Hej cure.
Cestitke Tini.
Jos sam u komadu, otvorena 1 prst, necu prije termina. Od trudova ni t.
Tina cestitam!!!!
Nama sve pelene procure. Mijenjanje pelene je i cjelokupno presvlacenje. Vec sam ludaaa
Koristili i Pampers i Babylove i one iz Mullera, mozda je ipak u meni problem
Nocas nam je bilo veselo, svako hranjenje su bljuckali, malo poklopaju i ne zele vise jesti. I onda za pola sata, sat, opet sve ispocetka. Umorna sam....
Diddy da ne koristis premale/prevelike? Ili ih krivo stavis? I ja bi izludila da mi stalno procure. Ovako sam luda i kad se to 1xtjedno dogodi. Pogotovo ako je po noci pa ju jadnu navlacim bzvz.
Ivek ovo je forum za sve teme 😊 ja meso uzimam u mesnici gdje znam mesare i oni znaju nas dobro. Pa se nadam da je i meso vise manje provjereno. Povrce inace imamo svoje vise manje ali po zimi to ne vrijedi pa su igri plac i ducani a sta drugo?
Iskreno i na placu ti podvale ako nemas 100% pouzdanu osobu onda ne mozes biti sigurna da je proizvod dobar 😟
Ivek i mi koristimo 2 tj. od 3-6kg iako je sad presisala 5kg. mozda su stvarno postale male ali pktrosit cemo ovaj otvoreni paket pa cemo onda prijeci na Puffies od 4-9kg. valjda nece biti velike tad.
Sto se tice mesa, ja nemam obicaj uzimati u centrima. uglavnom uzimam u lokalnoj mesnici. a voce i povrce isto pokusavam kod ljudi koji imaju svoje. ovo ljeto sam imala i svoje rajcice, krastavce i mahune. naravno nekad uzmem i u centru kad se potrefi ali je ogromna razlika u okusima i naravno nezdravije.
tina, cestitam!!!
moja curka je cijelu noc pristekana na ciku i onda sam ju jutros u osam stavila u krevetic i jos spava, prasence jedno. samo sam joj oko 11 dala jesti.
jedva cekam da prezivimo ove skokove : ) tim vise sto mi i starija ima pubertetski skok, hahaha. srecom da se taj rjesava novom majicom ili tako nekom gluposti.
nama su pampersice super. i bijele i zelene. nikad nam nista nije propustilo.
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
A di nam je Croatina?
E jeli vaše bebe koriste dude ? "Koriste" , jesu li naučene na njih?
"https://lb1f.lilypie.com/xVqjp1.png"
Bok mamice i trudnice :)
Tina dobrodosla u klub mamica i cestitam! Ne brini za cicanje, jede koliko je joj treba, a i normalno je da djeca sa zuticom cesce spavaju. Moja je imala blagu zuticu i isto je spavala. Nisam ju budila jer bi se sama probudila nakon 3-4 sata.
Meso-imamo mesara koji vec dugo godina nazove kad god dobije fino i frisko meso.
Riba takoder, ribar Ivek nazove kad dode svjeza ribica.
Povrce-imam dvije bakice na placu koje su stvarno stare i prodaju samo ono sto taj dan uberu u svom vrtu. Ako ne pojedem to povrce za dan dva-strune, za razliku od spricanog kojeg prodaju i koji moze stajati u frizideru po mjesec dana.
I postar nam zivi van zagreba i ima svoje povrce, pa nam dostavi sta ima taj dan.
Mojoj maloj su ruke uzasno suhe ali su mi rekli da ne mazem ? 😕😕😕 a meni ju je zao. Ima ruke kao bakica 😅
I mi smo na pampers premium i gospodicna fino kaka svaki pit kad pojede. Nismo nikad procurili jer joj ipak malo vise povucen pelenu iza leda.
da,ja isto mislim da mu možda male ne postaju te premium,jer do sada stvarno nismo imali nezgoda. a možda se potrefilo ovaju put da ma mu krivo stavila,ne bi me čudilo,kak mi se spavalo ujutro.
vidim da sve imate svojeg mesara,meni jedino to kaj bi htjela. jednom tjedno odem do tete koja ima domaće na štandu,ali mi se i potrefi koji put da uzmem u dučanu.
ja bi baš za meso, nema tu oko nas mesara,sve samo šoping centri.
ja isto sadim već 2 godine,imamo ogroman balkon,ali to mi je preko ljeta samo,ostatak godine se snalazimo.Moram si pronać ljubaznog mesara,koji se ne libi reći otkuda mu meso.
hvala na iskustvima.
Koristila sam pampers i one u bijelom i one u zelenom pakovanju. Bile su mi super al zbog osjetljive koze sam uzela violetu jer kazu da su pamucne. Ali nama su jako lose, i stalno promoce. Danas sam ga vec dva puta presvlacila cijelog! Sve bude mokro.
Zmajac ja legnem oko 2-3 a ustajem oko 10. Ti legnes ranije pa prije mene i ustajes. Ali ja sam tako navikla jos kad sam stariju rodila, kad svi spavaju ja popijem caj i gledam film ili seriju. Mm kad ne radi nocnu, onda mi pravi drustvo
Sortiraj odgovore
Najstariji