Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • MonaL.
    21. Kolovoz 2019. 20:02

Jel vama ginekolog dojke pregledava? Meni u prvoj trudnoći je,u ovoj nije..a napipala sam neku veću kvržicu,pomičnu.čak kad je diram boli poslije 🙄

Leona29
    21. Kolovoz 2019. 20:09

Ja isla do ducana... Naravno, cekam red nebi nitko propustio (a sve stranci)... I copili me laznjaci.. Pa sam sjela u kafic i cekala da se smiri... Sad me samo ziga menstrualna bol... Ici cu pod tus pa u lezeci... 

PatyDi
    21. Kolovoz 2019. 20:21

Deja1988

Venus

Cure koje ste u pocetku 3. tromjesjecja jel imate osjecaj kao da se promijenio nacin kretanja bebe? Recimo nisu to vise udarci ko prije, vise kao da mi se rola, ziga ispod koze, i ono nekad neki ko leptirici i drmuckanje/vibrirajuci osjecaj. I mozda par puta dnevno neki kick i stucanje. Malo kad osjetim taj vibrirajuci feel se zabrinem, al sam citala da je i drugima nekad tako.

Da, definitivno… Tu i tamo koji udarac, ali slabo.. Sad osjetim samo kao da mi pliva unutra😂😂 Trbuh se sav izoblici kak se ona krece😁😁

Promijenio se način iz ugodnog i simpatičnog u pomalo neugodne i nekad bolne udarce...nisam na početku 3. već pomalo pri kraju, ali mislim da ima još mjesta radi moje visine pa je zato i dosta aktivan dok neki kojima fali mjesta pomalo se umiruju u ovom periodu...

• Pikulica19
    21. Kolovoz 2019. 20:25

Venus

Cure koje ste u pocetku 3. tromjesjecja jel imate osjecaj kao da se promijenio nacin kretanja bebe? Recimo nisu to vise udarci ko prije, vise kao da mi se rola, ziga ispod koze, i ono nekad neki ko leptirici i drmuckanje/vibrirajuci osjecaj. I mozda par puta dnevno neki kick i stucanje. Malo kad osjetim taj vibrirajuci feel se zabrinem, al sam citala da je i drugima nekad tako.

Da i ja osjecam... Prije koji mjesec mi je vibriralo gore malo ispod zeludca i ovdje mi nitko nije odgovorio na to, a niti dr. nisu imali objasnjenje za to a isto to osjetim sad dole....
    Onda jucer su takvi bili polreti da se kao samo njihala lijevo desno i koji mi kick nogicom nabaci 😂
    Kad se hocu namjestit bocno nebitno na koju stranu ko da me nozem probata, valjda se ona namjestila a mene ko šiša.... Pa sam se sjela, mozda se okrene 🤷‍♀️ I kad sam napokon uspjela bocno leci prislonila sam ruku na donji dio trbuha i osjetila ko kuckanje neko onak ravnomjerno, kao kucaji srca ali ocito je to bilo stucanje- nase prvo stucanje 🥳
    ... 
    Ja cu vas pitat policajca sutra koji je bio i prometni po kojem zakonu i kojem clanku je to zapisano jer nit ja nisam nasla.
    Ali kao ide da ginekolog daje izvjestaj policiji o vozacicama koje su usle u 5.mj trudnoce i da ih onda Medicina rada zove na razgovor i procjenjuju dali su sposobne voziti. 🤷‍♀️
    Sve mi je to nekako nedoreceno skroz... 

luce35
    21. Kolovoz 2019. 20:26

Moja cura sad lupa junacki, ovisi kako legnem zna se migoljiti i raditi valove pa to bude bas komicno za gledati, al kad bas udara, onda zvijezde u podne vidim.

Maša62
    21. Kolovoz 2019. 20:29

Bok, evo upravo stigla s trudničkog tečaja Dok zdravlja Zagreb zapad .Tecaj kao tečaj je ok,ali gužva na tečaju 🤦‍♀️.Sala za 100 ljudi ali barem ih 10 stajalo ako ne i vise .Još sutra ću izdržati valjda i sutra idem prvi put u Vinogradsku na pregled u TA nadam se da neću provesti pola dana tamo čekajući na red .Danas sam ravno 36 tjedana .

october30
    21. Kolovoz 2019. 20:30

Pikulica19

Venus

Da i ja osjecam… Prije koji mjesec mi je vibriralo gore malo ispod zeludca i ovdje mi nitko nije odgovorio na to, a niti dr. nisu imali objasnjenje za to a isto to osjetim sad dole….
    Onda jucer su takvi bili polreti da se kao samo njihala lijevo desno i koji mi kick nogicom nabaci 😂
    Kad se hocu namjestit bocno nebitno na koju stranu ko da me nozem probata, valjda se ona namjestila a mene ko šiša…. Pa sam se sjela, mozda se okrene 🤷‍♀️ I kad sam napokon uspjela bocno leci prislonila sam ruku na donji dio trbuha i osjetila ko kuckanje neko onak ravnomjerno, kao kucaji srca ali ocito je to bilo stucanje- nase prvo stucanje 🥳

Ja cu vas pitat policajca sutra koji je bio i prometni po kojem zakonu i kojem clanku je to zapisano jer nit ja nisam nasla.
    Ali kao ide da ginekolog daje izvjestaj policiji o vozacicama koje su usle u 5.mj trudnoce i da ih onda Medicina rada zove na razgovor i procjenjuju dali su sposobne voziti. 🤷‍♀️
    Sve mi je to nekako nedoreceno skroz…

Ja isto drukcije osjecam, prije su bili izrazeniji udarci ovisno gdje ritne, sad mi je onako vise nekako u unutrasnjosti, ko recimo kad se zrak mice u crijevima. Neki dan sam titranje osjetila skroz dolje u lijevoj preponi. Neznam jel se mozda okrenula glavom dolje, na zadnjem pregledu je bila popreko trbuha

Frajla
    21. Kolovoz 2019. 20:41

MonaL.

Jel vama ginekolog dojke pregledava? Meni u prvoj trudnoći je,u ovoj nije..a napipala sam neku veću kvržicu,pomičnu.čak kad je diram boli poslije 🙄

Ne gleda. Koliko znam to je sve normalno u trudnoci
    U prosloj sam radila uzv kad sam bila 7 tt i vec onda su mi napisali "promjene u skladu s ranom trudnocom". I rekli da dodem kad prestanem dojiti, jer do tada nema smisla gledati bilo sta 

• MonaL.
    21. Kolovoz 2019. 20:46

Frajla

MonaL.

Ne gleda. Koliko znam to je sve normalno u trudnoci
    U prosloj sam radila uzv kad sam bila 7 tt i vec onda su mi napisali "promjene u skladu s ranom trudnocom". I rekli da dodem kad prestanem dojiti, jer do tada nema smisla gledati bilo sta

Sestra mi je izliječila karcinom dojke prije godinu u 33.god života pa paničarim. Isto ću mu reći na idućem pregledu za tu kvržice,mada mislim čim boli na dodir da je bezopasna

felicita28
    21. Kolovoz 2019. 20:49

Ja ne vozim sada u kasnijoj trudnoci, vozim se taxijem svuda ali da istina je da si sigurniji sam nego u taxiju...neki dan me neki tako izvozao preko lezecih policajaca da sam mislila da ce mi beba izletit van  uzas. Ima nekih i koji su dobri naravno, koji paze ali ima bas i budala...
    Sto se tice udaraca, neko je bas tu dobro napisak kao da se rola ispod kozey tako je i meni u zadnje vrijeme i bas je aktivan mali i bas ga jako.osjetim, stalno radi neke valove ili mu iskoci koljeno ili guza i onda se osjeti pod rukama

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.