Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunnyday
    17. Studeni 2016. 16:35

Mame, jel mazete neke kreme na lice bebama? Nama su obrazi malo grubi, vjerovatno od vjetra, iako sumnjam i na mustelu, jer sam ga jedno vece kupala sa njom, ali sam mu i lice umila sa tom vodom (prije nego sto sam ga okupala) da ne mislite da sam ga umivala sa vodom u kojoj je bio okupan haha.

• Maya20
    17. Studeni 2016. 17:05

Koala, cijepljenje je super proslo! Kupila sam u ljekarni kao flastercice sa gelom, sto se stavi na mjesto uboda, kao oblog. Djeluje 8h, ja sam joj stavila preko noci, pa ujutro novi i navecer vise nismo mogli naci mjesto uboda.
    Nije imala niti temperaturu niti nikakve nuspojave. Sve super proslo, ko da nije niti bila :-)

Sunny, mi koristimo Nivea, bas za hladnocu i vjetar.. mazemo zadnjih 10ak dana i zadovoljna sam. Bas joj je bila suha koza i perutala se, sad je super :-)

Vjeva
    17. Studeni 2016. 17:49

Pozdrav mamice i par trudnica!
    Mi isto obavili uzv kukica u Klaicevoj i cijepljenje i sve proslo super! Dobio je i prvu dozu cjepiva protiv rota virusa, hocete i vi uzeti?
    Lovro pije d3 kapi, a za K nam je pedica rekla da ne treba... Sto dr, sto misljenja valjda...

• Antartika
    17. Studeni 2016. 18:07

Hej cure. 
    Moja koža od suhog zraka u stanu je katastrofa. kontam da ce mi i dijete imati sigurno problem sa kožom. Isla danas kupiti nevenovu mast u DM i police prazne, htjela sam se s njom mazati jer vise ne znam s cim da se namazem, laktovi su mi suhi i ispucani, hrapavi grozno. 
    Ne znam sta da obucem djetetu za izlazak iz bolnice. Odjelce, pa u skafander ili dekicom da ga umotam???? Help me 

• Maya20
    17. Studeni 2016. 18:37

Antartika, a kad idete doma? Ako ce biti dan ko danas- dosta ti je da bebicu umotas u dekicu...
    mi jos nismo skafander oblacili, bas kad je hladno- stavim je u ono cupavo odjelce, "medu"...

sanjac
    17. Studeni 2016. 18:41

Sunnyday mojoj malenoj su bili obrazi strasno suhi i hrapavi, i imala je ljuskice. Pa sam zakljucila da je to vjerovatno od pristica koji se suse. Kupila sam mustelinu cold kremu, mazem joj svaki dan prije setnje i mogu ti rec da su joj obrasici sad super. Ne koristimo ju dugo, par dana i stvarno se vidi promjena. 😊😊

Antartika sve ovisi kolko hladno ce biti. Uzmi si bodek dugih rukava, stramplice, carapice, hlacice, neku majicicu, ako imas nesto tipa medo odijelo, kapicu i dekicu.

• Antartika
    17. Studeni 2016. 18:49

Imam medo odjelce. Najgore sto s ovim vremenom ne znas sta da pripremis. studeni, a nigdje zime, evo sutra 15-16 stupnjeva.

• Maya20
    17. Studeni 2016. 18:52

I da, cure koje mislite izdajati za zalihu :-) nikako da napisem vaznu napomenu.. kad zamrsnete mlijeko, nakon tjedan dana odmrznite jednu vrecicu (24h u frizder, pa zagrijat pod vodom) i dajte bebi da proba. Jer zamrznuto mlijeko zna promijeniti okus i bebe ne zele piti. Moja frendica morala baciti tromjesecnu zalihu :-( :-( 
    ako vam se to dogodi, rijesenje je da se mlijeko prije zamrzavanja zagrije do vrenja i naglo zamrzne :) onda nece promijeniti okus..

Mi cemo danas bas testirati prvu zamrznuti vrecicu pa javim :-)

ivek2207
    17. Studeni 2016. 18:53

Ja mu mažem lice becutanom,imala sam tu kremu doma za sebe a baš ju nisam nešto koristila pa njemu mažem,zaa sad je dobra,nije nikakvu reakciju dobio od nje.
    jel tko kupa ili koristi mixa kozmetiku za bebe.
    Mi smo dobili paketić kupku i losion za tijelo,ali nekako oklijevam s tim početi,čisto iz razloga što kad sam ja sebi kupila kremu za lice njihovu sam dobila kao osip neki i crvenilo,a nemam osjetljivu kožu,pa zato nekak nebi s njom,a opet dobili smo,možda da proslijedim dalje...

Antarktika,u skafanderu mu nebi trebalo biti hladno,mi smo kupili zimsku vreću,imao je bodi,štarmplice,hlače,gornji dio kao trenirkice,kapicu, i tu zimsku vreću smo stavili u jaje,njega u nju,pokrili dekicom i zakopčali vreću,i tak zabundani je do auta išao,a tako smo i do sada u šetnje išli a pošto smo mu medo odijelo kupili, sad je u njemu i u vreći,bez dekice.
    Evo link,ova je veća,mi smo uzeli dimenzije za novorođenče,koja je po mjeri as,neznam zašto nemaju tu na stranici. I ovo medo odijelo,samo sivo.

http://www.c-and-a.com/de/de/shop/babys/outfits-sets/alle-outfits-sets/page-2/baby-newborn-overall-mit-kapuze-175471-1.html

http://www.bubamara.in/djecja-oprema/djecja-kolica-i-dodaci/zimske-vrece/aciabebe-univerzalna-zimska-vreca/2203314897015974879

Diddy
    17. Studeni 2016. 19:23

Samo da vam mahnem. Evo napokon spavaju.
    Bili smo danas u šetnji, bio je super dan. Sad se okupali i napokon spavaju 😀
    Mi imamo Trudi kremu za lice i čini mi se ok. Makar njima je lice ok, koža na tijelu im je užasno suha i peruta se još iz bolnice. Pitam se s čim su ih kupali u bolnici da im se tako osušila koža.
    Antartika mislim da ti nije potreban skafander. Uzmi body dugih rukava, štramplice, hlačice, neku vesticu ili jaknicu, kapu obavezno i dekicu. To bi trebalo biti dovoljno. Ionako idete odmah u auto.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.