Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sanjac
    16. Studeni 2016. 19:02

Pozdrav svima! 😊

Mi smo jucer imali bas naporan dan. Valjda su je jucer mucili grcevi vise nego inace. Od 12-16h mi je bila na rukama, neznam kolko puta sam prosla hodnikom od boravka do kuhinje.. malo se smirila kad je mm dosao doma i onda je opet nastavila s plakanjem. Kupanje je dobro proslo, to ju je umirio. I kasnije smo ju uspavljivali od 22-24h. Mene tako leda bole, sto od nosenja, sto od hranjenja. 🙁

Danas je nesto bolja situacija, manje je pakala. Ali danas smo bili u setnji pa je odmah mirnija, evo jos spava u kosari. Jucer smo bili doma cijeli dan pa je mozda i zbog toga bila nervozna.
    Sutra idemo pedijatrici, bas me zanima kako napreduje. 😊

Sto se spavanja tice ons prek dans uglavnom spava u boravku, i ne smeta joj svjetlost niti tv. Normalno sve radimo prek dana. Navecer spava s nama u sobi, ali nemamo lampe upaljene.

Ivek meni su isto znale procuriti sise prek noci, tako da sam morala u par navrata presvlaciti pidamu. U zadnje vrijeme se probudim prije nego se viki probudi i izdojim se da popusti pritisak.

Tala meni su isto chiccovi jastucici bili odlicni.

ivek2207
    16. Studeni 2016. 19:29

I mi idemo pedijatrici sutra,naručeni smo u 10, neznam šta nas čeka.
    Ja se nekako bojim cijepljenja,bojim se ako ću ga morat držati dok ga ne pikne, da se i ja ne rasplačem,neznam proceduru. A možda ga ni neće cijepiti, cure koje ste bile,jel bude toga na prvom pregledu?

koala988
    16. Studeni 2016. 19:43

Sheena ja sam svoju posudila od brata, ali sve su ti slicne. Mogu ti rec da mi je to doslo bolje od njihalice i malecka se zabavi promatrajuci i hvatajuci igrackice.
    Ja imam brdo jastucica doma od Johnsson do Babylove, ali ih gotovo uopce ne koristim jer mi nikad ne curi. Eventualno po noci nekad i to je to. Zbog roga nekad i pomislim da nemam dovoljno mlijeka iako curka super napreduje. Iduci tjedan nam je kontrola i cjepljenje pa me bas zanima koliko ima kg. Negdje smo oko 5kg, mislim cak i malo vise.
    Ivek nema cjepljenja na prvom pregledu. Obvezna cjepljenja su sa 2,4,6 i 12 mjeseci.
    Mi evo jedemo, a ja se toplo nadam da ce ova noc biti bolja od prethodne.

minnie25
    16. Studeni 2016. 19:50

Dobra vecer! 
    Noc nam je bila burna pa nisam stigla nista napisat, osim objavit listu! Isla sam spavat u 9 ujutro. Dovoljno receno zar ne? 

Antartika, tako je i mene pred kraj koza zatezala i svrbila za poluditi. I taman sam dva dana prije poroda dobila nekoliko strija. Do tada nisam imala problema. 

Sony, bas mi je drago da si se javila! Moj mali voli pratiti igracke pogledom, ali tesko se fokusira ili brzo prestane. Najvise mu pase kad se presvlaci pa mu tata napravi performans sa suskavim igrackama  Voli se zabuljiti u tv, sto ja bas i ne odobravam pa se trudim da mi nije okrenut prema njemu. A kad mu pricam obozava me gledati u oci i onda s ustima oponasa pokrete koje ja radim s ustima. To mi je preslatko. 

Koala, razumijem te u potpunosti. Osjecam se ko zombi... Da mi je samo jedna mirna noc, al to bi bilo za nas precudno. Spavat obozava, na meni. Cim ga spustim krece pobuna. Nadam se da je to zbog zacepljenog nosica. 

Ivek, a da pogledas za uzet si nepropusnu zastitu za madrac? Makar da ne procuri na njega. Nama je jednokratna podloga stalno pri ruci iako se na krevetu ne presvlacimo, ali uvijek je nesto pa dobro dode. A ako se i desi kakav veci problem, a ne zelim buditi MM-a stavim si ili tu jednokratnu podlogu ili rucnik pod sebe pa pregrmimo nekako do jutra.

• luckyme
    16. Studeni 2016. 19:53

Sheena, to za kukice ste bili na uzv? Mi sutra idemo buduci da pri izlasku iz bolnice su rekli da su labavi i da moramo siroko povijati..
    A sta kazu za vase kukice,koja je dijagnoza? Mislim zasto treba siroko povijati.

16. Studeni 2016. 20:35

Minnie nisam te pitala kako se pasica priviknula? Kako se snalaziš s dlakama? Ja imam osjećaj da stalno skidam dlake s njega.

Koala i meni se to čini za Colic kids kapi. Nama je homeopatica preporučila da se da 0.75 i može se ponoviti za 15 min ako ne prestane. Čini mi se da malo ipak pomažu kapi. Ako ništa sviđa mu se okus pa se umiri dok mu ih kapam u usta.

Koala ta dekica, to je ono s lukovima s kojih vise igračke iznad jel? Ako je baš mi je kuma donijela od svog malca.

Mi bili u petak na ultrazvuku kukova na Šalati. Kukovi odlični tako da ne trebamo na kontrolu dalje. Bio je super mladi doktor i rekao je da smo uzalud široko povijali jer da to nema nikakvog efekta već da samo treba vježbati. Pa eto ako će kome pomoći meni se činilo kao korisna informacija.

Ivek mi uzeli nepropusnu podlogu za naš krevet u Ikei i odlična je. Skroz se navuče na madrac kao plahta s gumicama i nekako mi se ne čini jako plastična.

koala988
    16. Studeni 2016. 20:58

Angel da, to je to. Jedino na tome zna mirovati pola sata, pogotovo odmah ujutro.
    Nama su kukovi isto odlicni, ali odlucili smo i dalje povijati jos bar neko vrijeme jer je ovako ravnija kicma i lakse je nosati, a i zima je pa je toplije ovako nego bez. Nije na odmet jos neko vrijeme drzati.

Neznalica
    16. Studeni 2016. 21:25

Mame i trudnice ako ih još ima (osim mene)..
    Pokušala sam se javiti preko moba, ali nije mi dalo objaviti. Jos sam u jednom komadu. U ponedjeljak sam imala kontrolu i rekla doktorici za osip na trbuhu koji me i srb, i odlučila me je ostaviti na promatranju. Tak da sam danas došla doma. Imam nekih 10-ak stranica za pročitati, pa bolje da krenem..haha Sutra opet idem na kontrolu (sad sam 39+4).
    Jel ima koja još koja trudnica Antartika???!!
    Frabe, popravilo se psihičko stanje i raspoloženje?
    Crocandy, jel imaš kojeg pedijatra po preporuci (patronažne) za  trešnjevku --voltino, prečko, špansko..???
    Sve ostale mamice veliki pozdrav i sigurno su vam bebice super.. papaju, rastu, malo plaću..

Jado
    16. Studeni 2016. 21:58

Neznalice i sta je bilo na kraju?

Mi opet u vecernjoj krizi 😟 luda je od 19h i place i vriska. Nije se pokakala uopce sirotica moja. Sad chilla barem bez placa. Bila mi na cici valjda 45' i sad bar ne vristi nego lezi na tati. Bas mi je zao sto joj nikako pomoci. OK pocela je opet njurgati.....aaaaa....uopce ne znam sto joj je jadnoj. 
    A po danu je spavala ako je spavala max 1h. Sve ostalo po 20 min ako je spavala.....bas sam umorna u glavi.

Sheena
    16. Studeni 2016. 22:18

Luckyme na uzv kukova prije 1mj je ispalo da su kukovi nerazvijeni, zglobovi nisu izgledali kako treba pa je rekla da trebamo raditi vjezbice i povijati, prije 2tj i danas opet ih je dr.pregledala ponovo na uzv i stanje je bolje, ali i dalje trebamo vjezbati i povijati i doci za 1mj ponovo na pregled kukova.
    Koala thnx, kupit cu tako nesto..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.