Jel vama ginekolog dojke pregledava? Meni u prvoj trudnoći je,u ovoj nije..a napipala sam neku veću kvržicu,pomičnu.čak kad je diram boli poslije 🙄
Ja isla do ducana... Naravno, cekam red nebi nitko propustio (a sve stranci)... I copili me laznjaci.. Pa sam sjela u kafic i cekala da se smiri... Sad me samo ziga menstrualna bol... Ici cu pod tus pa u lezeci...
Cure koje ste u pocetku 3. tromjesjecja jel imate osjecaj kao da se promijenio nacin kretanja bebe? Recimo nisu to vise udarci ko prije, vise kao da mi se rola, ziga ispod koze, i ono nekad neki ko leptirici i drmuckanje/vibrirajuci osjecaj. I mozda par puta dnevno neki kick i stucanje. Malo kad osjetim taj vibrirajuci feel se zabrinem, al sam citala da je i drugima nekad tako.
Da, definitivno… Tu i tamo koji udarac, ali slabo.. Sad osjetim samo kao da mi pliva unutra😂😂 Trbuh se sav izoblici kak se ona krece😁😁
Promijenio se način iz ugodnog i simpatičnog u pomalo neugodne i nekad bolne udarce...nisam na početku 3. već pomalo pri kraju, ali mislim da ima još mjesta radi moje visine pa je zato i dosta aktivan dok neki kojima fali mjesta pomalo se umiruju u ovom periodu...
Cure koje ste u pocetku 3. tromjesjecja jel imate osjecaj kao da se promijenio nacin kretanja bebe? Recimo nisu to vise udarci ko prije, vise kao da mi se rola, ziga ispod koze, i ono nekad neki ko leptirici i drmuckanje/vibrirajuci osjecaj. I mozda par puta dnevno neki kick i stucanje. Malo kad osjetim taj vibrirajuci feel se zabrinem, al sam citala da je i drugima nekad tako.
Da i ja osjecam... Prije koji mjesec mi je vibriralo gore malo ispod zeludca i ovdje mi nitko nije odgovorio na to, a niti dr. nisu imali objasnjenje za to a isto to osjetim sad dole....
Onda jucer su takvi bili polreti da se kao samo njihala lijevo desno i koji mi kick nogicom nabaci 😂
Kad se hocu namjestit bocno nebitno na koju stranu ko da me nozem probata, valjda se ona namjestila a mene ko šiša.... Pa sam se sjela, mozda se okrene 🤷♀️ I kad sam napokon uspjela bocno leci prislonila sam ruku na donji dio trbuha i osjetila ko kuckanje neko onak ravnomjerno, kao kucaji srca ali ocito je to bilo stucanje- nase prvo stucanje 🥳
...
Ja cu vas pitat policajca sutra koji je bio i prometni po kojem zakonu i kojem clanku je to zapisano jer nit ja nisam nasla.
Ali kao ide da ginekolog daje izvjestaj policiji o vozacicama koje su usle u 5.mj trudnoce i da ih onda Medicina rada zove na razgovor i procjenjuju dali su sposobne voziti. 🤷♀️
Sve mi je to nekako nedoreceno skroz...
Moja cura sad lupa junacki, ovisi kako legnem zna se migoljiti i raditi valove pa to bude bas komicno za gledati, al kad bas udara, onda zvijezde u podne vidim.
Bok, evo upravo stigla s trudničkog tečaja Dok zdravlja Zagreb zapad .Tecaj kao tečaj je ok,ali gužva na tečaju 🤦♀️.Sala za 100 ljudi ali barem ih 10 stajalo ako ne i vise .Još sutra ću izdržati valjda i sutra idem prvi put u Vinogradsku na pregled u TA nadam se da neću provesti pola dana tamo čekajući na red .Danas sam ravno 36 tjedana .
Da i ja osjecam… Prije koji mjesec mi je vibriralo gore malo ispod zeludca i ovdje mi nitko nije odgovorio na to, a niti dr. nisu imali objasnjenje za to a isto to osjetim sad dole….
Onda jucer su takvi bili polreti da se kao samo njihala lijevo desno i koji mi kick nogicom nabaci 😂
Kad se hocu namjestit bocno nebitno na koju stranu ko da me nozem probata, valjda se ona namjestila a mene ko šiša…. Pa sam se sjela, mozda se okrene 🤷♀️ I kad sam napokon uspjela bocno leci prislonila sam ruku na donji dio trbuha i osjetila ko kuckanje neko onak ravnomjerno, kao kucaji srca ali ocito je to bilo stucanje- nase prvo stucanje 🥳
…
Ja cu vas pitat policajca sutra koji je bio i prometni po kojem zakonu i kojem clanku je to zapisano jer nit ja nisam nasla.
Ali kao ide da ginekolog daje izvjestaj policiji o vozacicama koje su usle u 5.mj trudnoce i da ih onda Medicina rada zove na razgovor i procjenjuju dali su sposobne voziti. 🤷♀️
Sve mi je to nekako nedoreceno skroz…
Ja isto drukcije osjecam, prije su bili izrazeniji udarci ovisno gdje ritne, sad mi je onako vise nekako u unutrasnjosti, ko recimo kad se zrak mice u crijevima. Neki dan sam titranje osjetila skroz dolje u lijevoj preponi. Neznam jel se mozda okrenula glavom dolje, na zadnjem pregledu je bila popreko trbuha
Jel vama ginekolog dojke pregledava? Meni u prvoj trudnoći je,u ovoj nije..a napipala sam neku veću kvržicu,pomičnu.čak kad je diram boli poslije 🙄
Ne gleda. Koliko znam to je sve normalno u trudnoci
U prosloj sam radila uzv kad sam bila 7 tt i vec onda su mi napisali "promjene u skladu s ranom trudnocom". I rekli da dodem kad prestanem dojiti, jer do tada nema smisla gledati bilo sta
Ne gleda. Koliko znam to je sve normalno u trudnoci
U prosloj sam radila uzv kad sam bila 7 tt i vec onda su mi napisali "promjene u skladu s ranom trudnocom". I rekli da dodem kad prestanem dojiti, jer do tada nema smisla gledati bilo sta
Sestra mi je izliječila karcinom dojke prije godinu u 33.god života pa paničarim. Isto ću mu reći na idućem pregledu za tu kvržice,mada mislim čim boli na dodir da je bezopasna
Ja ne vozim sada u kasnijoj trudnoci, vozim se taxijem svuda ali da istina je da si sigurniji sam nego u taxiju...neki dan me neki tako izvozao preko lezecih policajaca da sam mislila da ce mi beba izletit van uzas. Ima nekih i koji su dobri naravno, koji paze ali ima bas i budala...
Sto se tice udaraca, neko je bas tu dobro napisak kao da se rola ispod kozey tako je i meni u zadnje vrijeme i bas je aktivan mali i bas ga jako.osjetim, stalno radi neke valove ili mu iskoci koljeno ili guza i onda se osjeti pod rukama
Sortiraj odgovore
Najstariji