Sanjac, u Klaicevu, al ocito bas naletile, jer mi frendice imaju ok iskustva kpd drugih doktora.. a vani na hodniku su mame pricale o ovome, ocito je poznati lik po ovakvom ponasanju.. sestre su super, njima bilo neugodno kad su me vidjele na hodniku sa golom bebicom, pa me pustile u neku sobicu i pokrile je.. i srela sam frendicu, kod istog doktora je prosla isto prije 2 godine.. kaze i da im je slala mail da se pozali, ali ocito jos radi.. mislim- lik je izbacio bebu od 3 tj van poslije mene..Mama je bila na rubu suza, uzas..
a najgore kaj je moja bila ful mirna, ja je primim- odmah se smiri, al vidi njega i drama!! Valjda i dijete osjeti.. jer se cijelo vrijeme smijala, promatrala ljude, bebe, gugutala.. i onda odjednom totalna panika i vriska.. uzasno iskustvo!! I jos mi prokomentirao nesto u smislu da nisam sposobna smiriti dijete. Grrrr!!!
Ali gore glava, idemo dalje! ovakvih ima i bit ce.. nisu vrijedni zivaca ni vremena. Ali neki ljudi stvarno nisu za rad sa djecom.. od kad sam rodila- prvi put sam sad tako nesto dozivjela pa me pogodilo.. al nadam se da se nece ponoviti..
bokić curke..
samo kratko javljanje..mislim da smo u skoku pa smo non stop na cikama i plačemo..evo upravo uhvatila trenutak da leži sam i sluša pjesme..
Maya pisala si da si izdajalicu držaja u hladnjaku kad si malo izdajala..jel onda samo nastaviš izdajat u to iz hladnjaka ili..?
Mi idemo na Šalatu na pregled kukova slijedeći tjedan jer se u Klaičevoj čekalo mjesec i pol..tek bi 19.12 došli na red a ovako idemo sad 25.11..
Mi dajemo samo D3 makar mi isto u otpusnom pisalo i K1..ali kako smo davali i AD, patronažna rekla da ne dajemo onda i K1 jer to AD već ima u sebi..
E da..mi dobili babybjorn nosiljku..koje olakšanje..malo je plakao iz početka ali sad pola sata se nosi i zuji okolo..jedino još van nismo išli s nosiljkom jer ne znam uopće kako ga obuć za nosiljku..u kolicima mi je u zimskom odjelcu..
pusa svima i trudnice ajmo više..
Crna, tako je za izdajalicu! Al ako ujutro krenem izdajati, navecer zamrznem. Iako u frizu moze stajati 8 dana, ja zamrznem isti dan. Izdojim, stavim u friz, opet izdojim i kad skupim bocicu- zamrznem..
Sreetno sa skokom!! Da, zvuci kao da je to skok! I sretno sa pregledom.
A sto se tice oblacenja bebe u nosiljkama, predlazem ti da tu procitas:
http://www.djecjaposla.com/odjenuti-sebe-dijete-nosenje-nosiljci-tijekom-hladnijih-mjeseci/
JaZmajac, kada ti ides pedijatru? Idemo van na kratko,sad su rekli od danas toplije pa cemo i duze malo... Imam posude sa vodom i stavljam mokre rucnike. Eukaliptus etericno ulje, gdje bi mogla kupiti, u dm-u?
Sanjac,nama pedijatrica prepisala d3+k1 kapsule od 8 dana.
Sanjac,ivek,bebe super napreduju,bravo.
Mi smo danas bili na uzv kukica, rekao dr da su uredu,pitala ga za siroko povijanje da li jos treba,rekao je kako hocemo...ali ja budem jos,nece mu to smetati.
Luckyme, a kako siroko povijas? Sa tetrom ili posebnom pelenom koja se stavlja na obicnu pelenu?
Hello curke! Evo i nas dvije
Bile vani skoro 1h. Bile bi i duze da mama nije bila gladna hihi 😊 sutra cu se bolje organizirati defintivno. Pretoplo je
Luckyme kupila u ljekarni, 37kn tako nekako. Pa malo nakapas u zdjele na radijatoru. Ne mora sad sve u 16 mirisati. Bar nije tako kod mene 😆
Za nosiljku bi ja bebu obukla u topliju robicu samo pa na sebe stavila i u jaknu. Kad je ovakvo vrijeme - sto ne?
Procitam i clanak naravno.
Ovo je grozno za uzv kukica?!? Ja si mislim ako mi Klaiceva veli za 1 mj idem privatno i bok. Iskreno mi bzvz trositi 300kn ali aj...za bubilici moju... 😍 maya u pravu si - proslo je i idete dalje...
Evo mi se culica budi polako. Vidim da "cica" u snu haha. Gladnica mala
sanjac ja nisam primjetila nikakve nuspojave, jedino je prvih par dana bio malo nervozan, bunio se kao da ga muci stomacic.Sad vidim da sam napisala 3D umjesto D3haha.
zmajac jel imas kucnu vagu? izvazi se sama pa onda uzmi Anu i stanite na vagu zajedno, oduzmes razliku da znas koliko je teska, tako ja radim.
Tako je! Ne trebas je jako bundati jer je grije i tvoje tijelo :-)
I da, totalno si mislim da cemo privatno na kontrolu..
Platis, al bar su onda ok prema tebi.. a ne da mi je dijete istraumatizirano jer je pregles od e minute radi jednog kretena trajao 2 sata!
JaZmajac,mi trosimo te kapsule koje sam spomenula, i za grcice kupili biogaiju sa vitaminom d, nisam imala pojma da ima sa i bez vitamina d,a ljekarni ni pedijatrica nije napomenula,ali patronazna je rekla da ne dajemo tu biogaiju sa vitaminom d jer vec prims i da bi mu bilo previse
Da, zaboravila sam napomenuti da se D3K1 daje iskljucivo dojenoj djeci.
Maya grozno iskustvo. ne znam stvarno kako ti ljudi jos rade i to s djecom. Ja mislim da bi ja poludila da mi tako izbacuje bebu vani i da se ceka 2 sata. Nama je pregled trajao minutu. Imas pravo, glavu gore i ne zamarati se takvim kretenima. Nema smisla zivcirati se radi takvih, samo pozitiva radi nasih bebica. E da, kakvo ti je bilo iskustvo sa cjepljenjem? Je li ti bebica dobila temperaturu?
Sortiraj odgovore
Najstariji