Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Jeja4
    21. Kolovoz 2019. 19:12

Jules55

Leona29

Pikulica19

Ja sam upravo saznala, a dali ste vi znale da lijecnici bi trebali prijaviti policiji vozacice koje su usle u 5.mj. trudnoce?

Ocito ono "trudnoca nije bolest, vec stanje" ne vrijedi… Onome pod koktel tabletama ne oduzmu vozacku i skoro ubije cijelu obitelj a trudnice bi se kao trebalo kontrolirati a svjesno ulazim u auto i ako se oajecam lose pa necu nit izlazit iz kuce a gdje jos sjedat za volan 🤦🏼‍♀️

Pojma o tome nisam imala😳😳

Jednu trudnu curu su zaustavili policajci i samo ju opomenuli da po zakonu zadnja 2 mjeseca u trudnoci ne smije vozit nit bit na suvozacevu mjestu🙃

Hmmm, svasta, bas cu pitati muza, on je policajac, mouda zna. Nije prometni ali bas da mi provjeri

Jules55
    21. Kolovoz 2019. 19:39

LollyBB

ReginaP

Mene bi samo zanimalo po kojem to zakonu jer u Zakonu o sigurnosti prometa na cestama koji je na snazi od 1.8.2019. se apsolutno nigdje ne spominju izrijekom trudnice, neka me ispravi netko ako grijesim

I mene to zanima. Pokušala sam naći, ali ništa.

Nisam nikad provjeravala ali to mi je ona ispričala prije cca pola godine, ona je tada bila 8 mjeseci trudna.. ja i dalje vozim i vozit cu dok mogu🤪

PatyDi
    21. Kolovoz 2019. 19:47

E da, taman i ja pročitala to....svašta...ja isto ne volim voziti, ali kad moram odvezem se na kraće relacije,a da je teško, teško je hehe i još k tome nemam naš auto na koji sam naviknuta nego od roditelja pa dok se ja s njim snađem...
    Uglavnom, danas na tečaju ništa novo, tema dojenje, osim kaj je spomenuto da se prva 3-4 dana ne koristi izdajalica u slučaju potrebe nego se ručno to radi pošto nema još pravog mlijeka i količine su jako male da se sve to ne pogubi u izdajalici. I za šeširiće da ne kupujemo nego će oni pregledom ustanoviti trebaju li nam i kakvi pa imaju oni tamo. 
    Stalno hvale sestre na odjelu kako puno pomažu i nek ih uvijek tražimo kad trebamo, a sad jel stvarno tako, treba se uvjeriti...moji roditelji znaju dvije primalje tamo i dvije sestre na odjelu pa se nadamo da će bit okej....ipak je drugačije kad imaš nekog poznatog... 

• lalolitala
    21. Kolovoz 2019. 19:48

Nije zakonom propisano da ne smijes. Al je propisano da nesmijes ugrozavat promet, al te moze iskljucit iz prometa ako on procjeni da nisi sposobna vozit(umor itd). 

Venus
    21. Kolovoz 2019. 19:49

Cure koje ste u pocetku 3. tromjesjecja jel imate osjecaj kao da se promijenio nacin kretanja bebe? Recimo nisu to vise udarci ko prije, vise kao da mi se rola, ziga ispod koze, i ono nekad neki ko leptirici i drmuckanje/vibrirajuci osjecaj. I mozda par puta dnevno neki kick i stucanje. Malo kad osjetim taj vibrirajuci feel se zabrinem, al sam citala da je i drugima nekad tako.

Leona29
    21. Kolovoz 2019. 19:51

Jules55

Leona29

Pikulica19

Ja sam upravo saznala, a dali ste vi znale da lijecnici bi trebali prijaviti policiji vozacice koje su usle u 5.mj. trudnoce?

Ocito ono "trudnoca nije bolest, vec stanje" ne vrijedi… Onome pod koktel tabletama ne oduzmu vozacku i skoro ubije cijelu obitelj a trudnice bi se kao trebalo kontrolirati a svjesno ulazim u auto i ako se oajecam lose pa necu nit izlazit iz kuce a gdje jos sjedat za volan 🤦🏼‍♀️

Jednu trudnu curu su zaustavili policajci i samo ju opomenuli da po zakonu zadnja 2 mjeseca u trudnoci ne smije vozit nit bit na suvozacevu mjestu🙃

Nego di cu se vozit... Sta je njima 🤔

Leona29
    21. Kolovoz 2019. 19:53

Noemi1

LollyBB

Jules55

Leona29

Pikulica19

Ma da?? Ja vozim, a nekih 3 ipo tjedna do termina. Ups…

I ja isto 😂 vjerojatno cu se i u rađaonu odvest 😂😂

Takodjer 😂😂😂😂😂

PatyDi
    21. Kolovoz 2019. 19:57

I da, rekla nam je dr da si možemo dofurati svoj banana jastuk u bolnicu 

luce35
    21. Kolovoz 2019. 19:58

U prvoj trudnoci sam vozila do zadnjeg dana, i sada cu ako se budem dobro osjecala kao tada. Nikad mi policija nije nista komentirala, pregledaju dokumente i vozi dalje.

Frajla
    21. Kolovoz 2019. 19:59

Joj boze budala u ovoj drzavi. 😱🤦🏼‍♀️ Jel to ginekolog kao treba prijaviti ili opce prakse? 
    A mene isto zivo zanima gdje to pise da trudnice ne smiju voziti. A posebno dio da ne smije sjediti naprijed, jer ne vidim koja je razlika naprijed ili iza. Pa i djeca smiju sjediti naprijed po zakonu ako su adekvatnoj sjedalici.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.