Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    crocandy
    21. Studeni 2016. 15:56

Antartika cestitam! I brz oporavak zelim :)

I mi smo vec 3 dana cijeli dan na terasi i spava cijeli dan, i po noci. Iako sam primjetila da joj oko 5 ujutro kad ju hranim, pelena bude puna. Presvucem ja nju u mraku i stavim na cicu, ali se od presvlacenja razbudi. 
    I onda nam treba ura da zaspe. 

Jel netko koristi oni amazona maramu?

ivek2207
    21. Studeni 2016. 16:16

Evo mi se vratili iz prve setnje sami. Do sad smo uvijek društvo imali. Išli do jaruna,i prespavao je cijelu šetnju.2 sata smo bili na suncu fino. I meni je godilo malo razgibavanje.

Cure još malo i 1000-ta str će biti.😃

• luckyme
    21. Studeni 2016. 16:21

Danas je neki turbo dan,cak nisam ni u setnju uspjela otici sto mi je jako zao...cijelo prijepodne nije spavao, samo je plakao,plakao...stvarno ne znam da li su i grcevi,ja bih rekla da jedu jer se sav zacrveni i mase rukicama i nogicama (makar to radi i kad je nervozan) 
    Zaspao mi je na rukama,spustim ga i spava, probudio se za 15 min,isla ga premotati i obuci za van, obuceni otvaramo vrata,a on u plac kao da su najjaci grcevi i place,place,place...tako da sam ga morala smiriti, skinuti da mu nije vruce...i nismo isli...stalno je olakao,nosili se, i tek je oko pola 3 zaspao i sad spava pa ga ne zelim buditi i spremati za van da se malo odmori...
    JaZmajac,sta kaze pedijatar? Ja sutra idem,a vec znam ako ga nesto pitam za to da ce mi reci da je to sve normalno

crocandy
    21. Studeni 2016. 16:26

A moja gospodicna spava cijeli dan... Bojim se da ce navecer biti belaj 😳

Sunnyday
    21. Studeni 2016. 16:28

Antartika  cestitam, brzo se oporavi.
    Neznalice jos tebe cekamo :)

Jado
    21. Studeni 2016. 16:35

Antartika cestitke! Sad odmorko i samo laganini sa bebicom svojom
    Mi se isto sad vratile izvana. Oko sat i po setale. I idemo tek sad kod pedijatrice. U 18.30 narucena. Htjela sam da tatek ide s nama prvi puta jer mene jos trta vozit ju sama. Ali od drugog puta moram. Nema druge 😊 
    Evo je jos spava u kolicima i nadam se da ce spavati jos barem 1h....cisto da papa prije nego krenemo. 
    Luckyme ti si isto pisala da zna 'roktati' kao da mu je nosic zacepljen a nije jel da? To se i mojoj dogadja.
    I pitat cu za te epizode naravno, i roktanje i stenjanje ali mislim da cu dobiti isto odgovor to je normalno. Ma sad imam tremu 😟 samo da je sve ok. 
    No smotana sam jer sam se narucila taman pred gremlinzam hehe. A nek. Bar ce vidjeti jesu grceki ili koji vrag

Jado
    21. Studeni 2016. 17:07

Cure dajte mi recite. Prljavi ves skupljate sve u jednu kosaru ili odijelite za bebu? Isto tako - prije smo pricale da ce nas vecina prati skupa ves sa bebinim. To jos stoji ili ?
    Ja sam odlucila sad prvo vrijeme prati odvojeno ali ne znam kad bi bilo zgodno poceti prati ves sav zajedno?

crocandy
    21. Studeni 2016. 17:28

Ja perem i prat cu njemu odjecu odvojeno jer perem sa sodom i octom, susim u susilici pa nema mirisa. Skepticna sam u vezi tih deterdzenata. I nama stavljam samo malo omeksivaca, cisto da odjeca ima blagi miris

Neznalica
    21. Studeni 2016. 17:31

Koala988, meni je termin prošao tj. bio 19.11., a atartika je imala termin 25.11 i eto prije mene.
    A nadam se da hoću, inaće sve je ok, nemam trudova tak da mislim da će doći sami od sebe. Jučer sam imala kao one blage menstrualne grčeve ali naveče i ponoći i prestalo do predjutro.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.