Jesenske bebe 2019. :)

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PatyDi
    30. Srpanj 2019. 18:35

Dinah sta je bilo u Ck?! Ja cu tamo roditi

30. Srpanj 2019. 18:36

Deja1988

Vidim da je vruce i napeto ovdje🙈😂
    Bravo svima za dobre preglede🤗🤗
    Obavila i ja pregled, curka ima 1415g☺️🥰 Ima duze nogice za tjedan dana.. Sve je ok… Rekla je da mi od 28.08 počinje porodiljni…. Pita me dragi-cija je to mala? 🙈😂😂 Jer oboje smo niži… Ja reko-možda bude i tamnije koze, tko zna kaj su smiksali u Vinogradskoj🤣🤣🤣🤣 Ma malo sale… Uglavnom, sve ok, odahnula sam… 😁

Bravo za bebicu 😍😍 

Frajla
    30. Srpanj 2019. 18:36

Deja1988

Obavila i ja pregled, curka ima 1415g☺️🥰 Ima duze nogice za tjedan dana.. Sve je ok… Rekla je da mi od 28.08 počinje porodiljni…. Pita me dragi-cija je to mala? 🙈😂😂 Jer oboje smo niži… Ja reko-možda bude i tamnije koze, tko zna kaj su smiksali u Vinogradskoj🤣🤣🤣🤣 Ma malo sale… Uglavnom, sve ok, odahnula sam… 😁

Super za malu buducu manekenku 😎

30. Srpanj 2019. 18:37

marinaaaa

Dinah

Kengurica

I trebamo se zapitati kome uopce ostavljamo zemlju u nasljedje. Djeci koja vise ne postuju autoritet jer su se mame informirale na internetu pa odlucile maltretirati tete u vrticu i ucitelje, a svoje dijete nauciti da nema nikakvu odgovornost prema nicemu i da mu nitko nista ne moze. Taj ce nas mozda i lijeciti za 20godina, a onda jao se nama. Eto ja imam nesto protiv toga, ali to ne znaci da sam glupa i neinformirana i da cu dati da mi na porodu netko odreZe sisu jer je mislio da je pupcana vrpca.
    Dinah ja razumijem i sta ti zelis reci, ali netko ce to vjeruj mi zloupotrijebiti jer on nadje informacije, ali ne zna njima baratati. Nije informacija za svakoga.

Postoje strucne knjige, tecajevi, edukacije s babicama, doulama, ljecnicima koji se zalazu s prirodan porod… Znaci ljudi koji su strucni na tom podrucju. Pa jel se vi informirate na bebcu, pampers stranici, klokanici i ostalim sponzoriranim portalima?
    Mislim… Svatko zna za sebe. Kao sto rece netko maloprije, oko 10% zena ode na BESPLATAN trudnicki tecaj u bolnicu. Toliko o tome. Najlakse se predati doktorima u ruke pa poslije kukati kakvi su. Prema meni su bili divni u Varazdinu i hvala im sto su postivali moj plan poroda. Ove u Cakovcu ne mogu kriviti za nista, krivica je na meni zbog moje neinformiranosti i ignorancije tipa 'lako cu, kako sve tako i ja, oni znaju bolje' i tako 🙄
    Svatko ima neku svoju pricu… I sve je ok dokle postujemo jedna drugu i da je svacije misljenje drugacije 💕

To sve stoji, ja poštujem svačije mišljenje, radim kako mislim da je najbolje za mene i u to neću ulaziti.
    Meni je trn u oku bio onaj post sa toliko vulgarnosti i 'ja sam najpametnija' stavom da nisam mogla vjerovati da se jedna žena može tako izražavati, još na ovoj stranici gdje jedni drugima pomažemo i dajemo savjete.
    Odvratno!

Bas to sto kazes, tolika vulgarnost i meni je zasmetala.

• Kengurica
    30. Srpanj 2019. 18:58

Ma ne bih ni ja htjela biti krivo shvacena. Ja sam sama trazila bris cerviksa koji je mj dr zmatrao nepotrebnim i imala bakteriju (bez simptoma). Ici cu na tecaj i planiram se javiti savjetnicama za dojenje iz udruge doula. Nisam protiv plana poroda kao takvog, al neke stavke na njemu su mi potpuno besmislene. Malo sam agresivni krenula, ali ne znam kako objasniti sti tocno mislim. Smatram da je internet pun svakakvih informacija i da cesto dodju u krive ruke. Plus neki nemaju granice.

• ReginaP
    30. Srpanj 2019. 19:03

Deja1988

Smiksali vam manekenku :) Bas mi je drago da je sve ok

• ReginaP
    30. Srpanj 2019. 19:07

Frajla

Meni je super kak svi pricaju kak je vani ovako i onako onda kad im pase. Od vani hodaju okolo, a ne leze na ctg pa na dalje.
    A s druge strane nitko ne spominje kak su vani kod uredne trudnoce samo 3 ultrazvuka, prije 12 tjedna vas niko ni nece pogledati, kak im trudnocu cesto vode babice i kako najcesce nema nikakvih pretraga. A kod nas frka i panika ako je izmedu pregleda (kod doktora!) ista vise od 4 tjedna. A o krvnim slikama, urinima, protocima, anomaly, uzv srca i cemu sve ne tu pricamo kao da su najnormalniji pregledi i da se podrazumjevaju

Oooo da,točno to. Prijateljica je rodila prije 2 mjeseca vani i ostala je bas sokirana u pocetku kad su joj rekli da ima samo 3 uzv i da ako je sve ok nema nikakvih pretraga dodatnih da je na kraju isla radit u HR neke pretrage i 4d kad je dolazila na godisnji jer bi ju tamo to izaslo ko svetog Petra kajgana..

30. Srpanj 2019. 19:13

Drvlje i kamenje zbog psovki i izrazenog misljenja! Sta sam ja manje vrijedna jer sam zena od krvi i mesa i jer sam mraknila. Izvinite sve koje sam uvrijedila svojim postom.. Preskocite i ajd dalje.. Sad tema kako je jedna pukla i napisala sta je napisala. Imate pametnijih tema za pisat nego komentirat moj glupi post ako vas je toliko uvrijedio! 

• ReginaP
    30. Srpanj 2019. 19:17

Kengurica

Ma ne bih ni ja htjela biti krivo shvacena. Ja sam sama trazila bris cerviksa koji je mj dr zmatrao nepotrebnim i imala bakteriju (bez simptoma). Ici cu na tecaj i planiram se javiti savjetnicama za dojenje iz udruge doula. Nisam protiv plana poroda kao takvog, al neke stavke na njemu su mi potpuno besmislene. Malo sam agresivni krenula, ali ne znam kako objasniti sti tocno mislim. Smatram da je internet pun svakakvih informacija i da cesto dodju u krive ruke. Plus neki nemaju granice.

Nažalost danas internetu ima svatko pristup, ali ne znaju svi profiltrirat informacije i razmislit malo glavom nego sve shvacaju doslovno i ako su negdje nesto procitali to je onda tako.. Bas sam nedavno bila na predavanju kako se gleda je li neki clanak fake news i je li potkrepljen cinjenicama i kako se sve izvrcu istrazivanja i kako portali medjusobno uzimaju vijesti i nadogradjuju ih i onda ti netko dodje i procita to i prosipa pamet okolo

• lalolitala
    30. Srpanj 2019. 19:29

Kaj je samo meni onda procjenjeno na 2054 u 31tjednu? King kong il?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.