Kaj je samo meni onda procjenjeno na 2054 u 31tjednu? King kong il?
Hahaha al si me nasmijala...pa ja sam bas bila procitala tvoj post i tezinu bebe i reko ja sam osto 31. Tjedan kako je moja beba tako mala...zato sam se i zabrinula bila😂😂😂
Noooo dobrooo ja se jos jednom ispricavam sto sam se tako ruzno izrazila nisam zeljela uvrijediti ikoga ovdje.. Nece se ponoviti.. I ako sam nekome tko ima nizak tlak pomogla da mu malo skoci hajd barem neka korist.. 😳😳😳😳😳😳😱😱😱😱😱 Od sada pa nadalje 🤐🤐🤐🤐🤐
Manich Svi znamo da ima svakavih ljudi koji tamo rade i svi smo mi i zivcani i svasta nesta i netko nekome more biti dobar a nekome ne i sve to stoji, ja nisam uopce upucena u to s vodom zasto i kako ju se ne smije piti zato u to ne ulazim al samo sam htjela reci da oni znaju zasto je to tako, a prica ce biti svakakvih uvijek i u mojoj bolnici postoje babice koje nekima nije sila al ja kakve sam srece mene ce takva zapasti i u tom trenu ja to minjati nemogu samo cu htjeti da je s bebom sve ok.
Sto se tice plana poroda, nama su na tecaju rekli (mislim da ste shvatile da sad idem na tecaj jer kao malo dijete samo pricam "nama su na tecaju rekli"🙃🤣) da preporucaju da se napravi plan poroda jer onda znaju kako disemo i sto zelimo ali da, naravno, ne mogu ganarantirati da ce to tako bas biti, ali da ce nastojati udovoljiti koliko je to moguce. Prije toga nisam bila ni za kakav plan poroda jer znam sebe, zamislit cu si da nesto mora tako biti pa biti razocarana ako ne bude. No, sad kad oni to preporucaju, razmisljam o tome da ga malo proucim. A netko je spominjao da bi u slucaju carskog da bebu daju tati na prsa, to bih i ja zeljela…nemam ovako nekakvih zelja, mislim da cu imati vise kad budem drugo rađala i prosla jedan porod…ovo mi sve apstraktno…jedino sto znam da mi je kuma rekla da su njoj dali Dolantin i da je bila u polusvijesti i da je to bila katastrofa pa bih eto to mozda izbjegla. A opet, tko zna koliko ce me boljeti pa cu mozda i htjeti tu drogu😁
Nama su na tecaju rekli 😆🤪 da je dolatin nesto slicno kao, e sad zaboravih, heroin, kokain ili tako nesto. Od toga te i dalje boli, al nije te briga 🤦🏼♀️
Mislim, nisu rekli nist negativno, to se puno daje
Meni nije zvucao nimalo privlačan i njega eto nebi uzela. Epiduralnu bi da sam mogla 😎
Trudnice moje,da li vi osjećate ponekad probadanje,odnosno oštru bol u rodnici,vagini,ni sama ne znam? Prati me to dosta dugo,zatvorena sam
Meni se dogodi probadanje kao da me netko nozem dolje probode, tako nesto? :D
I meni takoder se ta bol javlja vec 2 mj i primjetila sam da vecinom ako mi je mjehur pun a sad kakve to ima veze s njime ja neznam, al znam da je jako neugodno,😣
Tako je i meni vec vise od mj dana, isto kad mi je mjehur pun i to kod okretanja na krevetu ili dizanja, jer najcesce mi je to po noci kad se ne probudim na vrijeme za wc...
Ja sam vec skoro sve zaboravila sto su nam na tecaju rekli 🙈 Ali krajem 8.mj idem opet u Ck, tak da mi bude svijeze 😅
Trudnice moje,da li vi osjećate ponekad probadanje,odnosno oštru bol u rodnici,vagini,ni sama ne znam? Prati me to dosta dugo,zatvorena sam
Meni se dogodi probadanje kao da me netko nozem dolje probode, tako nesto? :D
I meni takoder se ta bol javlja vec 2 mj i primjetila sam da vecinom ako mi je mjehur pun a sad kakve to ima veze s njime ja neznam, al znam da je jako neugodno,😣
Tako je i meni vec vise od mj dana, isto kad mi je mjehur pun i to kod okretanja na krevetu ili dizanja, jer najcesce mi je to po noci kad se ne probudim na vrijeme za wc…
Meni se tokom dana vise desava nego li preko noci jer preko noci sam naucla da se dizem odma, probudim se i znam da se nisam bzvz probudila i onda se sitim wc i tako da probudla se 10 puta ja cu svih 10 se ustati 😂😂 a preko dana malo i odgadam jer me tira svako malo a nemam sta
Što se tiče onoga na tašte i pijenja vode, u slučaju da ti pođe nešto po zlu i da te moraju staviti pod potpunu anesteziju, problem je kad te intubiraju gdje se javlja refluks - tu dolazi do problema jer se onda taj "sadržaj" želuca može izliti u pluća i eto ti sranja onda. Neka me netko tko je u struci ispravi, ali tako je meni muž objašnjavao, on je inače na anestiziji radio (vjerojatno sam fulala poneku terminologiju, ali poanta je tu ).
...
Uglavnom, vidim svima je divno vruće danas, ja ne znam di bi od vrućine. Što se tiče probijanja i boli u vagini i tamo dolje svemu, meni se to isto događa, koliko znam nisam otvorena. Ne znam od čega je, al valjda od svega Ko zna kaj se unutra sve događa, nije ni čudo da nas štreca na sve strane.
Sto se tice plana poroda, nama su na tecaju rekli (mislim da ste shvatile da sad idem na tecaj jer kao malo dijete samo pricam "nama su na tecaju rekli"🙃🤣) da preporucaju da se napravi plan poroda jer onda znaju kako disemo i sto zelimo ali da, naravno, ne mogu ganarantirati da ce to tako bas biti, ali da ce nastojati udovoljiti koliko je to moguce. Prije toga nisam bila ni za kakav plan poroda jer znam sebe, zamislit cu si da nesto mora tako biti pa biti razocarana ako ne bude. No, sad kad oni to preporucaju, razmisljam o tome da ga malo proucim. A netko je spominjao da bi u slucaju carskog da bebu daju tati na prsa, to bih i ja zeljela…nemam ovako nekakvih zelja, mislim da cu imati vise kad budem drugo rađala i prosla jedan porod…ovo mi sve apstraktno…jedino sto znam da mi je kuma rekla da su njoj dali Dolantin i da je bila u polusvijesti i da je to bila katastrofa pa bih eto to mozda izbjegla. A opet, tko zna koliko ce me boljeti pa cu mozda i htjeti tu drogu😁
Ja sam to rekla isto su nam savjetovali i na tecaju jer beba zaista time bude manje pod stresom uostalom vjerujem da svaki otac zeli svoje dijete primiti prije svih isto kao i majka 😍
Davno sam i ja isla skicnut taj plan poroda al smisla mi nema nikakvog... necu drip? Pa kak ak moras meni je vodenjak puko u 4 ujutro i do 13 sati trudova nisam imala znaci moram ga dobit. Neces klistir? Tebi ce bit neugodno ak im uneredis pod. I ono necu da me rezes. Pa lakse da me malo cvaknu neg da popucam na sve strane. Bas kak i kazete. Suradujete s njima maksimalno i proc ce sve ok...
Sortiraj odgovore
Najstariji