Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    koala988
    16. Studeni 2016. 09:38

JaZmajec a ne znam ni ja jesu grcici jer nema puno plakanja. vise smetnje kod probave kad pojede ili ako ne rutne. 
    Sony pa bebica ti stalno spava, super imas vremena za sve. Moja se igra na didaktickoj dekici. To joj je najdraze. Dobavi niske igrackice rukama pa ih promatra. 😃
    Angel kako vama ide?

tala
    16. Studeni 2016. 11:13

jutro : )))

21.30 papanje i kupanjac
    23.30 malo cikenja i spavanje
    5 u jutro- ja joj sisu uvalila dok je spavala
    8 u jutro- promijenila joj pelenu, malo se razbudila, dala sisu i nastavila do 10 spavati

sad pricamo i cekamo kakanac :D 
    mi vecinu dana prespavamo. budna je u prosjeku sat i pol, max. 2. između dva spavanja. 
    nista ne zamracujemo preko dana, a preko noci imam upaljenu lampicu na podu s minimalnom kolicinom svjetlosti, samo da znam gdje mi je sisa, a gdje su joj usta, haha...
    buka joj ne smeta. preko dana sve radim normalno. 
    i dijete mi obozava glazbu 

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Jado
    16. Studeni 2016. 11:14

Koala tako ti je i kod mene.
    Zna dosta plakati i biti crvena u liceku ali kad kaka/prdne sve ok a nekad i nastavi jer se naljuti sama na sebe jadna valjda.....jucer sam se prerano poveselila. Probudila se cim se ovca ugasila i onda do 23.30 plac. Legli smo s njom i onda se smirila. I probudila tek oko 4 za klopu i onda u 8   
    Pa sam se opet radi toga zabrinula!

ivek2207
    16. Studeni 2016. 11:20

Jutro,jutro, mi smo imali dobru noću,uostalom kao i svaka,budi se dva puta za hranjenje i usput ga presvučem i dalje ćorimo, jeeedino kaj smo imali show,ali to sam ja kriva i moja lijenost,kako on spava s nama u krevetu jer kindač ne podnosi valjda,onda ga ja na kraju kreveta po noći i presvučem jer mi se neda prek pol stana ići do njegove komodice za presvlačenje pa odradim to u sobi i kak sam si zaboravila nepropusnu podlogu nije mi se dalo ići po nju,kontam ma brzo ću ja,popišanu pelenu maknem i odmah stavim mu suhu, ali frajer tempira točno kad sam maknula mokru i zapišao i mene i pod,ali lako za to nego prošlo i preko plahte i sad kak smo kupili novi madrac,nije mjesec dana prošlo eto obilježio si je mali teritorij i sad ima fleke. A kak nisam htjela budit muža da promijenimo plahtu, onda sam spavala( bolje reći gruntala do jutra),na tom mokrom,stavila sam si gazu al svejedno.

Al stavit ću danas nepropusnu podlogu iz njegovog kindača, baš,tamo ničemu ne služi pa da nebi on opet,to je nezgodno kod dečkića jer ide svukud kad krene. A ja imam pri ruci po noći jedno tri piđame koje mjenjam kroz noć jer mu redovno bljucne nakon jela ili podriganca, a i meni curi to mlijeko za poludit.

Jel se i vama to događa da vam po noći procuri van,nosim one jastučiće ali ne pomaže,pa smočim i njega,i sebe, prođe i po plahti nekad pa sve moram svlačiti drugo jutro,po danu mi nije tako,možda jer po danu promijenim nakon pol sata kaj se napune ti jastučići..

Sony baš mi je drago da vam je dobro s bebicom,uspijete se naspavati i odmoriti,tak je i nama,samo je moj po danu živahan i to cijeli dan,svaki drugi,treći mu se potrefi da odspava preko dana,a ostalo je sve na rukama.

Netko je spominjao kestene,jela sam i ja roladu,ali nisam primjetila da mu je bilo loše,možda zato jer nisam obraćala pažnju,ali ovih dana e manje frče i mislim da ove bio gaia kapi baš djeluju,jer se manje plače,a jaaaako puno prdi kroz dan tak da misli da s tim sve ode.

ivek2207
    16. Studeni 2016. 11:34

Da i danas smo napunili mjesec dana.
    Jao kako je brzo prošlo, moramo uživati u svakome trenutku jer vrijeme samo leti.
    Barem meni.

Frabe
    16. Studeni 2016. 11:39

Prijavljivam se..
    Sve je u redu al ne stignen jer se uvatin kuce cin mi momak nije u akciji.. jutros san svu posteljinu iznila na sunce,rucak skoro gotov i sad cekan da se osusi pod taman kad prvorodjenac stize iz skole..
    Biljezin da je dite doslo do 3,900-sta bi bilo priko 1,100 napretka..  

• luckyme
    16. Studeni 2016. 12:03

Pozdrav,
    Ivek2207, znam kako je sa deckicima,nase prematanje se obavezno produzi jer skoro svako prematanje se pri kraju popiski...tako da ga prematam na komodici...
    Sto se tice mlijeka i meni propusti, ako se on dugo ne budi i napune se, obavezno procurim...

• luckyme
    16. Studeni 2016. 12:07

JaZmajac, moj decko ovih dana ima manje grceve...ali ne znam da li su to grcevi ili probava,recimo danas spava i svako malo se probudi,zaplace,pocrveni,zabaci glavu unazad i nastavj spavati...ili ga skroz probudi

tala
    16. Studeni 2016. 12:24

netko je pitao za pracenje stvari. ja sam uvjerena da vam bebice sve prate. imam onu veliku knjigu razvojnih sposobnosti (ili tako nesto) i pise da se vec nakon drugog skoka u razvoju mogu poceti primjecivati finije motoricke sposobnosti. na pocetku reagiraju na svjetlo-sjenu, a malo kasnije jako vole izrazene kontraste crno-bijelo, crvenu boju (ima neki fora eksperiment s lopticama gdje dijete uvijek prati i uzima crvenu lopticu, a ne plavu)... treba paziti da je predmet dovoljno blizu da ga dijete vidi i da mu je dovoljno zanimljiv za pracenje. 
    dijete prati i glas npr. ako ga netko drugi drzi, a vi dođete s druge strane, ono prepoznaje majcin glas i krene okretati glavicu. 
    u ovom razdoblju dijete hvata tj. stisne prst ako mu ga stavite u ruku, ciku dok jede, nabore na majici itd. 

puno se toga kod njih događa, iako se to nama na prvi pogled mozda i ne cini : )))

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Jado
    16. Studeni 2016. 13:14

Tala moja svaki puta kad papa drzi moj prst 😊
    I hvatala je od samog pocetka sto mi je zanimljivo. I kad dodjem u kucu i cuje me uvijek se javi. 😍
    Sad ce oni postajati svjesni sve vise i vise. Ja joj pricam. Igram se s njom pokazujem joj zveckice....kuzila ona ili ne.
    A sto se tice dnevno nocnog rasporeda niti ja ne prigusujem svjetla po danu niti smo tiho. I slusaml glazbu cijeli dan. Nismo nikako u sterilnim uvjetima niti to mislim
    Ali sa obzirom da smo u jednoj sobi mislim da joj taj tv smeta. Stvarno ne znam eto.
    Ivek i ja procurim ooooo itekako. Eto danas kad se 4h nije budila fleke samo. Kad se odselim odmah ide ova nepropusna ispod mene. Vise meni treba nego njoj u kindacu. Mama vise curi haha....ali po noci ne nosim jastucice....
    Luckyme niti ja vise ne znam sta ima a sto ne. Mislim da je ipak samo probavica u igri

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.