Vidim da je vruce i napeto ovdje🙈😂
Bravo svima za dobre preglede🤗🤗
Obavila i ja pregled, curka ima 1415g☺️🥰 Ima duze nogice za tjedan dana.. Sve je ok… Rekla je da mi od 28.08 počinje porodiljni…. Pita me dragi-cija je to mala? 🙈😂😂 Jer oboje smo niži… Ja reko-možda bude i tamnije koze, tko zna kaj su smiksali u Vinogradskoj🤣🤣🤣🤣 Ma malo sale… Uglavnom, sve ok, odahnula sam… 😁
Hahaha malo da i nama niskotlakasima tlak poraste!
Super za bebicu
Ma ne bih ni ja htjela biti krivo shvacena. Ja sam sama trazila bris cerviksa koji je mj dr zmatrao nepotrebnim i imala bakteriju (bez simptoma). Ici cu na tecaj i planiram se javiti savjetnicama za dojenje iz udruge doula. Nisam protiv plana poroda kao takvog, al neke stavke na njemu su mi potpuno besmislene. Malo sam agresivni krenula, ali ne znam kako objasniti sti tocno mislim. Smatram da je internet pun svakakvih informacija i da cesto dodju u krive ruke. Plus neki nemaju granice.
Ja sam plan prilagodila onome sto mi je bilo bitno. Znaci ne lijekovi protiv bolova, ne prokidanje ako sama ne zatrazim. I tako jos neke stavke, nebitno. Klizma npr mi je bilo svejedno, iako ju smatram nepotrebnom, ali bilo mi je ok ako mi i naprave. Nisu stigli jer sam dosla do kraja otvorena. Dali mi i nocnu posudu jer sam mislila da cu se pokakat tamo na pod haha no tijelo je par dana obavilo svoje prirodno ciscenje tako da nisam nista uneredila. Osim sa "hektolitrima" krvi
DijMar nista, sve super u Cakovcu, tri dana sam lezala jer mi je napuknuo vodenjak, a ja prvorotka brze bolje pravac bolnica. Izmijenili su mi sve valjda svi moguci zaposlenici Na porodu mi je bila malo starija babica Ljubica koja me i zaprimila :D Stvarno kaj se osoblja tice nemam rijeci, bili su ljubazni i pristojni - ali ja nisam bila spremna i nagovorili su me na doslovne SVE kaj su mi preporucali. ZNaci gel, prokidanje vodenjaka, drip, injekcija protiv bolova od koje sam povracila (i to dvije u razmaku od 4h!) a bila sam stava "zelim prirodan porod". Sama sebi sam dokaz bila da nisam sigurna u svoje tijelo, Boga koji je sve savrseno stvorio i da u silnim trudovima se zenu moze nagovoriti na sve.
Eto ja se stvarno veselim uskoro citati nasa iskustva, nadam se da cemo ih podijeliti!
Drvlje i kamenje zbog psovki i izrazenog misljenja! Sta sam ja manje vrijedna jer sam zena od krvi i mesa i jer sam mraknila. Izvinite sve koje sam uvrijedila svojim postom.. Preskocite i ajd dalje.. Sad tema kako je jedna pukla i napisala sta je napisala. Imate pametnijih tema za pisat nego komentirat moj glupi post ako vas je toliko uvrijedio!
Drvlje i kamenje zbog psovki i izrazenog misljenja! Sta sam ja manje vrijedna jer sam zena od krvi i mesa i jer sam mraknila. Izvinite sve koje sam uvrijedila svojim postom.. Preskocite i ajd dalje.. Sad tema kako je jedna pukla i napisala sta je napisala. Imate pametnijih tema za pisat nego komentirat moj glupi post ako vas je toliko uvrijedio!
Nije nitko reko da si ti manje vrijedna, sve smo mi u istom sosu nije nitko ovde privilegiran drugacije ovdje smo ionako da bi jedna drugoj bila podrska, razumim ja da tebi hormoni rade al malo polakse sa psovkama i takvim stavom, ovde kao sto vidis ima zena koje rade taj poso i mislim da nitko nije zasluzio takve rijeci!
Deja bravo za curicu 🥰
DijMar hvala kaj si me podsjetila, vjerujem da bi me sad i doktor jer mi o svačemu ćakulamo 😂🙈 u suprotnom da moram sutra doc došla bi ja ko tuka bez ičega 🙈🙈
Cure vrućina je vidim 🧨🥊
Ajde, ajde polako samo......svi mi ponekad nešto kažemo sto je brutalno al kaj sad, osebujan riječnik je ponekad dobar kako bi se izrazili u potpunosti.....psovke također čine jezik bogatim 😂😂😂😂
Trudnice moje,da li vi osjećate ponekad probadanje,odnosno oštru bol u rodnici,vagini,ni sama ne znam? Prati me to dosta dugo,zatvorena sam
Trudnice moje,da li vi osjećate ponekad probadanje,odnosno oštru bol u rodnici,vagini,ni sama ne znam? Prati me to dosta dugo,zatvorena sam
Meni se dogodi probadanje kao da me netko nozem dolje probode, tako nesto? :D
I meni takoder se ta bol javlja vec 2 mj i primjetila sam da vecinom ako mi je mjehur pun a sad kakve to ima veze s njime ja neznam, al znam da je jako neugodno,😣
Nije nitko reko da si ti manje vrijedna, sve smo mi u istom sosu nije nitko ovde privilegiran drugacije ovdje smo ionako da bi jedna drugoj bila podrska, razumim ja da tebi hormoni rade al malo polakse sa psovkama i takvim stavom, ovde kao sto vidis ima zena koje rade taj poso i mislim da nitko nije zasluzio takve rijeci!
I nisam ja to porucila zenama koje rade svoj posao ali i te zene znaju sigurno da nisu sve divne i drage i posvecene tom poslu kao recimo one.. Ima svakakvih ljudi u zdravstvu nazalost... Vise puta sam se i osobno nazalost susrela sa takvim losim osobljem i najgore sto zapravo nemozes nista protiv toga jer tko slusa nas i nase prigovore.. Skidam kapu zenama koje zbilja vole svoj posao i koje ga rade tako da poslje imas samo rijeci hvale. A sto se tice kbc osijek toliko losih prica je izaslo od tamo i to bas sto se tice odnosa osoblja u radjaoni da je lako zasjeniti ona dobra iskustva i naravno da ti nije svejedno. Ispricavam se sto sam tako bez razmisljanja ruzno napisala. I naravno da ne mislim da sam ista pametnija od ikoga ovdje i da znam sta i kako. Ali eto za vodu sam mislila ne da se zaljevam litrama vec nisam mislila da voda koja je bez kalorija moze stetit zeni ukoliko je moraju uspavati za carski.. Kako bi recimo uspavali zenu koja je doslovno rucala prije nego joj puko vodenjak i gas u bolnicu i nedaj boze mora na carski.. Eto recimo ta situacija zena nije na taste uopce i naravno da ce je uspavati ukoliko moraju.. Pa mi nije jasno zasto nebi zene smjele popit malo vode ukoliko zatraze.. Zato sam ja pukla jer mi nema smisla da ti nesto tako jednostavno ne dozvoljavaju. Netko je napisao da se necemo ni sjetit pit vode i to je lako moguce i zelim nam svima brz i lak porod i da nas nitko ne uzima zdravo za gotovo pogotovo nama kojima je prvi put pa neznamo nista prakticki.
Daa,baš tako! Ajde nisam jedina onda 🤦 to su valjda ligamenti 😁 a nekad me i lijevo probada ali to je naš bolno,to povezujem i s položajem bebe i sa crijevima. Ja malo rukom podignem trbuh ili legnem na suprotnu stranu pa prođe. Ah te čari trudnoće 🙄😂
Sortiraj odgovore
Najstariji