Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frabe
    17. Studeni 2016. 19:52

Neman pojma sta ste pisale,predala san ga muzu samo da pojeden i izidjen zapalit jer od sest jutros je budan i zadnjih sati u placu kako ga valjda uvati grc.. P R E M O R E N A!!!!

tala
    17. Studeni 2016. 20:48

mi smo u skoku, ali evo, cini mi se da prolazi.
    bila mi je dobra, bez plakanja izdrzala sve. stalno je na ciki i blizu mene, trzne se iz sna, pa je jucer spavala samnom i malo se vise nosamo i mazimo.. glavno da prođe : )) 

nisam stigla nista citati. imamo li novih mamica? 

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Jado
    17. Studeni 2016. 21:58

Tala nema novih bebica nazalost. Cekamo nase finalistice da udju u cilj....
    Frabe bas mi je zao malca 😟 drzite se joj.

Tina220210
    17. Studeni 2016. 22:20

Bok cure, kratko da se javim.. znatr da s mob nemogu logirat se... rodila 12.11 ,cura imala 3830 i 52 cm. probusili vodenjak oko 13 sati rodila u 19.50 sa dripom. dobila je žuticu pa smo tek danas isle doma... sada umirem od straha da se opet ne pojača😢 moram pratiti kako se ponaša... stalno ju moram buditi jesti, svaka 2-3  i tako sporo jede i stalno zaspi na prsima... jel sh tako vaša djeca? mislim nemam pojma kolikk često bi se morala buditi i koliko dugo jesti... dali se ona u 20 minuta uspije najesti?

ivek2207
    17. Studeni 2016. 22:28

Tina220210 čestitam na curici.Identičnu težinu i dužinu je i moj Domagoj imao pri porodu.
    Sad se samo čuvajte i mazite.

Mi se budimo svaka 3 sata i jede tako po 15-ak min a ostalo samo navlači da se utješi,tako da je to po meni ok, barem za mojeg malog.

Tina220210
    17. Studeni 2016. 22:31

e to navlačenje da se utješi me brine... da nebi prekratko jela...eto nakon svih problema dok sam iznijela trudnoću  ni sada nemogu uživati...😢

• luckyme
    17. Studeni 2016. 22:32

Maya20,nama je patronazna rekla da siroko povijamo sa punjenom svedskom pelenom u koju stavimo jos i tetra...tako smo i radili u pocetku,ali bilo mi gavje zao,to je bilo tako debelo i ogromno i uvijek se uznojio u tome...onda smo poceli samo sa svedskom bez tetra peleme...
    Tin,cestitam!

Nama je dan koma,pa ne znnam sta mu je,ali popodne je 30 min samo spavao i tek sad zaspao...

Frabe
    17. Studeni 2016. 22:33

Tina cestitam! 
    Nece se vratit,samo se vi mazite i nek papa i nema zutice.

Zmajo evo spava na meni i on koji jede svako dvi ure najvise sad cetri ipo ne trazi jer se namucia s grcenjen.. sad se meskolji i prducka srce moje malo.Bas me satare tako ga gledat. 😯

• Sony2244
    17. Studeni 2016. 22:56

Tina čestitke 😍

Ja Zmajac kad zaplače legnem do nje, ruku na guzu ili na stomak, mazim je, ili legnem sebi na prsa (bez prevelikog treskanja) i čim se umiri spustim je. Dignem je 10 puta na dan ali kad ne plače  (tj.skoro uopće ne plače da drami na bilo koji način,da oce da se nosi ) , navečer kad zaplače znam da je gladna dam joj jest i to je to. Večeras sam ja prala neku veliku tecu koja nije mogla u masinu9za sudje i ona je počela kmecat,  dok sam ja to oprala ,razentala ona se umirila.  I nikom nista0. To me ne čini lošom mamom šta ne skačem odma, ništa joj neće bit. Jer znam da je sve u redu . I da ja opet moram rec, ona je jako dobra i nismo imali neka plakanja koja traju i traju , sigurno bi je onda digla nosila,  treskala..ali hvala Bogu toga kod nas nema. 

Neznam kako će bit kad pocme zubi ili ako dođu grčevi,  možda onda neće bit dovoljna ruka na guzu, ali za sada je odlično.

"https://lb1f.lilypie.com/xVqjp1.png"

Sunnyday
    17. Studeni 2016. 23:20

Tina cestitam!

Hvala na savjetima za kremu, moram neku onda da kupim.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.