Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jado
    18. Studeni 2016. 08:50

Jedino nasa nocna ptica sunny pise navecer - za nju relativno rano 😆
    Dobro jutro cure! Ja si uzela zobene reko idem vas citati a svega par komentarcica nazalost. Kako je protekla noc?
    Ja cekam svoju njurgavicu da se probudi i papa opet a ona odlucila malo duze 😍😍
    Sony a drugo je ako te beba ne trazi. Vjeruj mi ako place jer joj je nosic zacepljen ili kao jadni bubac Frabin radi grcica onda se beba itekako uzima 😊 imas srece sto je bebiti sve po skolski

koala988
    18. Studeni 2016. 09:09

Jutro curee, kako ste jutros? mi smo bili dobro do nekih 5 i po onda nas je kakica izneredila pa smo jedva odspavali jos sat vremena nakon toga.
    Tina cestitkeee 😄
    O pa jos nam samo dvije trudnice ostale! 
    Ja imam paket Trudi kozmetike. Hidrantantom kremom sam joj namazala celo jednom povuklo se perutanje koze ali mi je ona dosta plakala pa se bojim da je ne pece koza? Ipak je njihova koza jos dosta osjetljiva.
    Koje pelene koristite? Mi smo na Pampersicama ali probiju svaki put kada obavi povecu kakicu. Evo jutros sve po ledima i bodiju, iako i siroko povijamo. Imam doma dva paketa Puffies sta sam dobila na poklon pa cu probat te.

Sheena
    18. Studeni 2016. 09:36

koala meni su puffies super, a i bamboo. sad smo te potrosili i otvorila sam trojku koju sam dobila iz kauflanda, kao od 4 do 9kg, al mi se cine prevelike makar ima on preko 5kg pa mislim da cu ipak kupiti jos dvojke. 
    Vezano uz cijepljenje, moj je samo zaplakao u trenutku uboda (u guzu) na par sekundi i odmah stao i nije bilo nikakvih posljedica osim sto je spavao vise nego inace. 5h nakon uboda nisam mogla naci mjesto uboda vise, a samo smo mu mokru vaticu stavili na to mjesto..i sve super.

ivek2207
    18. Studeni 2016. 09:50

jutro, koala evo identična situacija i kod mene jutros sa kakicom samo puta 2. isto pampers koristimo pa se pitam da mu nisu premale postale.koristimo dvojku,od 3 do 6 kg, on sad ima 5 kg.
    u 7 se probudio i jako pokakao i sve otišlo preko bodija i piđame i to sve do kose,pa sam ga kupat išla, i sad u pola 9 ista situacija,opet prošlo sve van pa kupanjac. neznam ni zašto kaka tako često,da ga nije kaj uhvatilo,jer 2x na dan je do sada obavljao.

evo sad mi spava na prsima,a ja gladna,samo sam keks stigla pojest,a ako ga spustim odmah se probudi. neznam kojom metodom da ga počnem odvikavat od toga,a opet žao mi ga.

Jado
    18. Studeni 2016. 10:21

A jesam smotana
    Tina cestitkeeee!! 🎂🎁❤
    Nista ne brini prije vremena i samo se skoncentriraj biti mama svojoj bebici....

Mi smo na papers isto. Pricate svi o premium jel? Trenutno na 1 a mislim da ju prebacim na 2...testirati cu danas. Jer 1 nekako tesko na ledjima postavim i kakica joj dodje taman do ruba i isto sumnjam da joj male postaju pa mi glupo uzimati jumbo od 88 kom....i meni su dobre i ne propustaju

• Maya20
    18. Studeni 2016. 10:24

Tina, cestitke od srca!! Bravo :-) za cickanje ne brini, moja je u startu vukla 10ak minuta i lijepo je napredovala.. u rodilistu su nam rekli da je 20min njima uvrh glave. Iako- ja se nisam nikad vodila sa satom, nego koliko hoce- toliko sam je pustila.

Lucky, hvala na info za povijanje, danas startamo pa cemo vidjeti kaj bu od toga :-)

Lori spavala od pol 12 do pol 8 !! Divota.. vec se poigrale, papale, nabacile rundu spavanca i sad opet papa.. 

Kaj se tice kakanja- i nama je jaaako curilo, na sve strane,sa svim pelenama koje smo probali.. u toj fazi joj nismo stavljali niti platnene koje inace nosi jer ko bi to prao.. tek sad, zadnjih 10 dana se to smirilo i normalno kaka.. pitala sam pedijatricu, rekla da super da je tak, da crijeva dobro rade i sazrijevaju.. i da ce se smiriti - i stvarno je. Kak se to smirilo- tako su i grcevi stali..

Mi danas idemo u grad, pa u goste  tako da se idemo spremati i citamo vas navecer :-) 

Uzivajteee!!

• Maya20
    18. Studeni 2016. 10:36

Ps- kaj se tice nosenja! Ma divota kad nema potrebe, onda stvarno steta to kvariti i "uciti" bebu..
    moja frendica rodila tjedan poslije mene, nekidan se druzile. Njena beba 3h lezala budna, guguce i to je to.. ni jednom je nije primila osim za hranjenje.. 
    a moja pak nema sanse da lezi na miru.. 
    tako da- i bebe se razlikuju!
    A u vrijeme grceva nije bilo druge nego se "zaljepiti" sa bebom i tako od 0-24.. jer to joj je onda jedina utjeha bila...
    sad, kad su prosli grcevi- normalno da je manje na rukama, poslije klope je obavezno u svojoj lezaljci sama po pola sata.. igra se sa zveckicom, medicima.. al kad joj do*izdi, onda je uzmem, pjevam, skakucemo, gledamo kroz prozor i tako to :-) :-) :-)

• Maya20
    18. Studeni 2016. 10:36

Ps- kaj se tice nosenja! Ma divota kad nema potrebe, onda stvarno steta to kvariti i "uciti" bebu..
    moja frendica rodila tjedan poslije mene, nekidan se druzile. Njena beba 3h lezala budna, guguce i to je to.. ni jednom je nije primila osim za hranjenje.. 
    a moja pak nema sanse da lezi na miru.. 
    tako da- i bebe se razlikuju!
    A u vrijeme grceva nije bilo druge nego se "zaljepiti" sa bebom i tako od 0-24.. jer to joj je onda jedina utjeha bila...
    sad, kad su prosli grcevi- normalno da je manje na rukama, poslije klope je obavezno u svojoj lezaljci sama po pola sata.. igra se sa zveckicom, medicima.. al kad joj do*izdi, onda je uzmem, pjevam, skakucemo, gledamo kroz prozor i tako to :-) :-) :-)

Neznalica
    18. Studeni 2016. 12:19

Tina, čestitam na curki. TI par dana prije termina. 
    Dobila si trudove, a vodenjak nije pukao?
    JOJ.... sad me hvata strah, ostale Antartika i ja.
    Ja sutra na kontrolu pa ćemo vidjeti. I još jučer dobila temperaturu, pa me malo i toga strah.. preznojavala se cijenu noć pijem jedino čaj s limunom i jedem mandarine. Malo mi se bebač primirio pa me uhvatio neki strah ali javio se jutros, tak da ok.
    Antartika, jesi u jednom komadu?

ivek2207
    18. Studeni 2016. 12:20

Cure,znam da je daaaleko pitanje od naše teme,ali zanima me samo kratko ako možete podijeliti svoje iskustvo,čitam po portalima ali ništa novo i konkretno ne mogu naći.
    Sad kak se ove dane povlači po novinama ovo za salmonelu,pa meso zamrznuto 34 god,i sad zadnje čitam da su danas ujutro s tržnice kvatrić od jednog OPG-a povukli poriluk zbog viška pesticida.
    Pa me zanima gdje vi kupujete voće i povrće,a možda i meso,jel pazite uopće na takvo nešto?
    Ja u većim dučanima kupujem uglavnom sve,ali nastojim što češće povrće kupovati eko,barem mislim,ima jedna teta u pointu koja prodaje svoje domaće.
    Sad mi se crv sumnje uvukao za sve.
    Nemojte me hejtati,neznam više gdje da pitam za druga mišljenja.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.