Curke evo u mene, sve sam prvo išla pročitate. Dakle na Merkuru danas ni pasa. Bila oko 8.30 na vađenju krvi dolje, trudnička isto prazna. Znam da je rani jer oni se spuste nešto prije 9, al u petak kad ću ići ja sigurno će biti milion ljudi.
Frajla ove Violeta sam uzela i ja dva paketa, nemaju los sastav osim napomenuti parfema. Hipp kremica super, generalno hipp nema loše sastave u baby kozmetici.
Iznenadilo me da Mustela ima u svojim maramicama kancerogene supstance iliti Pegove isto tako ima i Trudi i zbog toga sam tužna jer imaju predivan miris ali opet preagresivan za bebe, Violeta ljubicaste isto imaju peg u sastavu. Sto se tiče maramica u Bubamari imaju maramice kit&kin i one su dobrog sastava isto kao i bambi natural. Imaju nešto malo kiselina ove druga al ugl nisu los izbor.
Baš mi je drago da si brzo bila gotova
Super, hvala za sastave
A ovo hipp nije krema nego maramice, malo zeleno pakiranje baš za rukice za u torbu. Nisam vidila da imaju te u većem pakiranju. Njihove smo imali roze vlažne, i one su mi baš koma, presuhe, skoro pa beskorisne, znala sam ih kvasiti vodom jer ništ ne bi radile. Moguće da stoje predugo u trgovinama, jer sam uzela ono veliko pakiranje gdje se dobiju 3-4 paketa. Jedva dočekala da ih se riješim i onda dobila još jedan taj veliki paket na poklon
Za mustelu sam čula da imaju koma sastav, a meni je to i preparfimirano za bebe. Isto i Trudi. Ali sa sam čula da je Mustela stelatopia linija dobra, tak da budem uzela tu kremicu za lice za zimu (iako nema atopiju).
Uriage sam isto probala i ostala razočarana, iako mi je to najdraža marka kad sebi uzimam nešto…
Za Mustelu sam čula sve, i hvalospjeve i kritike..zasad nisam kupila puno kozmetike za bebu ali iskreno nemam pojma čiju bi uzimala.. ne znam sta bi of ovog na trzistu bilo najprirodnije?
Za Mustelu sam čula sve, i hvalospjeve i kritike..zasad nisam kupila puno kozmetike za bebu ali iskreno nemam pojma čiju bi uzimala.. ne znam sta bi of ovog na trzistu bilo najprirodnije?
Koja kolica si na kraju uzela? Jel stiglo već što?
Kozmetike na početku stvarno ne treba puno. Bebu je na najbolje prati običnom vodom, eventualno dodati par kapi bademovog ulja (ja uzmem u ljekarni oleotherapy, oko 30 kn je bočica).
Eventualno za zimu neku kremicu da ličeko ne ispuca, može i obični melem, on se ne upija, a štiti kožu od vanjskih utjecaja. A posluži i krema za guzu, neka masnija. Naravno, sve marke imaju te kremice za zimu, od nivee, hippa, aderma, mustela, balea.....pa tko što voli
Ja sam uzimala Walesu i ona je odlična, uzela sam i Alverde neke stvari. Za kupanje čisto bademovo ulje iz ljekarne. To je to. Ništa puno. Kupila blazinice pa ću vidjeti kak će biti pranje guze doma, a ta van imam vlažne maramice
Koja kolica si na kraju uzela? Jel stiglo već što?
Kozmetike na početku stvarno ne treba puno. Bebu je na najbolje prati običnom vodom, eventualno dodati par kapi bademovog ulja (ja uzmem u ljekarni oleotherapy, oko 30 kn je bočica).
Eventualno za zimu neku kremicu da ličeko ne ispuca, može i obični melem, on se ne upija, a štiti kožu od vanjskih utjecaja. A posluži i krema za guzu, neka masnija. Naravno, sve marke imaju te kremice za zimu, od nivee, hippa, aderma, mustela, balea…..pa tko što voli
Kolica Mamas and papas, i jaje Cybex cloud Z, sutra idemo po to i polako instaliramo u auto. Namjestaj čeka za posloziti u sobi..sta je termin blizi nekako mi je manja panika, svaki dan nesto i bit cemo spremni💪 a prije 2,3 mjeseca sam mislila da vec kasnimo
Malo sam se i umorila od istrazivanja,usporedivanja 😬
Netko je spomenu kako se umorio uspoređivajući, bome i ja. Sve gledam kako bi uzela što manje štetne proizvode za bebicu, pa gledam i sastave stalno. Spašava me aplikacija na mobitelu, zove se CodeCheck, preporuka svima tko želi pripaziti na te sastave - dakle skenira se kod na ambalaži i izbaci koliko sadrži tih loših sastojaka, koliko je ovih koji su ok. Lijepo pokaže po bojama te sastave. Tako da ja hodam po dućanima i samo skeniram Osjećam se ponekad da me prodavačice čudno gledaju al me boli briga iskreno.
Eto preporuke, većina proizvoda od Alverde (to je dm-ova marka, tako da se samo tamo može naći) je super sastava i nemaju ta sranja u sebi. Ja koristim njihove gelove za tuširanje a imaju i liniju za bebe (ima tu na linku ta kremica koju ja imam za bebicu i koju planiram koristiti: http://dm-bio-proizvodi.adriamedia.hr/page/za-mame-i-bebe). Što se tiče vlažnih maramica, ja sam isto uzela jedno pakiranje, od mullera marka (skenirala sam ju i nema ničeg crvenog) i isto ju planiram koristiti samo kad smo vani, doma mi je plan vodu i blazinice.
Curke 😘
Tu sam, citam vas al slabo pisem... Psihicki se pripremam 🙈🙈😂😂 svaki dan nesto bolucka, pa stane, pa opet bolucka... Zdjelica me bas pocela boljet ako duze hodam ili stojim, pa cak i dok se okrecem u krevetu i bas mi je pritisak dolje...
Pricale ste za te briseve, meni je moj gin radio samo na pocetku i to je to 🤔 sutra idem dat urin za urinokulturu...
Torba mi je skroz spremna, prekjucer sam pokupovala jos par sitnica, danas stavila grudnjake za dojenje i to je to..
Kod ginica sam narucena tek u 39om tjednu, reko je da se nada da cu do tad bit u komadu tako da mi ni uputnicu za rodiliste uopce nije dao... I to je to eto...
Curke, koju velicine robe ste kupovale za bebe za izlazak iz bolnice? 50 ili 56 ? Ja ne znam koju da uzmem da ne fulam
Curke 😘
Tu sam, citam vas al slabo pisem… Psihicki se pripremam 🙈🙈😂😂 svaki dan nesto bolucka, pa stane, pa opet bolucka… Zdjelica me bas pocela boljet ako duze hodam ili stojim, pa cak i dok se okrecem u krevetu i bas mi je pritisak dolje…
Pricale ste za te briseve, meni je moj gin radio samo na pocetku i to je to 🤔 sutra idem dat urin za urinokulturu…
Torba mi je skroz spremna, prekjucer sam pokupovala jos par sitnica, danas stavila grudnjake za dojenje i to je to..
Kod ginica sam narucena tek u 39om tjednu, reko je da se nada da cu do tad bit u komadu tako da mi ni uputnicu za rodiliste uopce nije dao… I to je to eto…
A jooooj, pa onda te ne budu porodili
Šalim se naravno. To sam ja pitala svoju dr u trudničkoj jel trebam uputnicu za rodilište, pa mi je rekla kakva uputnica, pa to je hitno stanje. Tak da ju nisam ni imala. A za bris reci na porodu da ti nisu radili, pa nek oni odluče hoće preventivno dati antibiotik
Sortiraj odgovore
Najstariji