Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tatjana_zg
    21. Studeni 2016. 17:41

Jazmajac ja perem skupa sa nasim. pa nismo zarazni od nas je nastao. 😅😅😅😅 
    Najnormalnije sa deterdjentom i omeksivacem od prvog dana i sve je ok.

Curke jel koja od vas skuzila da bebu svrbe desni? moj non stop gura rukicu u usta i slini nenormalno. kupila sam onu dudu za desni al je jos mali pa zvace drsku koja je isto silikonska. primjecujem da ga jos ne boli niti smeta pa necu nista jos mazat niti kupovat samo sam mislila da ce to malo kasnije poceti.....🤔🤔🤔

• Maya20
    21. Studeni 2016. 17:48

Antartika, cestitke od srca!! Ne znam dal mi je promaklo- kako se zove maleni?

Zmajac, ak ces iskreno- ja ne odvajam robu :-) nikad ni nisam.. perem sa nasom, jedino stavim baby omeksivac, pa svi mirismo kao bebe 😂
    Posebno perem samo bijelo (tetre, njene krpice za brisanje itd)... i nije bilo nikakvih problema, pa vjerujem da nece niti biti..

• Maya20
    21. Studeni 2016. 17:51

Tatjana, mi se borimo vec tjedan dana sa desnima.. sad joj i pobijelilo sve- izgleda da ce zubici. Mojoj curi se ocito od starta svugdje i sa svime zuri :-) :-) :-)
    Isto smo joj uzeli zvakalicu, onu sa gelom koja ide u frizder, pa joj drzim a ona gricka (jer joj je prevelika)...
    Danas sam joj stavila ogrlicu za zubice i u pripremi su homeopatske granule, pa cekam da vidim sto ce biti od toga :-)

• Sofi3
    21. Studeni 2016. 18:10

Ja perem odvojeno, ali ne planiram vjecno tako. Koristim frosch za bebe i stavim na dodatno ispiranje.
    Najvise mi je radi nasih gaca i guzica i toga.
    Malo si sad zvucim ko psiho ali jos neko vrijeme cu tako😊
    Jel netko od vas koristio Tiba kapi za grceve?

sanjac
    21. Studeni 2016. 18:25

Bokic 😊😊

Morsm pohvaliti svoju curu. Jucer smo imsli goste i bila je bas pristojna, veci dio je prespavala, a kad je bila budna imala je dudu i nije plakala. 😊
    Nekak mi se cini kao da ju zadnjih par dana manje muce grcici, jos su prisutni, ali manje nego u startu. 
    Jutros mi se probudila oko 8h, nahranila sam ju i presvukla, pokusala uspavati ali nije htjela. Reko idem se ja onda umiti i doruckovat, da bi na kraju sama zaspala i spavala skoro do 11. Da sam znala da ce tolko spavati nebi se ni ja dizala.

Antartika cestitam ti, zelim ti brz oporavak. 😊

JaZmajac ja perem njenu robicu s nasom. Koristim omeksivac od prvog dana i nema nikakvih ptoblema. 

Tatjana moja cura dosta slini, i to je picelo samo odjednom prije kojih tjedan dana. Ali nisam primjetila da joj zibici izlaze.

• luckyme
    21. Studeni 2016. 18:50

JaZmajac, i ja ti kazem da za te epizode nemam pojma vise jesu li grcevi ili probava ili je jednostavno takav...
    Vec sam sva zbunjena...
    Mi sutra idemo na kontrolu.
    Ja trenutno perem odvojeno,bez omeksivaca,sa nilom za bebe...ali isto cu kroz neko vrijeme poceti zajedno

koala988
    21. Studeni 2016. 19:42

Opaa, 1000. stranica. Neznalice mogli bi nocas trudovi 😉
    Ja perem jos uvijek odvojeno i stavim malo Sensitive omeksivaca i susim u susilici. Zasad je sve ok, ali za nekih mjesec-dva prati cu robicu zajedno s nasom. 
    Mi se spremamo za spavanac i nadam se dobroj noci kao sinoc. taspala u 8, budenje u 1 i po za papanje nekih pola sata, cak i manje i ponovo spavanje do 5 oa papanje. nakob toga odspavala do 8 i po u dva navrata. Ja zadovoljna!

Hubica01
    21. Studeni 2016. 19:48

Večer curke i bebači i pokoja trudnica!

Mi evo dobro...napokon nam pupak otpao i u srijedu se prvi puta kupamo..jedva čekam.. 😀

Čestitam novopečenim mamicama! brz oporavak želim!

Jel vi još kvarite? Ja da ali slabije već..koristim Naturellu sa krilcima..

Mi bili jučer prvi put u šetnji...taman ju nahranila prije polaska pa je spavala tih 20minuta, malo je negodovala pa sam joj dudu malo uvalila ali ju nece bas... kad ste vi prvi put dale bebitama dudu? Jesu je odmah prihvatile ili?

Lijepo mi spava noću, po 3 sata u komadu odvali, nahranim ju, moram presvuci jer nece bit s punom pelenom..nocas je zaspala u 22h do 1h pa od 2h do 6h i opet od 7h do 9h...uspjela se odmoriti mama.. tata nam je jos na g.o.ovaj tjedan pa uzivamo svi skupa i lakse nam je...on ju i nuna i presvlaci i sve kaj treba ❤

Croatina, drago mi jr da si dobro...
    JaZmajac, kad ides u setnje, jel nosis bocicu sa sobom tj.jel se izdojis ili kako?

• Maya20
    21. Studeni 2016. 19:57

Sofi, imala sam ja Tiba kapi, nama nisu pomogle.. niti frendici od moje bebe..ali, ako si ih uzela- probaj dati, nece skoditi..

Nama su jedino pomogle homeopatske ColicKids (a vjeruj da smo sve probali). I dan danas joj ih dajem prije spavanja i da pokucam- nema vise grceva i lijepo kaka.. a i prducka, a kazu da je to super i da bebe imaju manje grceva kad prduckaju 😂😂

Sanjac, bravo za curu, nek se samo tako nastavi :-) 

Hubica, suuuper za pupak i setnju.. moja dan danas nije ljubitelj dude, sad je tu i tamo uzme na minutu i onda samo ispljune..

Tina220210
    21. Studeni 2016. 20:00

Antartika čestitke od srca, brzi oporavak ti želim❤ 
    Ja za sad perem odvojeno tetre i bodije jer se kroz par dana skupi pristojna količina ali stvari koje su neke boje ću prati s našim stvarima da ne perem samo 1-2 stvari...
    Hubica nama u subotu otpao pupak ali se isto u srijedu prvi put kupamo😆
    Mi smo danas prvi put izašle van na 10 min rekla nam patronaža da slobodno, kako ste to produživale tj povećavale vrijeme vani? kad bude hladnije onda planirate izlaziti van s njima ili ne? 
    Ja još krvarim, kao slabija menstruacija mi je.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.