Joj diddy i tebi svaka cast. Ja jedva sa ovom malom mrvom izdrzim od nespavanja i takvih situacija. Najdraze mi je kad podrigne odmah inace bude problema. A ti sa dvoje njih.
Mi cekamo goste. Uspila sam sredit kuci, napravit rucak i sve kad je mala super danas a i mm je doma pa je odmah lakse. Ruzno vrijeme ovaj vikend pa nema setnjica.
Tala da moguće je da smo i u skoku, nadam se da neće dugo trajati
11 dana? Ok, super, da znam kad ću se srušiti od umora 😂
Croatina dobro si ti to sve izdrzala. Nadam se da ti je sad bolje i da ces se sto prije oporaviti kako spada :)
Diddy, svaka ti cast. Ja se ponekad jedva snalazim s jednom bebom, a kamoli s dvije. Jos je moja curka relativno dobra :p
Sofi dobrodosla :)
Tina cestitam :-*
Mi danas bili pola sata na terasi, nadam se da ce sljedeci tjedan biti lijepo vrijeme pa da mozemo napokon vani.
Jadna se pola dana mucila s prdecima, pa je zaspala u 14, i evo je jos pajki. Ne volim ju gledati kad se tako pati :(
Mame, koje kreme za guzu koristite? Ja sam koristila becutan, ali mi se cini preblaga, jer su joj pocele neke crvene pikice po guzicici.
Zmajac i ja sam nocas sama :) prvi put, nadam se da se necemo tipkati po noci ako ce curke imati zute minute :P
Minnie25,kako ste prematali da nije bilo dobro,a kako su vam pokazali da je ispravno?
Croatina,sad samo uzivaj sa svojom bebicom,to je najvaznije.
Diddy,divim ti se,stvarno treba puno snage...
Crocandy, ja koristim djecju mast JGL i zadovoljna sam. Doduse nama se zacrvenila guza,ali kod su gljivice u pitanju i nema veze sa kremom,pa za to koristimo plymicol 2× na dan.
I ja se pridruzujem propustanjem pelena, evo danas vec 3x...uopce ne razumijem zasto,a do sada ok
Biti ce lijepo vrijeme sigurno. Gledam ja prognozu.
A i danas sam vidjela da ce kisa od 15h pa smo izasli i vratili se u 14h 😊 malo puhalo ali sve toplo. Ja joj sjenilo za sunce spustila i mrva pavala. Sutra je opet lijepo vrijeme najavljeno. I toploooo
Koala Dalmacija cijeli dan kisovita?
Mojoj bubi je danas 1 mj a dragom i meni godisnjica sutra. Jel mislite da bi bilo ok da odemo sa malom na klopu kratko nekamo? Pod ok mislim da bude u as recimo 30tak min pa bi ju ja u kosaru izvadila....
Haha vidim sve mucimo muke po pelenama, meni jos jednom propustila majke mu!! Za poludit.
Tala mozda joj je mala pelenica? Sta ste kupili i gdje?
Crocandy moja ziher krece od cca 19h pa do 23....tad postaje gremlin i oko 23 se vrati moja culica 😟
Zato pretezno ja niti ne pisem navecer haha....evo je sad pored mene odmara i prikuplja snagu uf....
Diddy jel ne mozes obojicu na jastuk za dojenje na stranu? Da si olaksas nekako?
Jadna mogu misliti kako ti je draga....gremlinceki x2
Mene bas zanima jel moja ima grceke tako navecer kad krene. I taman smo kod pedi u 18.30 naruceni ajme. Strah me da ne krene jadna tamo sa nervozama....
Sto vam znaci da se probude samo za papanje?? Meni je to nocno kao i svako drugo budjenje, dreka i nece natrag spavat jos neko duze vrijeme...
Nama ne prolazi kroz pelenu ali kad ga zakenja onda je to svjetski, moram ju cijelu prati.
Nama je pupak gore vec 19 dan, ima li netko takva iskustva? Jos je kao jedan dio ispunjen krvlju
I jos jedno pitanje: doji li netko na sesirice?
Meni nijje dobro primala bradavicu, pa su mi u rodilistu nabili glupi sesiric i sad nece bez, ne znam kako da se toga rijesim
Zmajac i moja spava, a gremlin se probudi oko 23 i traje do 1-2 :P zato ja idem sad ubiti oko, pa cemo skupa gremlinirati.
Sofi pupak moze biti i po mjesec dana, nama je danas 14.dan i jos ga imamo. Kaze patronazna da nam je deblja pupkovina i da ce najverojatnije jos tjedan dana stajati. Sukrvica je znak da unutra pucaju zilice, odnosno odvaja se. Meni je tako neki dan bilo pa sam digla paniku jer nisam znala da je to normalno.
I ja sam jos na sesiricima jer mi je napravila ragade prvih tjedan dana, i takoder se zelim odviknuti od njih, ali me sve strah :P
Sortiraj odgovore
Najstariji