Jutric mame :D
Hvala vam svima na riječima ohrabrenja :D
Ima li još koja mama da spava s bebom na cicama? ne zna se jel više uživam ja ili on :))
Ajme razmazili su ga dok sam bila u bolnici..stalno je po rukama..
I još nešto..ja dođem nakon 5 dana doma, a on isti tata...strašno..niš moje nema :( i svi govore da nema niš moje :(
Dojimo ko veliki..i mama je jako ponosna zbog toga :D imamo takve sreće da hoće i bočicu i ad i moje mlijeko i sisu..sve kombinira..baš govorim mužu..radimo mu sve najgore za dojenje..dajemo dudu, bočicu, a on i dalje cicu hvata ko pravi..kaže muž da..pa jesi ti zaboravila jest možda? tak nije ni on ahaha..lakomo moje dijete :D
Dugo sam bila odsutna..jel bagica rodila? ili nam ne piše više?
Čestitke svim mamama koje su rodile u međuvremenu..
Kaj se vrata tiče..Leo je jako brzo počeo klimatat glavicom..sad ima mjesec i pol i drži ju ko veliki. na trbuh kad ga stavimo sam ju prebacuje lijevo desno..
Možemo ga primit ispod ramena i dignut on sam drži glavicu..i mora..pedijatar to ocjenjuje zar ne..
Mi isto stalno putujemo..bili smo na interliberu ahaha..puste me doma između dva boravka u bolnici i ja drito u skitnju..u šetnje po gradu idemo i baki na selo..baš dosta smo u pokretu s njim :)
Minne,moze slika?
I nas nos zeza,ali cujem stalno unutra kako hropce,a do toga ne mogu i onda to nekad bljucne van...ne znam da li je orehlada ili centralno...
Bili vani u setnji,stvarno i previse toplo.
Nije se nitko susretao sa proljevastim stolicama?
Lucky, mi smo imali cca 5 dana vodene/proljevaste stolice. Skuzila sam da joj zna biti od kapi za grceve..
ako je dojena beba, nije to nista.. rekla mi je pedijatrica da su sve stolice kod dojenih beba ok- osim krvavih i crnih.. kako crijeva sazrijevaju, mijenjat ce se i stolica.
Vazno da nema temp i da normalno klopa..
A ona je znala imati i sluzave stolice- to je bilo od nosica kad je bila prehlađena..
Kako su joj stali grcevi- sad su joj stolice bas gusce i "kremaste"...
Maya,mi smo imali vodenastu 2 dana, pa onda 2 dana ok, i sad opet 2 dana vodenasta.
Inace mi puno ne kakamo, kako znam citati da poslije svakog jela imaju stolicu...moj ne, jedan dan nema uopce, jedan dan 2-3 puta i opet jedan nista i tako
Zmajac ne dojim ih nego se samo izdajam. Al većinom su na ad-u. Ma koma mi je jer im treba po sat vremena svakom da poklopaju i onda nakon toga ne žele podrignut pa bljucaju i dok ih smirimo već moraju opet klopat. S tim da smo i muž i ja u pogonu. Šta će biti kad budem morala sama? 😐
Tatjana zavidim ti jakoooo!
Trudnice kako ste nam? Još malo pa ste i vi u klubu neispavanih 😃
Antartika se niš ne javlja.. možda će me preskočiti ... možda ona u bolnici?
Kod mene sve po starom. Po popisu ispada da su se vaši bebači većinom požurili van, jedino ovaj moj neće.
Aaa, vec drugi put kluknem ocisti umjesto posalji.
Luckyme nama je jakica vodenasta vec neko vrijeme. i isto ima svako 2-3 dana. Evo bas danas bili kod bake kad je obavila svoje i proslo sve sa strane na bodi, teteu, pidamicu. Cak do carapica doslo niz nogu koliko je vodenasto.
JaZmajec nisu oni tako 'glupi' da se naviknu odmah samo na bocicu.
Sortiraj odgovore
Najstariji