Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tala
    16. Studeni 2016. 13:22

ja sam par puta procurila, ali to je jer se jastucici pomaknu ili ja legnem na trbuh i napravim fin pritisak, pa krene mlaz : ))) 
    dobila sam u dm-u one njihove babylove gratis s kuponom iz knjizice i nisam bas zadovoljna. ostavljaju mi neke bijele mucice po bradavicama. chicco su mi dobri, ali su i duplo skuplji.

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

ivek2207
    16. Studeni 2016. 13:57

ja sam sad za vikend kupila u mulleru njihove marke te jastučiće i najbolji su mi do sad jer imaju duplo veću površinu sa ljepilom a i dobro upijaju.bili su u onoj knjižici sa popustima i reko ajd da uzmem ionak svakih par dana moram po novu kutiju,i najjeftiniji su,12 kn dođu,dok su babylove nekih 16 kn.

ja sam isto primjetila te mucice ali nisam mislila da bi bilo od jastučića.

jel vi nakon svakog podoja ispirete bradavice,ili prije podoja.
    neznam dal se baš mora,jer ponekad zaboravim pogotovo po noći kad zaspem skupa s njima pa se jedva sjetim grudnjak natrag navući.

crocandy
    16. Studeni 2016. 14:27

Dobar dan mamicke i trudnice, 

Mi spavamo preko dana u dnevnom boravku, uz tv, radio, miksere i sl. Nema nikakvih problema. Svjetlo joj ne smeta. Preko noci spavamo u zamracenoj sobi, pa se ni ne razbudi, nego pocica i nastavi spavati. 

Ugl, sve posjete sam otkantala jer sorry buraz, neki red se mora znati. 

Trazila sam i nasla drugu patronaznu jer ova moja jadna nema pojma. Ja joj objasnjavam kako sta. Ova nova mi je preporucila 4 dobra pedijatra u Zagrebu, pa ako netko treba neka se javi. Ja zvala odmah ovu najblizu i dogovorila pregled.

crocandy
    16. Studeni 2016. 14:30

Tala kako se zove ta knjiga sa razvojnim podrucjima, etapama, kako god?

Luckyme eto meni govore da ne cistim svaki dan nego svaki drugi, neki kazu sprej, neki kazu bivacin ili tyrosur. Tko ce ga znati. Samo nek sto prije otpadne jer se sekiram i kad drzim dijete, da ga ne drzim po pupku.

• Sony2244
    16. Studeni 2016. 16:15

Hvala na dobrodošlici i popisu 😀.  
    Meni su oni babylove naaj za cice, a oni iz Müllera smeće, doslovno. Ali kako kome.. kako vi sa kilima? Meni sad apetit dolazi za sve ono šta u trudnoci nije bilo. Dobila sam malo stomaka, a iz rodilišta izašla sa 4 kg + . Ne želim se udebljati, ali jednostavno moram jest... strava

"https://lb1f.lilypie.com/xVqjp1.png"

• luckyme
    16. Studeni 2016. 16:41

Mame,vidim da vas dosta ima problema sa nisicem...mi unazad 2 dana? Od cega je to tako tj brinem se da se nije prehladio,jucer i danas puno kise. U nosu ima sekreta pa to vucem na aspirator...
    I koja temperatura u uhu normalna za novorodence?

16. Studeni 2016. 17:19

Pozdrav svima od nas dvoje.

Mi smo sami od ponedjeljka, tata nam ima neke edukacije nakon posla tako da dolazi tek oko 22 h doma i onda padne mrtav od umora ;)

Koala kod nas je slično kao kod vas, ritma nigdje. Kad čitam cure koliko vaši odspavaju preko noći, moj valjda u dvije ili tri noći ukupno toliko ne odspava.
    Jedino sam skužila da kada ga umotam po onoj swadling tehnici (hvala Zmajac) se ipak brže umiri i zaspi. 
    Kod nas TV radi cijelo vrijeme, čak i onaj u spavaćoj jer bi inače ja već pukla na živce s obzirom da smo većinu noći budni.
    Isto tako nešto stalno svira i ful voli glazbu i zna gledat sjene na zidu i ako upalimo svijeće kada padne mrak, to mu je zakon. ;)

Danas i jučer nije od ujutro do 5 popodne spavao nego dva puta po 15ak minuta. Taman si skuham kavu i da vas idem pročitat kad eto njega. Sreća pa sam jučer skuhala ručak koji na kraju nisam stigla pojesti pa sada jedem ;)

koala988
    16. Studeni 2016. 18:10

Angel nasi stvarno kao da su sinkronizirani. kucer mi je bila budna od 7 ujutro do 4 i po popodne. i tek onda zaspala 2 i po-3 sata, ali na rukama. Strava.

koala988
    16. Studeni 2016. 18:12

E cure koje ste davale Colic Kids kapi. Je li vam bebe vise rutaju od njih?!

Sheena
    16. Studeni 2016. 18:22

Pozdrav svima :)

Obavili smo cijepljenje danas, cijepili su ga u guzu i cijeli dan na pol spava, sav je pospan i ja skupa s njim.. iz bolnici izasli s 2740g a sad smo nakon 2mj na 5300g pa sam happy.. kukovi jos nisu naj pa moramo jos prematati..i tako :)

Jedna od vas je spominjala didakticku dekicu, kakvu preporucate? Kupila bih mu tako nesto..neki vrtic da ga stavljam u to po danu..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.