Ima li netko da je kupovao nosiljke? diddy ti si pričala da ćeš čekati dane beba i trudnica u westgateu...mi idemo idući vikend vidjet...mislila sam da nema šanse da to kupimo, jer bezveze je kao..ali sve više gledam da bi uzeli..išli bi na Plitvice, a rekli su nam da ne furamo kolica jer ćemo ih nosit u ruci..pa si razmišljam mogli bi stvarno svugdje ići s tom nosiljkom..
Razmišljam o ergobaby..
Croatina, da idući vikend. Imaš na facu super grupu Nošenje djece sa hrpom informacija. I ja si mislim ergobaby al ima puno ljepših - Bazzinga, Madame GooGoo...
Nisam pametna. Otići ću wg pa možda budem pametnija 😊
Uf koje tesko popodne
Dosli iz setnje oko 16h i dosao gremlincek s nama. Dakle vikanje, plakanje....eto do 19h valjda. Onda sam ju na cicu stavila i malo se skulirala. Okupali ju i sad je kod tate i dremucka. Iskreno mislila sam da place iz nervoze a odjednom se pokakala i eto odmah je bolja.
Vise ne znam sto da mislim iskreno. Bas mi je tesko gledati ju kako je takva 😔😔
Hvala curke na lijepim zeljicama ali eto ipak nikamo nismo isli jer mi je bubica imala ranije ispadice.
Evo ovaj cas zaspala jadnica
I mi cemo na sajam :-) iz istog razloga, vidjela sam na face-u da ce biti i savjetnica za nosenje, pa mozes traziti savjet. I da, ako imas face- odi u grupu koju ti je Diddy preporucila..mi smo do sad imali elasticnu maramu, sad imamo tkanu, a od 4og mjeseca cemo uzeti Mei tai :-) jer kad pocnes nositi- stvarno covjek postane ovisan!!
Moja mala isto sizi od 5 popodne, nema sta nismo probali, nosenje, pjevanje, cicanje vec par puta...ne place cijelo vrijeme nego malo place malo kenjka malo te samo gleda. A stalno zijeva...joooj
Da se javim malo.. ne znan niti sta napisat.Evo sad san malo na kauc legla a cili dan san u pogonu i tako danima.Sanjan masazu ledja!
Mislin nije da mi place stalno al on je preko dana bas dosta budan i trazi da ga se drzi i to bas ja!Nisu grcici stalno al vidin i cujen da je bas probava ta koja ga izvicija.
Sad spava pa kad odradimo jos jedno hranjenje iden i ja bome jer san pospana.Nocas je od 2-5 bia budan ko da je podne i zvira,trazi da mu se prica/drzi ga se al nisan ga tila stavit u sebe u krevet jer tako ne spavan nikako nego smo se druzili i onda ga je umorilo i vratila ga lec.S tin da je jea u dva pa tek oko sedan ipo jutros.
Vidin da ste sve u istoj nekoj situaciji a trudne su jos trudne.
Sad cu pogledat sa starijima crtic i malo se mazuckat s njima..
Bokić!
Sofi i ja stalno pivan.. 😂
Al moj kad pivan pocne zatvarat oci za zaspat pa ja kazen muzu da me to suptilno nagovara da prestanen.. 😂
I te marame i nosiljke mi sve privlacnije jer mi bude nezgodno rucak i slicno s njin sredit a trta me to nosit.
Sto sam ja u 21h napisala da spava?? Hahaha evo je gleda kao sovica!
Uopce ne kuzim koji joj je. I isto tako nije da vristi trazi blizinu i samo gleda okolo joj
Ja sam narucila maramu za dar - Maya elasticnu ili ne za moju bebicu? Znam da ide prema kilama jel tako? Moram to jos sutra prosurfati
Frabe samo ti uzmi nosiljku kakvu god - ovo nanasanje nema smisla
Jutro,da se i ja nabrzinu javim
Zmajac,Sofi, slicna situacija i kod nas...sinoc plac,mlataranje rukicama,nogicama,vise ni ne znam da li grcevi ili nervoza...ali rekla bih i grcevi, pa jos i stucanje koje ga totalno iznervira...pa je jeo kao peso,doslovce, i zaliknuo se,jedva do zraka dosao...puno bljuckao,pa kakao...i na kraju se smirio na rukama gdje je i zaspao...a tako i po noci, vise ga uopce ne mogu staviti spavati bez nunanja...jedva gledam...
Sortiraj odgovore
Najstariji