Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    felicita28
    21. Kolovoz 2019. 11:12

Cure, u cem planirate iznijeti bebu iz rodilista? U kosari ili u autosjedalici? Ne znam sta je zgodnije al meni se nekak cini kosara zgodnija i udobnija

Frajla
    21. Kolovoz 2019. 11:14

felicita28

Cure, u cem planirate iznijeti bebu iz rodilista? U kosari ili u autosjedalici? Ne znam sta je zgodnije al meni se nekak cini kosara zgodnija i udobnija

Beba ne smije u auto u košari. Uglavnom u Zg bolnicama ti traže jaje, meni su ga čak zakopčali u njega

Frajla
    21. Kolovoz 2019. 11:15

anemone

Kad je već DijMar spomenula spavaćice, pogledajte si u Devicu ako niste kupile. Ja sam tamo uzela dvije, klasična s gumbima 45 kn, a jedna malo ljepša 70 kn. I šta je najbolje od svega, deklaracija za pranje im je na 95 stupnjeva, to se stvarno rijetko viđa. 100% pamuk

Gdje nađeš Dević. Nakon što se zatvorio u Areni znam samo za onaj u West Gate. I onda pop*** kad specijalno vozimo do tamo mužu po gaće i onda ih nema ili nema broj ili imaju 2 kom, pa sam i prestala ići 

Julie
    21. Kolovoz 2019. 11:20

Svasta Sam napisala pa sam mislila i na to da pohvalim njihove kremice, zato je bila greska 🙈 mislim da je 63 kn paket Mustelinih vlaznih i to je jaaako puno s obzirom na smece koje stavljau unutra. Tu njihovu liniju sam jucer gledala u Bipi, imaju snizenje na Mustelu, sastav nisam al znam da imaju par dobrih proizvoda.

• Kengurica
    21. Kolovoz 2019. 11:23

Bas sam htjela pitati di ima Dević i jel to cijena na akciji ili stndard.
    Ja na OGTT, jos pola sata i zadnje vadjenje. Borbami je odrzati se budnom. Ono za popiti mi bas pasalo jer sam gladna i zedna, al ko kamenje padne na zeludac no ubrzo i to prodje.

• Kengurica
    21. Kolovoz 2019. 11:24

Vidim Devic Draskoviceva 3 i West gate su maloprodaje.

felicita28
    21. Kolovoz 2019. 11:30

Frajla

felicita28

Beba ne smije u auto u košari. Uglavnom u Zg bolnicama ti traže jaje, meni su ga čak zakopčali u njega

Hm...meni su obje frendice iznosile bebu u kosari, jedna u splitu jedna u zagrebu..nisam znala da se to ne smije al mi se cini daje udobnije bebi nekak u kosari nego u tom jajetu

anemone
    21. Kolovoz 2019. 11:30

Ja sam uzela u Koprivnici. Možete na renesansni za vikend pa u šoping 😁
    Ali da, piše da ima u Draskovicevoj osim wg 😊
    Redovne cijene su to bile 

• Jeja4
    21. Kolovoz 2019. 11:32

Kengurica

Bas sam htjela pitati di ima Dević i jel to cijena na akciji ili stndard.
    Ja na OGTT, jos pola sata i zadnje vadjenje. Borbami je odrzati se budnom. Ono za popiti mi bas pasalo jer sam gladna i zedna, al ko kamenje padne na zeludac no ubrzo i to prodje.

Ima u drskovicevoj na tramvajskoj stanici. Meni imaju super potkosulje, nisu skupe, peri deri. Djecja robica ne valja, barem bodici, svi se razvukli

Frajla
    21. Kolovoz 2019. 11:37

felicita28

Frajla

felicita28

Hm…meni su obje frendice iznosile bebu u kosari, jedna u splitu jedna u zagrebu..nisam znala da se to ne smije al mi se cini daje udobnije bebi nekak u kosari nego u tom jajetu

Nitko se ne planira sudariti, a opet s eto događa svakodnevno....
    https://youtu.be/s2-_fSRT18o
    Beba u košari nije vezana (osim onih posebnih za neurorizičnu djecu). Jaje nije neudobno, oblikovano je tako da je bebi kralješnica lijepo zaobljena i da glavica ne pada na prsa. Naravno, treba se informirati kako ga ispravno montirati u auto. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.