Bas sam htjela pitati di ima Dević i jel to cijena na akciji ili stndard.
Ja na OGTT, jos pola sata i zadnje vadjenje. Borbami je odrzati se budnom. Ono za popiti mi bas pasalo jer sam gladna i zedna, al ko kamenje padne na zeludac no ubrzo i to prodje.

Cure, u cem planirate iznijeti bebu iz rodilista? U kosari ili u autosjedalici? Ne znam sta je zgodnije al meni se nekak cini kosara zgodnija i udobnija
Beba ne smije u auto u košari. Uglavnom u Zg bolnicama ti traže jaje, meni su ga čak zakopčali u njega
Hm...meni su obje frendice iznosile bebu u kosari, jedna u splitu jedna u zagrebu..nisam znala da se to ne smije al mi se cini daje udobnije bebi nekak u kosari nego u tom jajetu

Ja sam uzela u Koprivnici. Možete na renesansni za vikend pa u šoping 😁
Ali da, piše da ima u Draskovicevoj osim wg 😊
Redovne cijene su to bile

Bas sam htjela pitati di ima Dević i jel to cijena na akciji ili stndard.
Ja na OGTT, jos pola sata i zadnje vadjenje. Borbami je odrzati se budnom. Ono za popiti mi bas pasalo jer sam gladna i zedna, al ko kamenje padne na zeludac no ubrzo i to prodje.
Ima u drskovicevoj na tramvajskoj stanici. Meni imaju super potkosulje, nisu skupe, peri deri. Djecja robica ne valja, barem bodici, svi se razvukli
Cure, u cem planirate iznijeti bebu iz rodilista? U kosari ili u autosjedalici? Ne znam sta je zgodnije al meni se nekak cini kosara zgodnija i udobnija
Beba ne smije u auto u košari. Uglavnom u Zg bolnicama ti traže jaje, meni su ga čak zakopčali u njega
Hm…meni su obje frendice iznosile bebu u kosari, jedna u splitu jedna u zagrebu..nisam znala da se to ne smije al mi se cini daje udobnije bebi nekak u kosari nego u tom jajetu
Nitko se ne planira sudariti, a opet s eto događa svakodnevno....
https://youtu.be/s2-_fSRT18o
Beba u košari nije vezana (osim onih posebnih za neurorizičnu djecu). Jaje nije neudobno, oblikovano je tako da je bebi kralješnica lijepo zaobljena i da glavica ne pada na prsa. Naravno, treba se informirati kako ga ispravno montirati u auto.

Curke evo u mene, sve sam prvo išla pročitate. Dakle na Merkuru danas ni pasa. Bila oko 8.30 na vađenju krvi dolje, trudnička isto prazna. Znam da je rani jer oni se spuste nešto prije 9, al u petak kad ću ići ja sigurno će biti milion ljudi.
Frajla ove Violeta sam uzela i ja dva paketa, nemaju los sastav osim napomenuti parfema. Hipp kremica super, generalno hipp nema loše sastave u baby kozmetici.
Iznenadilo me da Mustela ima u svojim maramicama kancerogene supstance iliti Pegove isto tako ima i Trudi i zbog toga sam tužna jer imaju predivan miris ali opet preagresivan za bebe, Violeta ljubicaste isto imaju peg u sastavu. Sto se tiče maramica u Bubamari imaju maramice kit&kin i one su dobrog sastava isto kao i bambi natural. Imaju nešto malo kiselina ove druga al ugl nisu los izbor.
Baš mi je drago da si brzo bila gotova
Super, hvala za sastave
A ovo hipp nije krema nego maramice, malo zeleno pakiranje baš za rukice za u torbu. Nisam vidila da imaju te u većem pakiranju. Njihove smo imali roze vlažne, i one su mi baš koma, presuhe, skoro pa beskorisne, znala sam ih kvasiti vodom jer ništ ne bi radile. Moguće da stoje predugo u trgovinama, jer sam uzela ono veliko pakiranje gdje se dobiju 3-4 paketa. Jedva dočekala da ih se riješim i onda dobila još jedan taj veliki paket na poklon
Za mustelu sam čula da imaju koma sastav, a meni je to i preparfimirano za bebe. Isto i Trudi. Ali sa sam čula da je Mustela stelatopia linija dobra, tak da budem uzela tu kremicu za lice za zimu (iako nema atopiju).
Uriage sam isto probala i ostala razočarana, iako mi je to najdraža marka kad sebi uzimam nešto…
Za Mustelu sam čula sve, i hvalospjeve i kritike..zasad nisam kupila puno kozmetike za bebu ali iskreno nemam pojma čiju bi uzimala.. ne znam sta bi of ovog na trzistu bilo najprirodnije?
Za Mustelu sam čula sve, i hvalospjeve i kritike..zasad nisam kupila puno kozmetike za bebu ali iskreno nemam pojma čiju bi uzimala.. ne znam sta bi of ovog na trzistu bilo najprirodnije?
Koja kolica si na kraju uzela? Jel stiglo već što?
Kozmetike na početku stvarno ne treba puno. Bebu je na najbolje prati običnom vodom, eventualno dodati par kapi bademovog ulja (ja uzmem u ljekarni oleotherapy, oko 30 kn je bočica).
Eventualno za zimu neku kremicu da ličeko ne ispuca, može i obični melem, on se ne upija, a štiti kožu od vanjskih utjecaja. A posluži i krema za guzu, neka masnija. Naravno, sve marke imaju te kremice za zimu, od nivee, hippa, aderma, mustela, balea.....pa tko što voli

Ja sam uzimala Walesu i ona je odlična, uzela sam i Alverde neke stvari. Za kupanje čisto bademovo ulje iz ljekarne. To je to. Ništa puno. Kupila blazinice pa ću vidjeti kak će biti pranje guze doma, a ta van imam vlažne maramice

Koja kolica si na kraju uzela? Jel stiglo već što?
Kozmetike na početku stvarno ne treba puno. Bebu je na najbolje prati običnom vodom, eventualno dodati par kapi bademovog ulja (ja uzmem u ljekarni oleotherapy, oko 30 kn je bočica).
Eventualno za zimu neku kremicu da ličeko ne ispuca, može i obični melem, on se ne upija, a štiti kožu od vanjskih utjecaja. A posluži i krema za guzu, neka masnija. Naravno, sve marke imaju te kremice za zimu, od nivee, hippa, aderma, mustela, balea…..pa tko što voli
Kolica Mamas and papas, i jaje Cybex cloud Z, sutra idemo po to i polako instaliramo u auto. Namjestaj čeka za posloziti u sobi..sta je termin blizi nekako mi je manja panika, svaki dan nesto i bit cemo spremni💪 a prije 2,3 mjeseca sam mislila da vec kasnimo
Malo sam se i umorila od istrazivanja,usporedivanja 😬
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji