Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivek2207
    18. Studeni 2016. 15:04

Evo opet nezgodu smo imali, već 3 put danas, jadnik neznam uopćešta ga je snašlo,i opet presvlačenje kompletno. Baš mi nikako nije jasno kako odjednom procuri prema gore, skroz po leđima do vrata, i baš tekuće. Neznam, imam doma uzorak nekih iz mullera pa ću probat stavit čisto da vidim da li jd do pelene. Nekak si mislim da nisam baš svaki put krivo stavila.
    Vidjet ćemo.

• luckyme
    18. Studeni 2016. 15:56

Pozdrav,evo da se i ja javim. vidkm da dosta pisetebo skokovima, ja iskreno nisam uopce primjetila da ga je malac imao...ne znam da li bi me to trebalo brinuti...
    Jucer nam je bio dan sa puuuuuno nespavanja i nosenja,nunanja...a danas pospani dan, cijelo popodne spava. Cini mi se da manje jede, ali vidjet cu na redovnoj kontroli koliko napreduje
    JaZmajac,kada idete na mjesecnu kontrolu?
    Nama pampers ne promoci, ali imamo jedan paket mullerovih i one skoro uvijek...on malo kaka,ali puno piski i u njima bude popiskin...

• luckyme
    18. Studeni 2016. 17:01

A jesam nadrljala prethodnu poruku...
    Mame,mi smo sutra mjesec dana, malac spava na boku jer slabo podriguje,ali poceo se okretati na leda i glavicu ravno ili sa strane... Po noci ga "zagradim" jer me strah tog bljuckanja...Jel se i vase tako okrecu?

Jado
    18. Studeni 2016. 17:16

Sunny ma jasno mi je draga 😊 i ja sam prije tako ali sa vremenom (da ne kazem godinama hehe) su mi jutra draza postala. A tako i mm....jutarnja kavica u praznom kaficu...ili u ljetno jutro. Divota
    Lucky idemo u ponedjeljak sada pa cemo vidjet kako mi curka napreduje. Ja na ocigled vidim da raste. Kukici me zanimaju i ovako ove druge stvarce sto ne zamjetim sama. 
    Ni moja nije imala strasan skok, ne znam ni jel se to moglo pripisati skoku sto je imala.

Jado
    18. Studeni 2016. 17:18

Aha sad vidim dodatni post
    I moju na bok stavim i zagradim ju isto. I tako radim od pocetka jer se okrece itekako. Ne na trbuscic naravno ali na i sa bok bez problema

• luckyme
    18. Studeni 2016. 17:25

JaZmajac,mi idemo u utorak, i mene zanima kako napreduje...kukice smo jucer pregledali tako da sam smirena glede toga...
    Da,i moj se okrece sa boka na leda i obratno..po danu ok,ali po noci ogradim...nekad zna bljucnuti i onda to ne izbaci nego opet pojede...joj,joj...

Sunnyday
    18. Studeni 2016. 18:07

E sad sam ljuta, treci put ga cijelog presvlacim danas   
    Da okrece se na ledja, dok jos malo ojaca pa cu ga stavljati na stomak da spava.

koala988
    18. Studeni 2016. 18:59

Nama je danas jako naporan dan. nije skoro nista spavala. po 10min i onda budenje uz vrisak. Uh. Evo sad spava na meni, a ja premorena. Sva sreca pa slijedi vikend pa je mm doma.

tala
    18. Studeni 2016. 20:24

samo da se pohvalim da sam pocela vjezbati : ) 
    nosila sam cvitu i lagano se rastezala veceras, a ljenguza je zaspala na meni, hahaha

uh, bas sam citala o toj salmoneli i evo sad i pesticidi... 
    na srecu, puno toga domaceg mi moji posalju. imamo svoje maslinovo ulje, voce nema cega nema, krumpir, grasak, jaja... ne samo da znamo sto jedemo, nego i financijski puno olaksa. 
    tu u vrtu u zg, isto imamo svojih oraha, borovnica, jagoda, tresanja, visanja...kad je sezona. posadila sam i limun, pa cemo vidjeti hoce li prezivjeti zimu..

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

• Sofi3
    18. Studeni 2016. 20:25

Drage mamice i trudnice, nadam se da primate jos jednu novopecenu mamu u drustvo
    Imam curicu, 18 dana staru.
    U svim problemima koje imate na zadnjim stranama sam se nasla. Pogotovo me muci ovo bljuckanje nakon obroka. Moja se dosta halapljivo najede i onda podrigne ali jos nekoliko puta poslije bljucne. Strah me kad ju nakon hranjenja stavim spavati...
    I ljubomorna sam na sve koji se odmore ovih dana, ja sam ko zombi. Najgori mi je taj strah kad ju stavim spavati-kad ce se probuditi, za 5 min ili 3 sata, najcesce za 5 minuta krece opet😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.