Cure, u cem planirate iznijeti bebu iz rodilista? U kosari ili u autosjedalici? Ne znam sta je zgodnije al meni se nekak cini kosara zgodnija i udobnija
Cure, u cem planirate iznijeti bebu iz rodilista? U kosari ili u autosjedalici? Ne znam sta je zgodnije al meni se nekak cini kosara zgodnija i udobnija
Beba ne smije u auto u košari. Uglavnom u Zg bolnicama ti traže jaje, meni su ga čak zakopčali u njega
Kad je već DijMar spomenula spavaćice, pogledajte si u Devicu ako niste kupile. Ja sam tamo uzela dvije, klasična s gumbima 45 kn, a jedna malo ljepša 70 kn. I šta je najbolje od svega, deklaracija za pranje im je na 95 stupnjeva, to se stvarno rijetko viđa. 100% pamuk
Gdje nađeš Dević. Nakon što se zatvorio u Areni znam samo za onaj u West Gate. I onda pop*** kad specijalno vozimo do tamo mužu po gaće i onda ih nema ili nema broj ili imaju 2 kom, pa sam i prestala ići
Svasta Sam napisala pa sam mislila i na to da pohvalim njihove kremice, zato je bila greska 🙈 mislim da je 63 kn paket Mustelinih vlaznih i to je jaaako puno s obzirom na smece koje stavljau unutra. Tu njihovu liniju sam jucer gledala u Bipi, imaju snizenje na Mustelu, sastav nisam al znam da imaju par dobrih proizvoda.
Bas sam htjela pitati di ima Dević i jel to cijena na akciji ili stndard.
Ja na OGTT, jos pola sata i zadnje vadjenje. Borbami je odrzati se budnom. Ono za popiti mi bas pasalo jer sam gladna i zedna, al ko kamenje padne na zeludac no ubrzo i to prodje.
Beba ne smije u auto u košari. Uglavnom u Zg bolnicama ti traže jaje, meni su ga čak zakopčali u njega
Hm...meni su obje frendice iznosile bebu u kosari, jedna u splitu jedna u zagrebu..nisam znala da se to ne smije al mi se cini daje udobnije bebi nekak u kosari nego u tom jajetu
Ja sam uzela u Koprivnici. Možete na renesansni za vikend pa u šoping 😁
Ali da, piše da ima u Draskovicevoj osim wg 😊
Redovne cijene su to bile
Bas sam htjela pitati di ima Dević i jel to cijena na akciji ili stndard.
Ja na OGTT, jos pola sata i zadnje vadjenje. Borbami je odrzati se budnom. Ono za popiti mi bas pasalo jer sam gladna i zedna, al ko kamenje padne na zeludac no ubrzo i to prodje.
Ima u drskovicevoj na tramvajskoj stanici. Meni imaju super potkosulje, nisu skupe, peri deri. Djecja robica ne valja, barem bodici, svi se razvukli
Hm…meni su obje frendice iznosile bebu u kosari, jedna u splitu jedna u zagrebu..nisam znala da se to ne smije al mi se cini daje udobnije bebi nekak u kosari nego u tom jajetu
Nitko se ne planira sudariti, a opet s eto događa svakodnevno....
https://youtu.be/s2-_fSRT18o
Beba u košari nije vezana (osim onih posebnih za neurorizičnu djecu). Jaje nije neudobno, oblikovano je tako da je bebi kralješnica lijepo zaobljena i da glavica ne pada na prsa. Naravno, treba se informirati kako ga ispravno montirati u auto.
Sortiraj odgovore
Najstariji