Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PatyDi
    21. Kolovoz 2019. 09:58

Nego, sta mislite jel mi za u bolnicu bedasto nositi malene bocice od sampona, gela, paste...one prakticne kaj su za putovanja? Ja sam inace luda za njima i uvijek kad bi isli negdje na dan-dva, uzimala bih to (decku se dizala kosa od toga 😅). Lako se spakira, cak i da uzmem po 2 opet nije toliko glomazno ko normalne velicine, a po potrebi lako dam doma da mi nadopune... 🤔 
    Vidim da pisete o nekim grickalicama i plocicama za "malu torbu", na sto tocno mislite? Ziher nisu u pitanju cokoladice ili? 🤔

Frajla
    21. Kolovoz 2019. 10:02

Opa aurora, jos tjedan dana i evo i tebe u terminu.
    Mislim da su te maramice dobre (po pitanju sastava), i nije to generalno loše što su mokre jer se fino s njima počisti. Nego je nama problem bio što su stvarno hladne 
    Gledam sada malo na mojaljekarna, ima jako puno od mustele 1+1 (i za bebe i za trudnice) i od uriage, pa ako netko planira koristiti te marke bacite oko. A moguće da ima i u drugim ljekarnama, često znaju imati iste akcije...

Frajla
    21. Kolovoz 2019. 10:09

DijMar

Nego, sta mislite jel mi za u bolnicu bedasto nositi malene bocice od sampona, gela, paste…one prakticne kaj su za putovanja? Ja sam inace luda za njima i uvijek kad bi isli negdje na dan-dva, uzimala bih to (decku se dizala kosa od toga 😅). Lako se spakira, cak i da uzmem po 2 opet nije toliko glomazno ko normalne velicine, a po potrebi lako dam doma da mi nadopune… 🤔
    Vidim da pisete o nekim grickalicama i plocicama za "malu torbu", na sto tocno mislite? Ziher nisu u pitanju cokoladice ili? 🤔

Zašt ne? Ja sam tak nosila šampon i pastu. Gel nisam jer mi je to za jednu upotrebu ak nemam spužvicu , pa sam onda uzela obični.
    Za malu trobu možeš eventualno neku čokoladicu ili šećerne bombone (ima u dm frukotza u bombonima) ako će ti dati nešto gricnuti za povratiti snagu. Corny, fitnes i sl pločice sa žitaricama nikak ne (i ne jesti doma to kad vas trudovi uhvate) jer se sporo probvaljaju, pa nije dobro ako na kraju morate u anesteziju

felicita28
    21. Kolovoz 2019. 10:12

Frajla

felicita28

Bit ce da je to…to svima rade koliko sa cula..ja sam dns bila na pregledu ali nitko mi nista nije spominjao za to, a ja sam zaboravila pitati. Ali ja vise ne idem kod svoje ginekologice nego u trudnicku ambulantu sad ne znam jer to tamo rade. Ima li ko da su mu taj bris tamo radili?
    Sto se tice glupoce i zaboravljanja stvari, ta sam…imam osjecaj da stalni nesto zaboravljam napraviti

Meni su isto u bolnici radili. Što mi je super jer mi je fino isprintala bolničku uputnicu i samo sam odnijela u lab pored. Kad me ovaj moj pošalje da nosim briseve na mirogoj dođe mi da se propucam

A nista, pitat cu na drugom pregledu kad to misle napraviti jer mi nitko nista nije spominjao ni govorio...vec vidim kako ce me gledati ispod oka jer provjeravam njihov posao ali briga me...znam, ja sam isto morala nositi briseve na mirogoj gore ali sva sreca ginekologica moja je u domu zdravlja preko puta pa mi je blizu bilo...
    DijMar, ja sam za bolnicu spakirala sva mala pakiranja iz dma sto sam nasla i to cu nositi...svega imam, svs mi je stalo i vjerujem da ce biti dosta.

• MonaL.
    21. Kolovoz 2019. 10:19

DijMar

Nego, sta mislite jel mi za u bolnicu bedasto nositi malene bocice od sampona, gela, paste…one prakticne kaj su za putovanja? Ja sam inace luda za njima i uvijek kad bi isli negdje na dan-dva, uzimala bih to (decku se dizala kosa od toga 😅). Lako se spakira, cak i da uzmem po 2 opet nije toliko glomazno ko normalne velicine, a po potrebi lako dam doma da mi nadopune… 🤔

Ja sam tako sve spakirala. U Mullera kupila sve putno i super mi je. Čak i putnu četkicu za zube 🙉

Frajla
    21. Kolovoz 2019. 10:39

Aurora87

E, da, imam jedino malu pastu za zube🙂.
    Frajla, da, i janvec u terminu skoro pa sam u soku. A meni svi govore opet da se najedem ako mogu prije…iako mozda stvarno bolje ne, sto ti kazes

Ok je najesti se, ali ne ovoga sto se sporo probavlja. Znači nikakva hrana za ptice, nego finog bijelog kruha 
    Tako su nama rekli na tečaju 

PatyDi
    21. Kolovoz 2019. 10:51

Pa da, tnx curke  
    A vlažne "za po van" sam isto uzela te na bazi vode...za po doma samo voda i našla sam u jednom jedinom dućanu u ČK za bebe, u koji skoro da nisam išla jer kao vjerojatno nemaju niš pametno, krpice za pranje onak ko gazice i tetrice super kvalitetne, najbolje koje sam do sad pipala i koje imam, al nikako da se sjetim tko ih proizvodi jer sam najlon naravno odmah bacila  I kadicu full povoljnu, ona veća za 100 kn, a svugdje su skuplje. Isto ko što sam u nekom žnj dućanu našla dobre spavaćice... nekad treba malo više njuškati i ne zaobilaziti nepoznate dućane hehe 

Julie
    21. Kolovoz 2019. 10:53

Curke evo u mene, sve sam prvo išla pročitate. Dakle na Merkuru danas ni pasa. Bila oko 8.30 na vađenju krvi dolje, trudnička isto prazna. Znam da je rani jer oni se spuste nešto prije 9, al u petak kad ću ići ja sigurno će biti milion ljudi. 
    Frajla ove Violeta sam uzela i ja dva paketa, nemaju los sastav osim napomenuti parfema. Hipp kremica super, generalno hipp nema loše sastave u baby kozmetici.
    Iznenadilo me da Mustela ima u svojim maramicama kancerogene supstance iliti Pegove isto tako ima i Trudi i zbog toga sam tužna jer imaju predivan miris ali opet preagresivan za bebe, Violeta ljubicaste isto imaju peg u sastavu. Sto se tiče maramica u Bubamari imaju maramice kit&kin i one su dobrog sastava isto kao i bambi natural. Imaju nešto malo kiselina ove druga al ugl nisu los izbor. 

anemone
    21. Kolovoz 2019. 11:09

Kad je već DijMar spomenula spavaćice, pogledajte si u Devicu ako niste kupile. Ja sam tamo uzela dvije, klasična s gumbima 45 kn, a jedna malo ljepša 70 kn. I šta je najbolje od svega, deklaracija za pranje im je na 95 stupnjeva, to se stvarno rijetko viđa. 100% pamuk

Frajla
    21. Kolovoz 2019. 11:10

Julie

Curke evo u mene, sve sam prvo išla pročitate. Dakle na Merkuru danas ni pasa. Bila oko 8.30 na vađenju krvi dolje, trudnička isto prazna. Znam da je rani jer oni se spuste nešto prije 9, al u petak kad ću ići ja sigurno će biti milion ljudi.
    Frajla ove Violeta sam uzela i ja dva paketa, nemaju los sastav osim napomenuti parfema. Hipp kremica super, generalno hipp nema loše sastave u baby kozmetici.
    Iznenadilo me da Mustela ima u svojim maramicama kancerogene supstance iliti Pegove isto tako ima i Trudi i zbog toga sam tužna jer imaju predivan miris ali opet preagresivan za bebe, Violeta ljubicaste isto imaju peg u sastavu. Sto se tiče maramica u Bubamari imaju maramice kit&kin i one su dobrog sastava isto kao i bambi natural. Imaju nešto malo kiselina ove druga al ugl nisu los izbor.

Baš mi je drago da si brzo bila gotova
    Super, hvala za sastave
    A ovo hipp nije krema nego maramice, malo zeleno pakiranje baš za rukice za u torbu. Nisam vidila da imaju te u većem pakiranju. Njihove smo imali roze vlažne, i one su mi baš koma, presuhe, skoro pa beskorisne, znala sam ih kvasiti vodom jer ništ ne bi radile. Moguće da stoje predugo u trgovinama, jer sam uzela ono veliko pakiranje gdje se dobiju 3-4 paketa. Jedva dočekala da ih se riješim i onda dobila još jedan taj veliki paket na poklon 
    Za mustelu sam čula da imaju koma sastav, a meni je to i preparfimirano za bebe. Isto i Trudi. Ali sa sam čula da je Mustela stelatopia linija dobra, tak da budem uzela tu kremicu za lice za zimu (iako nema atopiju).
    Uriage sam isto probala i ostala razočarana, iako mi je to najdraža marka kad sebi uzimam nešto...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.