Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Venus
    21. Kolovoz 2019. 14:55

Meni je sutra punih 31tjedan i isto ulazim u 8.mj, na ovoj nekoj stranici Due date countdown upisem termin i onda mi izbaci koliko je ostalo do 37.tt i do 40.tt. I kad sam procitala 42 dana do 37. Vec sam blagi panic attack dobila 🤣😅

Al isto zbog komplikacija jedva cekam taj tren da primim malenu u ruke i da stres ostane iza nas, samo da docekamo taj 36-37.tt da se opustim malo i da sve bude ok. Samo me mal strah ocu ja uopce imat snage za porod i za pregrmit sav taj bol nakon ovog lezanja non stop. I ovako se jedva do wc-a dogegam, bas tezina u stomaku, od mirovanja sva kondicija padne...

Venus
    21. Kolovoz 2019. 14:56

Martina sretno! Neznam to za plodnu vodu, jesi probala sve trikove? Seks, datulje, ananas, setnje, mozda koji cucanj 😀

Frajla
    21. Kolovoz 2019. 15:02

Martina0204

Mene hvata panika jer je termin sutra a nis se ne dogada. Kad prode termin jel onda gledaju plodnu vodu? I kak je gledaju ak nisi otvorena… 😭 danas bas koma dan samo cmoljim…

Mislim da ne gledaju vodu ako nisi otvorena. termin je sve od 37 do 42 tjedna, tako da samo polako...Budem beba došla kada će biti spremna

• lalolitala
    21. Kolovoz 2019. 15:07

Venus

Meni je sutra punih 31tjedan i isto ulazim u 8.mj, na ovoj nekoj stranici Due date countdown upisem termin i onda mi izbaci koliko je ostalo do 37.tt i do 40.tt. I kad sam procitala 42 dana do 37. Vec sam blagi panic attack dobila 🤣😅

Al isto zbog komplikacija jedva cekam taj tren da primim malenu u ruke i da stres ostane iza nas, samo da docekamo taj 36-37.tt da se opustim malo i da sve bude ok. Samo me mal strah ocu ja uopce imat snage za porod i za pregrmit sav taj bol nakon ovog lezanja non stop. I ovako se jedva do wc-a dogegam, bas tezina u stomaku, od mirovanja sva kondicija padne…

Suosjecam. Ja sam sad dobila dozvolu ustat se... odvedem malu u vrtic imam 2min do njega tu i tamo operem sude skuham na brzaka i gotovo.. malo po malo mi je rekla da se moram dizat em zbog kondcije za porod a i psihicki me ubilo...

• Kengurica
    21. Kolovoz 2019. 15:13

Frajla rekli mi sat vremena, nalaza još nema. Čak sam i spam provjeravala. Pričekat ću još malo pa zvati.

Angelina
    21. Kolovoz 2019. 15:16

mc_zgb

Pikulicanema na čemu, sad će nas biti još više što hodamo po dućanima i skeniramo
    Ja sam za izlazak pripremila iz h&m-a bodić dugih rukava i odjelce, netko je bio podijelio to ovdje i ja sam se zaljubila i kupila isto(prljavo rozi sa crnim srčekima, ma preslatko je). I kapicu i čarapice. Iznosit ćemo ju u jajetu, jer sam isto čula da mora biti jaje baš, iako ćemo se voziti autom ravno 2 minute do domaAli sigurnost na prvom mjestu.

To sam bila ja 😁 hahaha, nemoj zezati da si isto kupila, predobro 😂 ja sam se ipak predomislila i uzela odijelce u c&a 56 posto je njihov malo manji, ovo mi se od h&m-a bas ucinilo veliko za malu bebu

Frajla
    21. Kolovoz 2019. 15:22

Kengurica

Frajla rekli mi sat vremena, nalaza još nema. Čak sam i spam provjeravala. Pričekat ću još malo pa zvati.

Mislim da su ti oni još na ljetnom radnom vremenu, pa nisam sigurna do koliko rade...

Frajla
    21. Kolovoz 2019. 15:24

Frajla

Kengurica

Mislim da su ti oni još na ljetnom radnom vremenu, pa nisam sigurna do koliko rade…

Evo sad gledam i rade do 4 samo, pa bolje zovi odmah inače ništa do sutra.

Leona29
    21. Kolovoz 2019. 15:26

I ja sam sva cangrizava, placljiva, pa se za 5 min smijem pa opet u plac. Jucer sam mome rekla da je sve to on kriv 😁😂 i da bi voljela da osjeti bar malo tog mog stanja pa da me moze razumjet, jer on mene gleda i cudi se da sta je meni i da nisam sva svoja 🙈🙈 evo danas sam generalku pa se uspuhala i jos vruce i zraka nema... Sta se rucka tice, kod mene je to vec 2 tjedna sve nesto brzinski da sam sta manje na stednjaku jer iskreno neda mi se vise ni to... Od ubrzane organizirane zene, pala sam na nesposobnjakovicku i idem si na zivce, ali jos malooooo 😁😁
    Vi koje vozite, jel vam tesko kad se onako morate na nekom raskrizju malo nagnut da vidite jel ide auto? Meni je malo, smeta mi trbuh 😂😂😂😂 a o ulasku i izlasku iz auta necu ni govorit, ubi zdjelica... 

Venus
    21. Kolovoz 2019. 15:29

E cure recimo da su te velicine 56 dobre od rodjenja pa bar do 2-3mj starosti, koliko bi outfita trebalo imati? Ja nekako nemam pojma koliko komada bij pripremila u velicini 56. Ne zelim ono pretjerat pa da za cas preraste, a opet ne namjeravam prat ves svako malo, vec bolje imat zalihu ciste odjece. Ipak se bebe puno prljaju u startu i treba ih presvlaciti dva-tri puta dnevno bar

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.