Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jado
    15. Studeni 2016. 18:57

Maya ne tjesi me 😉 ali me tjesi da se navikla. Iako moju opako nervoze nocne peru i sad sumnjam da ju je tesko uspavati navecer zbog tv-a. Tnx za popis za vrecice!
    Vise srece kad se odselimo nadam se....onda fino imamo sobu i ona je s nama dok ne poraste a poslije je u svojoj sobi - prepustili smo joj ljepsu 😊
    Ivek i ne treba ti biti nelagodno. Samo neka se ljudi vrijedjaju na gluposti. Slobodno. Sta te briga
    Imas svoju familiju i normalno da su ti oni na prvom mjestu.

minnie25
    15. Studeni 2016. 19:23

JaZmajac, trudimo se cim cesce prozraciti stan. Kroz dan cak upalim i aroma lampicu s etericnim uljem od eukaliptusa jer to navodno pomaze bebama kod zastropanog nosica. A on brizan i kise stalno tako da nazalost nije to problem. Aspirator i fizioloska nas spasavaju. 

Pitala si za spavanje kroz dan... Nas ti ponekad izmedu podoja odspava sat i pol, ponekad provede budan. Nemamo pravila. Ali vise je budan nego sto spava iako su mi svi govorili da tako mali stalno spavaju. 
    A tv obozava, samo da je u pozadini guzva i galama i on je sretan. Cim sve utihne svada se s nama  Tako da ovaj u sobi stalno mora biti upaljen. Onda isto nabacam hrpu jastuka oko nas. Ja sam luda jer volim spavati u mraku i tisini. 
    A danje svjetlo mrzi. Forsiram da sve bude osvjetljeno da skuzi razliku izmedu dana i noci, ali mi samo postane razdrazljiv. 

Crocandy i ja bi se prestrasila. Meni je na pocetku svu brigu oko pupka preuzela svekrva jer sam ja bila sivana i hvala Bogu da je jer sam veliki panicar kad nesto ne razumijem ili ne znam. 

Ivek2207, meni je pocela otpadati kosa, ima tome zadnjih cca 5 dana. Pripisujem to i dojenju i jeseni. I dalje pijem vitamine, trudim se dobro jesti... Jedino ne konzumiram zeljezo zbog zatvora. Za dva tjedna mi je pregled pa cu vidjeti kakva mi je krvna slika. 
    A za tetu se ne zamaraj. Zbilja je jadno u ovakvim trenucima kad netko iz okoline zamara sa svojim sebicnim pogledima na situaciju i zanemaruje odluke onih koji su najbitniji, a to su novopeceni roditelji. Kao sto nitko nece govoriti kako ce se dijete odgajati, tako smatram da nema tko sta odlucivati kad je vrijeme da se dijete dode vidjeti. Kome pravo, kome krivo. 
    Mi evo ni nakon mjesec dana nismo bas nesto uskladeni i jos uvijek na momente pokusavam shvatiti zasto place. Dovoljno je to tesko i bez posjeta i tlacenja sa strane. Naravno, postoji nekolicina ljudi koja je uvijek dobrodosla. Za ostale su zasad nasa vrata zatvorena.

• Antartika
    15. Studeni 2016. 21:05

Mene stomak vec 2 sata boli kao da se malac namjestio u neki polizaj i da se zaglavio u tom polozaju. 
    Meni je kosa u trudnoci bas prekrasna, kontam da cu poslije trudnoce umjesto metle koristiti ljepljivi valjak i gurat ga preko podova da pokupim svu kosu. 
    Kak mene u trudnoci zivciraju pitanja kak cu rodit, pa savjeti kak bi mi bilo najbolje da rodim...pa pitanja i bezbroj podpitanja...

• Antartika
    15. Studeni 2016. 21:23

E a kak me koža svrbi ne znam s cim da ju namažem. po noci se ustajem par puta pa se mažem i uljem i kremom.

Jado
    15. Studeni 2016. 21:32

Cure svima ce nam otpasti kose dosta. Racunajte na to....sta da se lazemo. Pijte vitamine prije i pazite da se zdravo hranite da posljedice budu sto manje....
    Sva sreca nama se nije to sa pupkom dogodilo.....i otpao joj je sasvim suh nakon 2 tjedna. Cak i manje mislim.
    I danas smo se kupali navecer i nije bilo drecanja! 😊😊😊😊 bas sam sretna. Lijepo joj i kosicu oprala....imali krizicu ali se uspjela pokakati i sad ju u kindac stavila i ukljucila ovcicu ewana i spava! 
    Sve me strah kakva ce noc biti uffff....

• Sony2244
    15. Studeni 2016. 23:37

Večer cure, evo da se i ja javim. Živa sam. Žao mi je nikako se javit, mama je otišla prošli tjedan , pa dok sam i ja malo nadošla 😀,  ali okej je bila. Pomogla je dosta u kući,  nije se puno uplitala oko male. Mi smo dobro , setamo se jako puno. Skoro svaki dan , i počela sam već nakon tj.danq šta smo došle doma. Sutra joj je mjesec dana , jako jako dobra beba ( nadam se da će takva i ostat) . Spava , jede, jede , spava... Mogu je ostavit samu u sobi, ili će brojati prstiće i nešto mrmljat ili zaspat. Danas smo zalomile do 12 I 40 (naravno 2 buđenja za jest i mjenjat pelene ) ali nastavimo di smo stale 😀. Navečer jedno do 2 buđenja isto kratko,  tako da sam baš sretna. 1.12 imamo kontrolu kod pedijatrice i eto. Ona jede samo moje mliko,  i za sada planiram da tako i ostane jer mi je želja bila od početka samo dojit. 

E sad, kako ste vi sve? Nisam čitala ni pratila ništa od onog dana kad sam vam javila da sam rodila. Grozna sam znam, sad ću se popravit i opet bit tu. Jeli može neka dobra duša stavit popis da malo vidim kako je stanje.. 
    Koliko curka još čeka na bebice?
    Jeli se Pale javila ikako? 
    Nadam se da je sve bilo u redu i sa njom tj. Sa Nikom i sa ostalim bebicama i mamama. 

Ps. Jeli vaše bebe prate pogledom  (vas i predmete) . Moja još ne, valjda je to sve normalno, ali imam neku knjigu di pišu da već kao prate pogledom stvari i ljude,  a meni se to čini malo rano  ( ne zato jer ona to ne radi, već eto , tek sutra puni mjesec)  .

"https://lb1f.lilypie.com/xVqjp1.png"

minnie25
    16. Studeni 2016. 02:01

Studeni 
    Tina220210 ~~~~ 15.11. - cura 
    Neznalica ~~~~ 19.11. - decko Vid 
    Antartika ~~~~ 25.11. - decko 

Rodene bebe 
    Maya20 ~~~~ cura Lorena - rodila 16.08. (termin 15.09.) 
    Mimica24 ~~~~ decko Luka - rodila 21.08. (termin 15.09.) carski 
    Tatjana_zg ~~~~ decko Patrik - rodila 28.08. (termin 05.09.) 
    Chippica ~~~~ cura Zoe - rodila 01.09. (termin 09.09.) 
    Saky84 ~~~~ decko Toma - rodila 10.09. (termin 09.09.) carski 
    Sheena ~~~~ decko Matej - rodila 15.09. (termin 15.09.) 
    Vjeva ~~~~ decko Lovro - rodila 15.09. (termin 24.09.) carski 
    Pale ~~~~ decko Niko - rodila 20.09. (termin 27.09.) carski 
    Koala988 ~~~~ cura Ena - rodila 24.09. (termin 19.09.) 
    Angel2709 ~~~~ decko Roko - rodila 24.09. (termin 27.09.) carski 
    Sunnyday ~~~~ decko Luka - rodila 27.09. (termin 01.10.) 
    Croatina ~~~~ decko Leo - rodila 06.10. (termin 08.10.) carski 
    Crna191 ~~~~ decko Emanuel - rodila 06.10. (termin 11.10) carski 
    Frabe ~~~~ decko - rodila 14.10. (kraj 10.) 
    Sanjac ~~~~ cura Viktoria - rodila 15.10. (termin 12.10.) 
    Ivek2207 ~~~~ decko Domagoj - rodila 16.10. (termin 14.10.) 
    Sony2244 ~~~~ cura Klara  - rodila 16.10 (termin 25.10)
    Minnie25 ~~~~ decko Damian - rodila 18.10. (termin 25.10.)
    JaZmajac~~~~ cura Ana -rodila 19.10. ( termin 28.10.)
    Luckyme ~~~~ decko -  rodila 19.10 (termin 29.10)
    Diddy ~~~~ blizanci, decki Grga i Vito - rodila 25.10. (termin 11.11.) carski 
    Dony ~~~~ decko Noa - rodila 26.10 (termin 31.10) carski 
    Tala ~~~~cura Cvita - rodila 28.10 (termin 27.10) 
    Watermelon ~~~~ decko - rodila 30.10 (termin 25.10.) 
    Crocandy ~~~~ cura Mila - rodila 05.11. (termin 31.10.) 
    Hubica01 ~~~~ curica Ema - rodila 06.11. (termin 17.11.) 
    Babymum ~~~~ cura Mia - rodila 07.11. (termin 18.11.) 
    Makonja ~~~~ cura Una - rodila 08.11. (termin 11.11.) 
    Bagi_ca ~~~~ decko Filip - rodila 11.11. (termin 21.11.) carski 
    Ivchy1306 ~~~~ decko Filip  - rodila 13.11. (termin 11.11.) carski

Sunnyday
    16. Studeni 2016. 02:23

Maya ja sam jela kestenje, i nisam primjetila da mu smeta, a samo dojim.
    Sony drago mi je da si nam se javila. Super sto je bebica dobra. Moj Luka pomalo prati pogledom, brzo izgubi igracku iz vida ali okrene glavu za njom. Pale nam se javila i dobro su :) ostalo nam je jako malo trudnica.
    I meni jako opada kosa. A i imam linea negru jos uvijek.

koala988
    16. Studeni 2016. 08:37

Jutro cure, iza nas je burna noc. Cura je odspavala od 8 do ponoc, ali onda krenula budjenja u 2 i po zatim 3 i po pa 5,6 i 7,8. Za poludit. ne znam vise kad ce se to stabilizirati. za tjedan dana punimo dva mjeseca, a nikako da uhvatimo neki ritam.

Jado
    16. Studeni 2016. 09:28

Dobro jutro!!
    Sony pa dobro da si se javila zeno! Drago mi je da vam je lijepo i da ste zdrave 😊
    Frabe a di si ti zeno? Zadnjih dana malo strajkas sa klokanicom? Jel sve u redu?
    Koala i dalje grcici? Znas kako kazu - izdrzite do 3.mjeseca i onda se polako stabilizira valjda sve...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.