Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Sofi3
    19. Studeni 2016. 19:51

Crocandy tebi ce primiti bradavicu, kad vec jednom je. Meni nije nikad, pa ne znam na kaj bu to licilo. 
    Patronazna mi je rekla da je jedan od nacina da ti netko nasadi bebu na cicku dok si ti na ledjima jer onda ona nema gdje, meni to zvuci lose😁
    A pupak, nama je tanka i kratka bila pupkovina i nije bilo dovoljno za banku pupkovine ali sad zeza...

koala988
    19. Studeni 2016. 19:52

JaZmajec nema kise, ali oblacno i jako jugo dere. 
    Mi smo se okupali, sad jedemo i na spavanac. 
    E koliki su vam razmaci izmedu dojenja tj. jesu vam se produzile pauze s vremenom. Ja primjecujem da je bolje nego prije, ali preko dana zna jos uvijek biti svako sat i po hranjenje kad je budna.

Sunnyday
    19. Studeni 2016. 19:56

Maya Moze da boli ako beba zagrize, uh kad se samo sjetim, zubici su tako oštriii...
    Croatina brzo se oporavi, i bravo za dojenje.

Evo mi smo sad kupili pufies pelene ali trojku, pa se nadam da vise nece propustati.
    E da, cure koje su rodile prije mjesec ipo kao ja i vise, jel se desilo nekome da je krvarenje stalo pa se vratilo? Ja sinoc opet pocela da krvarim, a bas sam se iznenadila jer mislim da bi do sad stvarno trebalo da prestane.

koala988
    19. Studeni 2016. 20:25

Sofi dobrodosla. joj. tocno zbam taj strah kad legnes i ne znas hoce li se probuditi za 5 min ili 3 sata. Kod nas je identicno.  I isto kada se po noci probudi za papanje, pojede ali onda dok rutne pa se razbudi. i zna zashpati tek nakon sat vremena. jos i dojim polusjedeci jer mrvica ne voli u lezecem polozaju.
    Sunnyday meni je prestalo nakon mjesec dana i nije se vratilo. nadam se da ni nece.

tala
    19. Studeni 2016. 20:33

meni "probudila se samo za papanje" znaci da se nije ni probudila zapravo : ) u sred noci osjetim meskoljenje, pogledam koliko je sati, ako je proslo dosta od hranjenja (3 sata i vise) uvalim joj ciku usta. ona pojede spavajuci i vratim ju u bok na krevet.

jazmajac, kupili smo dva petit bateau bodyca. mislim da smo frabe i ja pisale kako su nam odlicni, ali je cijena : //// u hm-u ulovili 3 piđamice za 70 kuna (jos su nam velike) i dvije iz nove kolekcije za 100 kuna koje cemo odmah nositi. 
    ne vjerujem da su nam pelene malene, to je pampers 2 i prekriju joj vise od polovice leđa, pa ih malo i podvrnem.

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

sanjac
    19. Studeni 2016. 22:19

Vecer cure 😊

Evo da se konacno i ja javim. Nama je jucer bio dosta naporan dan. Mucili su ju cijeli dan grcevi, vise nismo znali kak da ju nosimo. Jucer je imala stolicu samo ujutro i do danas ujutro vise nije kakila. Jutros je pelena bila prepuna, kao da ju cijeli dan nisam presvlacila.
    Mi koristimo pampers 2 i super su nam (i bijele i zelene).

Danas smo isli kod mojih, spavala je cijelo vrijeme u autu i kad smo dosli tamo se rasplakala. Ali nasli smo dudu koju je prihvatila, to je avent soothie. 😊

Croatina zeno draga, super za dojenje. Trebalo je izdrzati to vrijeme bez svoje mrvice. Budete sve to sada nadoknadili. 😊

Sofi dobrodosla! 😊

Tina cestitam ti! 🎉🎉

JaZmajac moja curka isto popizdi oko 7,8 i do 12h je nemoguca. Tada zaspi pa smo mirni do 4,5.

Tina220210
    19. Studeni 2016. 22:26

Croatina i diddy svaka čast😩 to stvarno treba izdržati🙇 
    Nama je danas 7 dana i otpao je pupak. malo sam se prepala kad sam tl vidjela jer nisam očekivala da će tako brzo.

Neznalica
    19. Studeni 2016. 22:30

Croatina, veliki pozdrav i svaka čast na izdržljivosti. Želim ti što brži potpuni oporavak i da se maziš i uživaš u svojoj bebici. I skidam kapu za dojenje. Prava mama-borac.
    Sofi, dobro došla.
    Antartika, na današnjoj kontroli nije bilo trudova, napravili i uzv.. beba ok i ponovna kontrola u ponedjeljak.
    Danas cijeli dan na nogama, pospremala (koliko je moguće uz ogroman i težak trbuh), mali je uživao bar ja tako mislim jel je i on bio dosta aktivan samnom.:)

• luckyme
    19. Studeni 2016. 22:31

Ne znam da li je mog ulovila nervoza ili grcevi,ali tek je sad zaspao...vise ni sama ne znam...
    A da li vase bebe znaju imati vodenastu stolicu? Meni patronazna kaze da je to uredu,vec je prije imao dva dana,pa dva da normalno i sad opet...brine me da nije proljev,jer je vodenasto...

• Antartika
    19. Studeni 2016. 23:28

Krenuli su mi neki bolovi, leđa me bole, ali mi se stomak stalno stvrdnjava. mozda su lazni trudovi.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.