙
    Ivana0907 - 25.11.djevojčica💜
    Iwancheee- 26.11. dječak💙
    Katja32- 28.11

• Kengurica
    21. Kolovoz 2019. 15:44

I bome dobro da si mi rekla da vec zovem, nesto nije bilo kliknuti da mi dodje nalaz. Sve je ispod referentnih vrijednosti i bas sam sretna zbog toga.
    Hemoglobin, eritrociti i jos nesto su mi malo snizeni, pretpostavljam da cu morati nadomjesno zeljezo uzimati.

Frajla
    21. Kolovoz 2019. 15:51

Kengurica

I bome dobro da si mi rekla da vec zovem, nesto nije bilo kliknuti da mi dodje nalaz. Sve je ispod referentnih vrijednosti i bas sam sretna zbog toga.
    Hemoglobin, eritrociti i jos nesto su mi malo snizeni, pretpostavljam da cu morati nadomjesno zeljezo uzimati.

Super za šećer  
    A dobro, željezo već budeš nadoknadila, to je često oko zadnjeg tromjesečja jer beba počne sebi više uzimati, a tebi pofali

• Kengurica
    21. Kolovoz 2019. 15:53

Leona, iako sam manje trudna, zasmeta mi nekad trbuh u autu, da. Kad se nesto naginjem, okrecem u mrtvi kut..

october30
    21. Kolovoz 2019. 15:54

Čitam malo kakve ste sve pratrage radile u trudnoci...ja samo na pocetku krvnu sliku i poslala me na OGTT u 27 tjednu jer joj je bilo puno 10 kg sto sam do tada dobila...na pregledima samo UZV i to je to..e da i određivanje krvne grupe iako sam dobrovoljni davatelj...
    Jos par dana radim pa idem na godisnji i poslije na porodiljni 45 dana prije termina, nemam neke osobite poteskoce, ali vec mi trbuh postaje tezak 

mc_zgb
    21. Kolovoz 2019. 15:55

Angelina

mc_zgb

Pikulicanema na čemu, sad će nas biti još više što hodamo po dućanima i skeniramo
    Ja sam za izlazak pripremila iz h&m-a bodić dugih rukava i odjelce, netko je bio podijelio to ovdje i ja sam se zaljubila i kupila isto(prljavo rozi sa crnim srčekima, ma preslatko je). I kapicu i čarapice. Iznosit ćemo ju u jajetu, jer sam isto čula da mora biti jaje baš, iako ćemo se voziti autom ravno 2 minute do domaAli sigurnost na prvom mjestu.

To sam bila ja 😁 hahaha, nemoj zezati da si isto kupila, predobro 😂 ja sam se ipak predomislila i uzela odijelce u c&a 56 posto je njihov malo manji, ovo mi se od h&m-a bas ucinilo veliko za malu bebu

Hehe pa da, preslatko mi je bilo. Ja sam uzela velicinu 56, valjda ce biti ok. Za svaki slucaj cu pripremit jos nesto od robice sto sam dobila, ali ovo mi je favorit 😍 Koju si ti velicinu uzela?

• Pikulica19
    21. Kolovoz 2019. 15:58

Leona29

I ja sam sva cangrizava, placljiva, pa se za 5 min smijem pa opet u plac. Jucer sam mome rekla da je sve to on kriv 😁😂 i da bi voljela da osjeti bar malo tog mog stanja pa da me moze razumjet, jer on mene gleda i cudi se da sta je meni i da nisam sva svoja 🙈🙈 evo danas sam generalku pa se uspuhala i jos vruce i zraka nema… Sta se rucka tice, kod mene je to vec 2 tjedna sve nesto brzinski da sam sta manje na stednjaku jer iskreno neda mi se vise ni to… Od ubrzane organizirane zene, pala sam na nesposobnjakovicku i idem si na zivce, ali jos malooooo 😁😁
    Vi koje vozite, jel vam tesko kad se onako morate na nekom raskrizju malo nagnut da vidite jel ide auto? Meni je malo, smeta mi trbuh 😂😂😂😂 a o ulasku i izlasku iz auta necu ni govorit, ubi zdjelica…

I ne samo to, vec okretat se za mrtvi kut, pa kad idem u rikverc na duze ja se volim okrenut skroz pa imam stvarniju sliku situacije, a sad moram pratit sva tri retrovizora, pa kad se parkiram ispred zgrade i drugi se priljepe tj. Stanu na onu bijelu liniju od parkinga i sutradan idem u auto tesko da bi usla i da nemam trbuh a ne sad tek pa odustanem negdje i ici s autom ili pricekam da netko s jedne strane bar ode 🤷‍♀️, onda tek koliko mi duze treba da krenem i poslije kad stanem 😆 sva sam usporena ... 
    Ali nasla sam mjesto gdje mi nece smetat nitko 😂 bar to mi nekak super...
    Pa ja cu imati procedure od pol sata kad budem s djetetom isla negdje s autom, te namjesti te zavezi te spremi stvari te sebe namjesti 😂😂😂😂

• Kengurica
    21. Kolovoz 2019. 16:04

October pa i kako tko. Ja sam dobila od gina samo na pocetku da napravim KKS i urinokulturu. Nakon toga sam sama trazila bris i pitala da izvadim TSH i opet prekontroliramo zeljezo (pretpostavljam za zeljezo da bi me i on poslao, ali TSH ne bi). OGTT bi me poslao.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.