Ja sutra ulazim u 8mjesec,a od 19tt sam na blažem mirovanju,na heparinu,problemi sa posteljicom. Mic po mic i u 8mi mjesec ulazimo. Nekako sam rasterećenija jer kontam ne daj Bože nekog zla beba je već velika..proletilo vrijeme.nadam se da će ovo biti moja dugina beba,napatili smo prije već,pa čekajući da bi nas mrvica lijepo usrećio. Jedva čekam držati ga u rukama napokon. Nekako se zbog sveg ovog stresa niti ne bojim poroda. Jedva čekam
Pikulice hvala! Nalaz bi mi trebao doci u toku dana. Meni se cini da je čaša u suncu max 3dl, ali nisam bas sigurna.
Jednom je neka od vas spomenula trudnicki pojas za auto i ja sam to kupila. Stvarno odlicna stvar. Svaka pohvala.
Pikulice hvala! Nalaz bi mi trebao doci u toku dana. Meni se cini da je čaša u suncu max 3dl, ali nisam bas sigurna.
Jednom je neka od vas spomenula trudnicki pojas za auto i ja sam to kupila. Stvarno odlicna stvar. Svaka pohvala.
Jesi gledala na mail jel stiglo? Meni je došlo nekih sat i pol nakon zadnjeg vađenja. Rekli su sat vremena, već sam ih mislila zvati i taman stiglo
Curke 😘
Tu sam, citam vas al slabo pisem… Psihicki se pripremam 🙈🙈😂😂 svaki dan nesto bolucka, pa stane, pa opet bolucka… Zdjelica me bas pocela boljet ako duze hodam ili stojim, pa cak i dok se okrecem u krevetu i bas mi je pritisak dolje…
Pricale ste za te briseve, meni je moj gin radio samo na pocetku i to je to 🤔 sutra idem dat urin za urinokulturu…
Torba mi je skroz spremna, prekjucer sam pokupovala jos par sitnica, danas stavila grudnjake za dojenje i to je to..
Kod ginica sam narucena tek u 39om tjednu, reko je da se nada da cu do tad bit u komadu tako da mi ni uputnicu za rodiliste uopce nije dao… I to je to eto…
A jooooj, pa onda te ne budu porodili
Šalim se naravno.To sam ja pitala svoju dr u trudničkoj jel trebam uputnicu za rodilište, pa mi je rekla kakva uputnica, pa to je hitno stanje. Tak da ju nisam ni imala. A za bris reci na porodu da ti nisu radili, pa nek oni odluče hoće preventivno dati antibiotik
A dosad mi je uvijek davao u 36om tjednu uputnicu kao za svaki slucaj... Pa mi zato cudno... Al znam da, i ako ju nemam moraju me primit 😁😁 iako bit cu ja do tad u komadu pa cu je dobit 😂😂
Pikulica nema na čemu, sad će nas biti još više što hodamo po dućanima i skeniramo
Ja sam za izlazak pripremila iz h&m-a bodić dugih rukava i odjelce, netko je bio podijelio to ovdje i ja sam se zaljubila i kupila isto (prljavo rozi sa crnim srčekima, ma preslatko je). I kapicu i čarapice. Iznosit ćemo ju u jajetu, jer sam isto čula da mora biti jaje baš, iako ćemo se voziti autom ravno 2 minute do doma
Ali sigurnost na prvom mjestu.
..
Znam da je netko prije spominjao, od vas koje ste već pred terminom, da vas prepone bole. Mene su nekako danas počele boljeti, sad ne znam jel to od toga jer sam se baš preforsirala ovih dana, hodam naokolo i kupujem sve što mi treba za bebicu.
..
Također, bila sam danas dati urin na mikobiološki u DZ, nigdje nikog, nakon toga išla u Petrovu vadit krv opet za onaj test senzibilizacije, i opet poluprazno bilo. Sve sam to uspjela obavit u sat i pol. U šoku sam bila
Meni stigao nalaz, željezo ni mrvu bolje isto kao i zadnji put 🙄 mene bole prepone i stidna kost i sve me već smeta, bas sam cangrizava. Jučer sam plakala zato jer mi je bilo vruće i zato jer sam metalno krepana i nisam opeglala veš. Luda glava. Dragi samo nazvao ženu koja nam pegla i tješio stvar, ali ja eto u plac jer nisam ja i ni sama ne znam koji mi je vrag 🙈🙈🙈🙈
Odkad sam krenula opet vozit taj pojas kad zavezem samo produzim mal gornji dio i stavim jedan omotaj oko rucne. Tako da mi je donji dio labav a gornji dio prek prsa ima svoju funkciju i dalje. Mene uzasno pritisce dole, ali ima smisla kad su mi rekli da je jako nisko dole...
Julie meni nekako najbolje kad s nikim ne pricam o nicem. Od jake samostalne organizirane zene postala sam emocionalno slomljena izgubljena u vremenu, a s vremenom i u prostoru 🙈
Dok povedem neku temu ja se rasplacem hormoni me peru nenormalno... Osusila mi se orhideja jer sam bila odsutna par dana i toliko me to pogodilo da je mm mislio da je netko preminuo, a sta da kazem... 🤷♀️
Julie meni nekako najbolje kad s nikim ne pricam o nicem. Od jake samostalne organizirane zene postala sam emocionalno slomljena izgubljena u vremenu, a s vremenom i u prostoru 🙈
Dok povedem neku temu ja se rasplacem hormoni me peru nenormalno… Osusila mi se orhideja jer sam bila odsutna par dana i toliko me to pogodilo da je mm mislio da je netko preminuo, a sta da kazem… 🤷♀️
Hoće ti hormoni tak zezati
A orhideji samo odrežeš tu granu i ona će ti uskoro pustiti novu
Mene hvata panika jer je termin sutra a nis se ne dogada. Kad prode termin jel onda gledaju plodnu vodu? I kak je gledaju ak nisi otvorena... 😭 danas bas koma dan samo cmoljim...
Sortiraj odgovore
Najstariji