Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    31. Srpanj 2019. 00:07

felicita28

ayla

felicita28

Kengurica

Manichnista ti manje ne vrijedis. Ti si neka temperamentma zenska, ja ti samo pokusavam reci da radi sebe ne psujes na osoblje. Samo ce ih razjariti, a i sebe. Necu ti pametovati kako da se ponasas (dobro samo malo), ali nije uvijek dobro sto na umu to na drumu. Ni u ljudskim odnosima. Vjeruj i iz Petrove ima horor prica i zvih dr zagrebackih bolnica, ali i prelijepih prica. U Petrovu ide skoro svaka patoloska trudnoca i zapravo je logicno da ce od tamo ici najgore price.
    Inace ja sam dolantin primila na jednoj punkciji jajnika, ali skupa s normabelom. Mene to nadrogiralo majke mi, al mi bilo ugodno 😀. Ne znam bas za porod kako bi to izgledalo.

Ja idem u petrovu roditi i kome god to spomenem svi se krizaju ali ja se ne bojim. Imam vezu u petrovoj i stavila sam si u glavu nek bude kako bude, beba mora van kako god. Petrova je bolnica u zagrebu s najvise poroda i kad god se nesto u trudnocama zakomplicira salju te u Petrovu i nekako se vodik time da zato i ima losih iskustava, ali kao sto sam rekla ne slusam to, jer mislim da trebaa imat i malo srece u svemu tome… na kojeg doktor naletis, u koje vrijeme dolazis u radaonu i hrpa stvari jos…

Ja sam bila u petrovoj i imam i dobrih i losih iskustava al sve u svemu meni su bili ok

Ajde to je lijepo cut za promjenu 😂😂😂

Svi mi volimo dramatizirati, a svi bi da nam se pomogne zato nemam sta reci na te ljude tamo

Julie
    31. Srpanj 2019. 00:11

Pa jedna od njih je napisala na pocetku da neće pisati ništa dok sve ne rode i očito je potaknula i druge na to, a sad se vrte oko sisa i dojenja tako da to vise ne čitam jer su price bile živi horor 😂

• Kengurica
    31. Srpanj 2019. 00:20

Price o cicama sam uzivo cula jedno 15x tako dai je to lakse slusati :). Kod mene na poslu same zene i stalno ih nekoliko ponavlja da je porod mila majka za dojenje jer traje samo jedan dan 🤨😱
    Ima ih i par kojima je lagano islo, pamtim samo njih 😂😂

Julie
    31. Srpanj 2019. 01:29

Ne spavam, al ne zamaram se 😂 ugl tu grmi ko da bombe padaju 

luce35
    31. Srpanj 2019. 06:42

Jutro cure, jako slabo sam spavala nocas, valjda nervoza proradila zbog profila 🙄, a u bolnici sigurno necu spavati. Sutra kad izidjem spavat cu 2 dana u komadu 🤣🤣.
    ....
    Porod boli, dojenje prvih dana boli, al nije to nista strasno kako pojedine zene prikazuju i rade dramu, opustite se 😉

31. Srpanj 2019. 07:27

Aurora87

Pa ono cudo za ciscenje nosa sto ide na usisavac mozda da mi pogleda…gdje toga uopce ima? Bas sam munja, 33 tjedna trudna a pojma nemam o tim stvarima jos uvijek….

To za nosić imaš u dm-u i svim.ljekarnama. 
    Kad mi je sused prvi put rekao da to postoji i da si to obavezno nabavim, mislila sam da me zajebava. Prvo nisam vjerovala da to uopce postoji. A kad me uvjerio da postoji, onda mi se pak činilo opasno po život. Ono - usisat ću bebi mozak i te fore. :D
    Btw, jos uvijek ga nisam nabavila. Ali hoću.

Julie
    31. Srpanj 2019. 08:15

Jutro.....ja sam uzela Arijanu, najhvaljenija je i kosta 129 kn. Imaju je baby ducsni i vjerujem apoteke.

Julie
    31. Srpanj 2019. 08:18

Ne pise se tako nego mi mob fino prebaci 😂 arianna

Frajla
    31. Srpanj 2019. 08:38

Ma ne treba za bebu puno higijene ni kozmetike. U pocetku ne trebaju stapici za usi, voda se pokupi iz uske komadicem vatice (to nam je patronazna pokazala), znaci trebaju blazinice. Usnu supljinu mozes prebrisati gazicom/tetrom. Ja to nisam radila, nije nikad imao naslage. Ispocetka sam ga i prebrisavala blazonicama (iz dma sam uzimala, one baby vece, kockaste).
    Arianna je meni super, jos ima ovaj noviji model gdje se onaj spremnik moze rastaviti, pa se lakse cisti. 
    Kupila i na baterije, nije ni sjena ovog na usisavac
    Fiziolosku u kapima za nosic. Ako bude jace zacepljen lako ti netko ode u ljekarnu i uzme nesto pod tlakom.
    Neki blagi sampon ako ces koristiti. 
    Toplomjer i svakako kutijicu cepica (lupocet ili nesto slicno) za nedajboze. Probajte naci manje (mislim da ima od 80 mg), ak ne uvjek mozete prerezati onaj od 120 mg

kzeli
    31. Srpanj 2019. 08:41

Ariana Vam je najjeftinija u mulleru 99 kn košta ☺

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI