Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina220210
    21. Studeni 2016. 20:02

Mi koristimo dudu kod presvlačenja da ju umirim jer uvijek plače, mislim da ju nisam nijednom presvukla danije plakala i kad se neće po dva sata maknuti sa sise onda joj dam dudu

Jado
    21. Studeni 2016. 20:25

Cure hvala na odgovorima!
    Dakle sve vise manje isto mislimo - da ne treba odvajati robicu. Ja cu joj jos neko vrijeme samoj a onda sa nasom robicom.
    Dosle od pedi i sve je super, dobila je 1100g i narasla 4 cm 😊 ova mama je ponosna.
    Kaze dok da su epizode def grceki 😟 ali da super ako ju ne muce stalno nego kako kazem navecer. Pokazala mi vjezbice da joj probam olaksati prdce i prepisala Olival kapi. Dakle sve po skolski a ova mama je sretna.
    Takvu sam tremu imala uzas. Bas sam nervozna bila hihi. Sad za 1 mj cjepljenje a to sam se ujutro narucila da idem s njom pa da joj popratim stanje preko dana.

Luckyme idemo u setnje odmah nakon klope pa se vratimo do sljedece.
    Kad cu ici na duze - u ovisnosti kuda idemo cu se izdojiti, naravno ako idemo kod frendova (kao neki dan) onda se maknem negdje i nahranim ju. Mozes i ledja okrenuti. Ali ako imam izbor odem u sobicu....
    Ovaj tjedan cu joj probati dati bocicu jer bi se narucila kod doktora za par dana na kontrolu. Cekam zeleno svjetlo za treninge! Iako se super osjecam sad ne bi riskirala...

Hubica01
    21. Studeni 2016. 20:29

Tina i nam je u subotu otpao pupak..ajme bas sam sretna 😀 jel ti bebac odmah prihvatio dudu ili? 

Ja perem njenu robicu sa nasom, samo stavim Lenor baby 😀  nema nikakvih problema 😊

koala988
    21. Studeni 2016. 20:47

JaZmajec super za pregled. Nama je u petak 2.pregled. Joj, mene tako strah tog cjepljenja. Mislim da cu bit luda taj dan i noc a u cetvrak idem ja na pregled. Ako gin. potvrdi da je sve u redu, krecem i ja, ali s laganim vjezbanjem.

Tina220210
    21. Studeni 2016. 21:01

Odmah je uzela dudu, joši u bolnici kad ju nisam mogla smiriti su mi rekli da dam malo dudu. 
    Jel vi uvijek presvucete bebu ako se pokaki dok ju dojite? meni je nekad zao jer se onda probudi?..

• luckyme
    21. Studeni 2016. 21:08

JaZmajac,odlicno za pregled,bas mi je drago da ste dobro i da rastete. Mene pregled sutra ceka...i ja mislim da su ipak grcevi,jucer i danas koma...Kakve su to kapi? Hubica i Tina super za pupak.

Hubica01
    21. Studeni 2016. 21:08

jazmajac, super za pregled!  Ana je prava cura! 😀 

Ivcy, kako je?

tatjana_zg
    21. Studeni 2016. 21:54

Super za pregled Jazmajac. 😊😃

Koala ne treba te biti strah cijepljenja. moras bit opustena da beba ne osjeti tvoju nervozu. ja sam svom pricala dok je bio na stolu i nije uopce skuzio da ga je upikla. cijepila ga je u nogicu a on je mene gledao tek na kraju napravio neku facu ozbiljnu al se onda poceo smijat. tako da samo opusteno to je sve normalno i sve ce to proci. sad je najlakse s njima. uvijek su s nama, papaju, kakaju i spavaju. hahahahah 😎😎😎😎

Moj slinavac je odmah prihvatio dudu cim smo izasli iz bolnice. i sad ju trazi samo kad ide spavat i navlaci ju prvih 10-15 minuta dok ne zaspe i onda ju izbaci. a po noci ju uopce ne trazi.

• Sofi3
    21. Studeni 2016. 23:04

Jazmajec, super za pregled, stvarno super raste cura!
    Tina ja isto imam dileme oko presvlaxenja u nocnom dojenju ali za drekec bi uvijek presvukla...

• Sofi3
    21. Studeni 2016. 23:14

Maya hvala, razmisljala sam i o tim homeopatskim, ma kupit cu sve, pucam iz svih oruzja, mozda dobije sracku od svega kaj cu joj dati ali ako grcevi prodju...nemrem ju gledat jadnu,sva se izbezumi, pocrveni i oznoji se od muke

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.