Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angelina
    21. Kolovoz 2019. 16:50

mc_zgb

Angelina

mc_zgb

Pikulicanema na čemu, sad će nas biti još više što hodamo po dućanima i skeniramo
    Ja sam za izlazak pripremila iz h&m-a bodić dugih rukava i odjelce, netko je bio podijelio to ovdje i ja sam se zaljubila i kupila isto(prljavo rozi sa crnim srčekima, ma preslatko je). I kapicu i čarapice. Iznosit ćemo ju u jajetu, jer sam isto čula da mora biti jaje baš, iako ćemo se voziti autom ravno 2 minute do domaAli sigurnost na prvom mjestu.

To sam bila ja 😁 hahaha, nemoj zezati da si isto kupila, predobro 😂 ja sam se ipak predomislila i uzela odijelce u c&a 56 posto je njihov malo manji, ovo mi se od h&m-a bas ucinilo veliko za malu bebu

Hehe pa da, preslatko mi je bilo. Ja sam uzela velicinu 56, valjda ce biti ok. Za svaki slucaj cu pripremit jos nesto od robice sto sam dobila, ali ovo mi je favorit 😍 Koju si ti velicinu uzela?

Isto 56 😊

anemone
    21. Kolovoz 2019. 16:58

Cure, bila koja u c&a ovih dana? Dal ima ovog kod nas? 
    https://www.c-and-a.com/eu/en/shop/newborn-dress-2063132/1

• Noemi1
    21. Kolovoz 2019. 16:58

Hahha i ja imam problema kod nepreglednog raskrizja, kad se treba nagnut preko volana, bude bas tesko. A ulazak i izlazak iz auta ..ee to je vec proces, dok se okrenem, nalaktim, uhvatim za vrata, pa tek onda izlazim 😂 
    Sto se tice iznosenja bebe iz bolnice, citirat cu Auroru: "Nama su na tecaju rekli 😂😂😂😂" da nikakva kosara i vrece ne dolaze u obzir. Samo jaje i nista drugo. Takodjer su nas savjetovali da ukoliko je hladno pa moramo oblaciti skafander, jaknicu, znaci da to ne radimo vec da prvo zakopcamo bebu i onda naopako obucemo jaknicu i prekrijemo dekicom. Da u pravilu dijete ne smije bit u jajetu u jakni/skafanderu (skliskom materijalu). Ako je bas jako hladno, zagrijte auto pa onda donesite dijete nakon 10 min (to ovim trudnicama koje imaju kasniji termin, tamo u 10, 11.mj ako ima koja) 😀 

• Pikulica19
    21. Kolovoz 2019. 17:12

Ja sam upravo saznala, a dali ste vi znale da lijecnici bi trebali prijaviti policiji vozacice koje su usle u 5.mj. trudnoce?

Ocito ono "trudnoca nije bolest, vec stanje" ne vrijedi... Onome pod koktel tabletama ne oduzmu vozacku i skoro ubije cijelu obitelj a trudnice bi se kao trebalo kontrolirati a svjesno ulazim u auto i ako se oajecam lose pa necu nit izlazit iz kuce a gdje jos sjedat za volan 🤦🏼‍♀️

Leona29
    21. Kolovoz 2019. 17:13

Evo ja jos lezim i neda mi se pomaknut.. A nije da sam se prebila od posla bas 🙄🙄
    Dragi mi ide na zivce i ljubomorna sam na njega kad ga vidim da spava ko top i jos na trbuhu onako. .. Taj zaspe di stigne..  A ja dok se okrenem ko tuljan treba mi 5 min 😂😂😂
    E da, meni je jos ok nekako uc u auto, al izac je lutrija.. Pa se hvatam pa se laktim pa se drzim za volan 😂😂😂 a kad izlazim sa suvozacevog to mi je bas uzas nekako i onda moj dragi kaze "aha evo sad ce recitacija krenit" jer pocnem brojat tipa "jbmt ovakvo auto, izac iz ovakvog auta je lutrija, nije ovo auto za trudnicu" 🙈😂😂 tako da on vec napamet zna sta cu rec 😂😂 neki dan mi reko da vidim jel ide auto s moje strane reko e sorry al nmg se nagnut 😂😂😂

Leona29
    21. Kolovoz 2019. 17:15

Pikulica19

Ja sam upravo saznala, a dali ste vi znale da lijecnici bi trebali prijaviti policiji vozacice koje su usle u 5.mj. trudnoce?

Ocito ono "trudnoca nije bolest, vec stanje" ne vrijedi… Onome pod koktel tabletama ne oduzmu vozacku i skoro ubije cijelu obitelj a trudnice bi se kao trebalo kontrolirati a svjesno ulazim u auto i ako se oajecam lose pa necu nit izlazit iz kuce a gdje jos sjedat za volan 🤦🏼‍♀️

Pojma o tome nisam imala😳😳

• ReginaP
    21. Kolovoz 2019. 17:25

Pikulica19

Ocito ono "trudnoca nije bolest, vec stanje" ne vrijedi… Onome pod koktel tabletama ne oduzmu vozacku i skoro ubije cijelu obitelj a trudnice bi se kao trebalo kontrolirati a svjesno ulazim u auto i ako se oajecam lose pa necu nit izlazit iz kuce a gdje jos sjedat za volan 🤦🏼‍♀️

E bas sam krenula zalijepit clanak sa 24sata o tome.. koji vrag je njima? Jasno je meni da nisi bas u svom najboljem izdanju, ali to je na svakoj od nas da procjeni za sebe.. I nije mi jasno sta bi policija trebala kad ne postoji zabrana upravljanja vozilom za trudnice ili sam ja u prekrsaju, a da ne znam? A usotalom sigurnije se osjecam kad sama vozim nego taxijem u Zagrebu..

Jules55
    21. Kolovoz 2019. 17:49

Leona29

Pikulica19

Jednu trudnu curu su zaustavili policajci i samo ju opomenuli da po zakonu zadnja 2 mjeseca u trudnoci ne smije vozit nit bit na suvozacevu mjestu🙃

LollyBB
    21. Kolovoz 2019. 18:09

Jules55

Leona29

Pikulica19

Jednu trudnu curu su zaustavili policajci i samo ju opomenuli da po zakonu zadnja 2 mjeseca u trudnoci ne smije vozit nit bit na suvozacevu mjestu🙃

Ma da?? Ja vozim, a nekih 3 ipo tjedna do termina. Ups...

• Pikulica19
    21. Kolovoz 2019. 18:13

Jules55

Leona29

Pikulica19

Znaci zadnja dva mjeseca se vozimo ko direktori iza... 
    Ocito cemo morati lagati koliko imam do kraja 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI