Neznalice i ti si jos u komadu? Mislila sam da si se ti vec porodila. Mislim da je na popisu i Tina?! kod mene nema pomaka osim sto me beba šuta i guzi se.
Ja samo da vam mahnem. Zagledala sam se u seriju pa tek sad posla na spavanje, al sad se beba probudila pa me bas zanima kako cu sutra funkcionisati. Inace ostanem do kasno budna, fino mi kad djeca spavaju, al zato popodne budem bas pospana.
Jos par dana i na listi vise nece biti trudnica.
Sunnyday,koja te je serija drzala budnom?
Vec sam pitala za nosic mamebkoje aspiriraju, jel se vama cuje da ima toga svega unutra,a da ne ide van?
Jutro svima!!
Ajme kao da sam jucer pisala jutro trudnice a sad.....brojimo sitno za nase 3 trudnice a sve mi imamo u potpisima vec neke mjesece, tjedne, dane 😍
Danas kazu da ce biti toplije pa bi probala sa svojom njurgavicom u duzu setnju se okuraziti. Ili bar setnja pa da sjednemo u parkic i malo prochillamo.....i meni bi godilo svjezeg zraka duze od 30 min 😊
Kako je svima protekla noc? Moja mi nije dala spavati kao proslu noc ali dobra je bila. Eto je sad buni se u kindacu, bi-ne bi spavala dalje nakon presvlacenja i klope....nadam se da bude jer sam ja gladna kao vuk i mislim otici si pravi "muski" dorucak sloziti 😉
Luckyme da zna joj se cuti u nosicu i nakon aspiriranja ali ponovi jos jednom - fizioloska, aspirator i vidi jel ide sta. Ako ne ide vjerojatno je od suhog zraka. Zraciti sobu treba i stavljati ovlazivace za pocetak. Tko mi je ono pisao - Minnie mislim - da stavlja eukaliptus etericno ulje. To sam i ja usvojila i nakapam u one posude za radijatore. Idete vas dvoje van? Treba svjezi zrak uloviti
Sunny haha pa nisi svoja 😊 sad i mene zanima koja serija te drzala budnom....
Sheena kako vjezbate? Ono kad se kukici razgibavaju? Kao "ukrug"? Glupo zvuci nadam se da me razumijes
Jutro, ja ranim danas, budna od 6 ali sva sreća mali spava. Digla sam se prije njega( makar je to nemoguća misija,jer čim osjeti da se mičem odmah otvara oke i gleda kam idem), da se upristojim malo i pojedem u miru. Idemo kod pedijatra danas pa reko evo mi prilike da izgledam ko čovjek, čak sam malo šminke nabacila,tajice i tuniku i sad doručkujem,a on blaženo spava.
Jučer smo se kupali i prošlo je divno, smijao se cijelo vrijeme,inače vrišti od plača,tako da neznam kaj smo pogodili ali super.
Sad samo ga moram još probuditi i obući,nadam se da će zaspati u autu.
Idem prvi put sama s njim van danas i užasavam se kolica,inače muž hendla,i pokazival mi je a ja nemam pojma koji gumb moram stisnuti da ih otvorim i zatvorim, koma. Nadam se i da neće dugo trajati da mi se ne unervozi.
Trudnice, još ste 2u1, bebice baš čekaju zadnji čas,kao i moj, toplo im je unutra, nedaju se na ovu hladnoću.
Kako ste sve majčice,jeste šta odspavale, osim hrabre sunny,koja ima svoj mir usred noći, i ja bi voljela da mogu tako,jer sto stvari bi si pročitala,pogledala,onak za svoju dušu što zapostavljam, ali ne mogu ostat budna pa da si kapke s kvačicom za obrve zakačim. Čim on zaspe,ja sam ko klada pored njega.😊
Jutro mame i trudilice.. Kod nas opet mirna noć. Spavala do 4, u 4 hranjenje i presvlačenje i opet nastavila do 8. U 8 isti postupak i opet spava. Mislim da je to zato jer je od kad smo došli doma nisam nosila. ( znam da zvuči glupo,ali nisan) , ne na njen zahtjev već kad bi bila mirna podigli bi je kratko, mazili se i opet u ležeći položaj. Da nebi neko mislio da se ne mazimo, jesmo jako ali ne na način da ja šetam po kući i ljuljam. Bebe se naviknu momentalno. E a nju muči nosić sada, čujem kako hrapce, a ja nemam ništa u kući 😐. Morat ću do grada, a šta uzet onda..
Kakve ste sa kilama?
"https://lb1f.lilypie.com/xVqjp1.png"
JaZmajac da da, "ukrug", kuzim te 😆 cini se da pomaze..ili to ili previjanje ili bi mu se sami od sebe popravili, u svakom slucaju, bolje izgledaju kukici sad i moramo nastaviti s vjezbicama i povijanjem. Je lijep je dan za setnju 😊, uzivajte, mislim da cemo i mi otici..
Sony za kile, ja sad imam jednu do dvije vise nego prije trudnoce, ali jos uvijek imam vode u tijelu (prsten jedan dan mogu nosit drugi dan ne), ne znam kak da se te vode rijesim. Probat cu smanjiti unos soli ..
Jutro svima 😊
Mi smo danas isli na pregled kod pedijatrice. Ujutro sam ni navila sat da nebi zaspala. Svoju prasicu sam na kraju ja morala buditi. Danas je odlucila dugo spavati kad sam se ja morala ranije dici. Tamo je bila grozna, plakala je tako da zenu uopce nisam cula sta mi prica, zaspala je jaju tek kad smo dosli doma. Morala sam svekra zvat da dode po nas, mm radi ujutro tako da sam morala sama s njom ici.
Uglavnom dobila je 1kg i narasla je 4,2cm. 😊 Rekla je pedica da lijepo napreduje.
Dobile smo D3 kapi, jel tko jos to daje svojim bebama?
Cure gdje je bolje narucit se za kukice, na salati ili u klovicevoj?
Evo nas od pedijatrice, sva sreća išla moja mama samnom,neznam kak bi i jaje i torbu za presvlačenje.. baš je bio dobar čak i kad sam ga golog skinula da se izvaže,i onda je počeo plakati kad ga je dokt uzela na pregled. Dva puta ju je popišao, podrigivao je, bljuckao, jao sve me sram bilo, samo sam molila boga da se još ne pokaka.
Uglavnom, bucko ima 5 kg, išao je doma sa 3600, dakle u točno mj dana 1400 g dobio, imam osjećaj da je malo previše to, pa kaj ćemo s njim tolikim, i 55 cm ima, narasao je za 3 cm.
Za mj dana dodemo na prvo cjepljenje.
Neznalica ti tražiš pedicu, rekla sam da ću ti javiti utiske za ovu kaj smo bili, meni ok, žena onak između 55-65 god, prazna čekaona, bili naručeni u 10 došli 9:45 i odmah nas je uzela, čekaona velika,čista, svjetla,prostrana, sestra jako ljubazna, za sad prvi dojam u redu. Doktorica pričljiva, objašnjava dok radi, daje savjete, skroz suprotno od onog šta sam čula.
Eto, da i za nju i aš uvid, sretno s potragom.🙂
Lucky, zmajac gledam Once upon a time 😁 do kasno ostajem, uglavnom do 2 al eto sinoc sam i duze 😁
Ivek i moj Luka je dobio malo vise na kilazi, kad je imao 20 dana, tada je imao 1300 vise nego u bolnici, a sad ima oko 6kg a rodio se sa 3kg. Bas me zanima sta ce nam reci pedica na kontroli, al to je tek u 12. mjesecu, do tad ce se on jos udebljati.
Sanjac i mi pijemo 3D
Sortiraj odgovore
Najstariji