Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Maya20
    21. Studeni 2016. 07:45

Zmajac, mozes ici bez problema na maramu.. one se mogu koristiti do 15 kg.. moja je sada na 5300 i bez problema se nosimo. Obzirom da su ergonomski ispravne nosiljke jako skupe - najbolje poceti sa maramom da vidi dal ce se beba htjeti nositi. Mada mislim da ne postoji ona koja nece ;-)

I Lori jucer bila nervozna, nije se bas proslavila u gostima. Cak nije extra plakala, al kenjkala na najjace i cijeli rucak i druzenje sam provela skakutajuci sa njom u rukama..
    A u maksimiru zaspala na 15 min i onda vriska u kolicima. Nismo je htjeli nositi, pa smo ko luđaci isli kroz cudne puteve sumom, u mraku, da je ljudi ne slusaju.. i skoro u jarku zavrsili 😂😂

Al, okupali smo je i zaspala u roku 10 min i odvalila 8 sati u komadu :-)

Antartika, nadam se da si rodila i da uzivas sa svojim paketicem :-)

Jado
    21. Studeni 2016. 09:41

Jutro svima! 🌞
    Mislim ja sam sretna jer je toplo da mozemo van sa bebama a mozda su nam bebe meteropati jadne....pa ne bi se cudila da ih ta juzina smeta.
    Na kraju smo oko 23h zaspale pa do skoro 4 - papica - pa 6.30 - papica pa 8.40 - papica
    Iako oko za 8 sam ja mozda krivo protumacila da je bila gladna kad je plakala u snu - mislim da ju je kakica mucila koja je eto sad rijesena i beba pava u kolicima cista 😊 no ipak je malo papala
    Maya elasticna ili obicna marama? Joj nadam se da ce se htjeti nositi jer mislimo s njom na sljeme i kad zapada snijeg kod mene ju mislim ipak zbuksati u maramu i u setnju - kad se kolicima nece moci ici bas.
    Lucky juj ja sva sreca po noci nemam te probleme nosanja. Od popodne negdje imam....a najgore mi je kad tako place a ja ne znam sto joj je
    Danas predvecer kod pedijatrice pa cemo vidjeti

ivek2207
    21. Studeni 2016. 10:11

Jutro mame,i naše dvije trudnice, ili samo jedna?

Javljam se malo, evo mi imali busy vikend, u subotu cijeli dan gosti bili, navečer mi do prijatelja išli i prođe dan. Jučer smo ujutro do mirogoja potegnuli, nisam za sisvete bila pa smo sad se išli prošetati,a poslje na ručako kod mm-ovih roditelja i opet prođe dan i vikend.

Probudili se u pola 9 danas i naravno opet nezgoda, od onog dana je to postalo svakodnevno barem jednom se desi da prođe kakica po leđima pa prema vratu, pa kupanjac,svlačenje,neznam više sama do čega je. Išla sam u dm jučer s namjerom da uzmem neko probno manje pakiranje pelena od 10-20 kom možda baby love ali nemaju ,samo velika od 50 kom pa na dalje pa nisam htjela ako ne budu dobre.
    Popodne ćemo do mullera,znam da oni imaju tako pa ću kod njih uzet veći broj za probu, neznam više jel između brojeva ili šta je da sve iscuri.
    Papao je i sad pajki na meni,gledam kako da ga spustim da idem doručkovati a da se ne probudi.
    Probat ću danas s njim u šetnju bez kolica, da testiram nosiljku i da vidim jel hoće biti u tome.
    Pogledat ću i ja marame,kod nosiljke mi jedino smeta kaj su mu noge vani pa mislim da mu je zima za njih dok u marami je cijeli sklupčan,jel da, i grije ga moje tijelo,pa mi iz tog razloga praktičnije,a opet moram i tu nosiljku koristit skupa je bila pa da ne ispadne da smo ju đaba kupovali.

• Maya20
    21. Studeni 2016. 12:19

Zmajac, najbolje ti je elasticnu za pocetak jer se najlakse veze i udobna je bebama!
    Ivek, i u marami bi nogice morale van, jer je to ergonomski najzdravije.. a ako idu unutra- mogu, ali moraju biti u obliku M, odnosno rasirene ko kod zabice. Tesko mi ovako objasniti, malo proguglaj  :-) 

Uglavnom- pravilo nosenja beba je da du noge u M, a leđa u C.. budem probala sliku naci pa postavim..

A sto se tice oblacenja- ni u marami se ne treba bundati beba.. moja ima (ako je bas hladno)- stramplice, bodi, trenirkicu i onda je stavim u medo odijelo.. a sad na juzini umjesto mede - gore jaknica sa kapuljacom i na noge samo tenisice..
    Ne brini se, nije njima zima kad ih se nosi ;-)

• Antartika
    21. Studeni 2016. 12:56

Pozdrav iz rodilista. u nedjelju me uhvatli trudovi, ali sam se slabo otvarala plus zelena plodna voda. 9 sati bila u rađaoni na kraju zavrsila na carskom. Rodio se moj mali princ tezak 3950 i dug 51. Tek sam ga danas vidjela. 

ivek2207
    21. Studeni 2016. 13:02

Maya hvala na info,bila sam u zabludi onda. Baš ću pogledati malo oko toga.

Antarktika čestitam. Baš je pravi muškić. Brz oporavak želim.🙂

Diddy
    21. Studeni 2016. 13:10

Pozdrav,

I moji su bili koma noćas, svaki sat vremena su se budili, više nisam znala šta da radim 😤

Antartika čestitam!!!

tala
    21. Studeni 2016. 13:25

antartika, cestitam na deckicu! : ****

mi smo, da kucnem, super. bas nam je lijepo ovo vrijeme. satima smo setali ovaj vikend. cvita je sve to prespavala u kolicima. nocas od ponoci do 8 u jutro odvalila. pa joj dala jesti, presvukla ju i opet do 11 nastavila.
    bila dva ipo sata budna i sad opet spava. godi joj svjez zrak pa sam sve rastvorila, bile smo i u vrtu, smjeska se kad joj prolazim toplom vodom po licu i vratu...i.... igrala se sama 15 minuta u kreveticu s igrackicama : )))) ona ih mlatne rukom, a one zveckaju i proizvode neke zvukove. ja gledam, snimam ju za muza i ne vjerujem 

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Neznalica
    21. Studeni 2016. 14:37

Antartika, čestitam!!!! Znači i ti si postala mamica. Beba je velika. 
    Zašto ti je voda bila zelena?
    Ja sam danas došla s kontrole i opet u srijedu. Rekla mi doktorica da je sve ok s bebom i da imam dosta vode i ctg je ok. Tak da ne treba stvarati nervozu. I da imama fore do ponedjeljka, ako ne rodim do tada, onda ćemo razgovarati o porodu - inducirani ili već nešto.

koala988
    21. Studeni 2016. 14:55

Antartika cestitaam! 😄

Neznalice bit ce to prije ponediljka 😉 kad je tebi tocno termin?
    Mi imamo zacepljen nosic. Aspiratorom sam izvukla i napunila dva puta onaj nastavak. Bas je muci, miskica moja mala.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.