Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Diddy
    22. Studeni 2016. 11:13

Pozdravko,

Evo i nas. Noć smo preživjeli, budili smo se 5 puta, ali samo za klopanje i presvlačenje, nije bilo dodatnih nervoza i plača tak da sam zadovoljna 😁
    Doduše imam osjećaj da će sad po danu sve nadoknaditi....
    Odjeću perem odvojeno samo zato jer je imam dovoljno za napuniti mašinu 😂
    Pokakanu pelenu mijenjam odmah ako nisu klopali. Ako se pokakaju odmah nakon hranjenja onda ih ostavim barem sat vremena jer ak idem odmah mijenjati pelenu izbljucaju sve što su pojeli. 
    Ne mogu se sjetiti koje su teme još bile aktualne...

• Maya20
    22. Studeni 2016. 12:19

Ivek, i moja se mucila kod kakanja, znala je plakati, tiskati, grciti se, izvijati dok se ne bi pokakala.. ja ocekivala tvrdu stolicu- a ono skroz mekana i vodenasta.. kod nje je to trajalo 10ak dana i oznacavalo zadnju fazu grceva.. bas ju je kod pedijatrice to primilo- i naravno- normalno je :-) sazrijevanje crijeva. Cak je i danas zna primiti da tako tesko tiska i kaka, al sva sreca sve rjeđe, mozda 2x tjedno... al uzaasan osjecaj gledati to.. nama je pomagalo da sjednem sa podignutim koljenima i onda nju naslonim na njih- onako, da se gledamo.. vjerojatno joj lakse kakati u tako nekom polozaju.
    a zadnja 3 dana je samo stavim u njenu lezaljkicu poslije klope, narihtam najvisi polozaj (polusjedeci) i bome svaki put uredno obavi :-)

Crna, sreeetan rockas i godisnjica ♡♡
    Bravo za setnju u klokanici, a za poglede se navikni :-) ocito nije obicaj kod nas tako nositi bebe, pa svi bulje.. 
    mi smo sad bas iz setnje dosle, jedan dedek se cudio kako to nosim dijete 😂😂😂 pa zakljucio da joj valjda pase kad je "najljepse u maminom krilu" :)

Divan je dan, sigurno cemo nabaciti jos jednu setnju poslije rucka!

Hvala na info za AS, morat cu vidjeti dali joj to prolazi..

Neznalica
    22. Studeni 2016. 12:22

Pozdrav mamicama i bebama,
    "zadnja" trudnica se javlja da je i dalje bez trudova i da trenutno mali igra po trbuhu.
    Ja se i dalje nadam da ću do petka završiti u bolnici tj. roditi preko vikenda, jel ako ne onda mora "Silom" van.
    Dok ja rodim vi će te već zaboraviti na grčeve i kakice i sve prvotne probleme... a onda ću vas stalno nešto ispitivati.. eto već imate problema za zubićima :) Molim već sad da imate strpljenja za mene, ipak sam ja zadnja...haha
    Uživajte u prekrasnom danu.

• Maya20
    22. Studeni 2016. 12:29

Neznalica, nista se ne brini- bit cemo tu i za vase prve problemcice, grceve, nedoumice i sva pitanja :-) barem ces odmah u startu biti puna iskustva 😂😂

Drzim fige da maleni odluci izaci do vikenda! :-) brzo cete biti skupa, sigurna sam u to :-)!

Jado
    22. Studeni 2016. 12:37

Ivek sretan rodjendaaan!
    A muzek je bas zlocest....na godisnjicu tako. Jel se bar sa buketom pojavio? 😉
    Maya dodatak za ovcu. Mi smo ju dobili na dar i zadovoljna sam. Iskreno ne znam jel bi ju sama kupovala da znam ova saznanja 😊 mozda tvoja Lori bolje odreagira od moje mrcine male. Ali ovako je fora bas. E ne znam ako si pisala - znam da selis - kupili ste stanek ili novi podstanarski? Cete imati sobicak da nam Lori nije kod tv-a? 😊
    Daaaa dan je divan! I mi cemo vanka. Ja jela, cekam milostivu da se probudi na objed i idemo i nas dvije. 
    I dok pisem cujem kmeeeeec hihi

Jado
    22. Studeni 2016. 12:38

E da ja pitala pedi za as - vidjela je moju i kaze da moze slobodno u njoj i preko 1h. A i vise ali da ipak radimo pauze i malo sam malu vadimo vanka....

koala988
    22. Studeni 2016. 13:04

Di nam je Frabe? Bit ce zauzeta i oko dice po cili dan. 
    Croatina kako si nam ti? Jel sve ok?
    Evo ja pisem i nju ljuljam, nece da spava od jutros. Maloprije zakunjala na sosi 10min i to je to. A oci na pola koplja i nervozna jer joj se spava a bori se sama sa sobom.

Jado
    22. Studeni 2016. 13:57

Koala sto ne odete vanka malo?
    Mi vani. Bile u ljekarni i sad mama pije kavicu i ici cemo dalje nas krugac

tatjana_zg
    22. Studeni 2016. 14:09

Evo i nas iz setnje.

E da, kak mi je mali papao samo 90ml svaka 2 sata bilo minje to cudno. imamo dr.browns bocice pa sam uzela drugi sisac za njih od 3 mj.nadalje i sad pojede 120 i jede svaka 3 i pol sata. izgleda da mu je bilo tesko vuci na malu rupicu pa se umorio prije nego je sve popapao. i sad smo super.

I otkrio je kak je super bit u njihaljki. bitno da me vidi i da vidi telku i miran je po 45 min. cak i duze. :)

• Maya20
    22. Studeni 2016. 14:35

Zmajac, nakon 2 godine podstanarstva idemo u svoj stan. Ne mogu docekati. Ovaj vikend selimo ostatak i stvari od Lori i to je to. Jes, imati ce svoju sobicu (bez tv-a), od starta ce biti u njoj- vidjet cemo kako bu to islo :-)

Mi dosle iz setnje, papala, igrala se prvi put na baby gym-u.. od 10 nije zaplakala, vec se brinem :-P
    sad je klopala i zaspala. Pa kad se probudi- idemo jos jedan đir po vani :-)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.