Pozzic. Mislim da smo ostale Neznalica i ja. Osim ako ona nije i međuvremenu rodila.
Mislim da mi je krenuo ispadati cep.
JaZmajac, ma ne zahvaljuj, sve isto prolazimo, bas je lakse imati vas :-)
Ja imam aventove vrecice za zamrzavanje, super su. Ako zamrzavas u skrinji koja je unutar friza (kao dodatna ladica)- mlijeko ti moze stajati 3 mj.. a ako ti je skrinja odvojeno-6 mj.
Ja ako negdje moram sa malenom- izdojim se. Ako popije mlijeko- super. Ako ne popije- zamrznem ga (s time da samo moras paziti da ti je unutar ovih 6/8 sati da se ne pokvari)!
A ako su mi male kolicine izdojenog (npr. sad u skoku), izdajam malo po malo tokom dana, al onda drzim izdajalicu u frizderu. Kad skupim dovoljnu kolicinu-zamrznem.
Antartika, sreeetnoo! :-) :-)
Ps- stigli mi nalazi biopsije posteljice (slali na analizu radi ranijeg porođaja)-sve je ok! Ocito se curi samo zurilo :-)
Antartika drzim fige neka kreneee! 👍
Ivek normalno je nazalost opadanje kose nakon poroda. 😢 prosurfaj si. Svi hormoni idu u ravnotezu i kosa vise opada.
Ja cu si malo skratiti kosu vise uskoro. Dosta je duga a inace rijetka dosta pa ne bi sad da mi je ko u pokisle kokosi kad to sve krene
Jazmajac da ja sam bila na svadbi. mali nije ni skuzio da me nema. kaze mama da joj se smijao cijeli dan i da je po noci normalno spavao. a kad sam dosla po njega onda je poceo kenjkat. mama je rekla da cijeli vikend nije plakao niti bio zivcan a kod mene odmah. osjeti dijete koga moze zezat. hahahahah
Ja ne znam kak vasi klinci ali ovaj moj u zadnja dva dana samo spava. i to po par sati u komadu. tolko je spavao samo na pocetku. bas mi je cudno kako sve stignem 😅😅😅😅
Ja isto imam te aventove vrecice za zamrzavanje...dobre su...
JaZmajac,ja isto odbijam posjete, za vikend su bili od mm mama i moji roditelji i seka u ned... bila je nekako bas nervozna jucer...previse ljudi odjednom... ne kuzim zakaj ljudi ne razmisle malo...dobim ospice od toga
Ema danas cijelo jutro spava na meni...i sad konacno sam ju poleglq uhh strgana sam..srecom pa je mm ovaj i sljedeci tjedan doma.. divan je ❤
Joj i meni taj pupak nocna mora..rekla je patronazna da ce sigurno uskoro otpasti..jedva cekam..da ju okupamo napokon..
Hvala cure, ali mislim da ce to danima ispadat. Nemam danas nikakve bolove i bebac mi je mirniji (osim ako skuplja snagu za izlazak).
prijavljujem prvo dudlanje dude na minuticu dok smo slusale pink floyde i prvo uspavljivanje bez mene u svom kreveticu : )))
sto sve mame veseli, hahaha... meni i njezini (brzi i bezbolni) kakanci : )))
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Drage sve, nikako da pitam- dali je neka jela kestene? ja bih ubila za kesten pire, a čitala da je on u rangu kao grah i da izaziva grčeve kod beba... pa ako je neka jela- nek piše iskustvo :D
i da, ja od kad dojim- samo bih slatko mlatila, užas!! a slatko prije trudnoće nisam jela niti u PMS-u, hahaha! oduvijek sam više slani tip, a od kad sam rodila- samo da je slatkoga... Šalim se da moja Lorena pije čokoladno mlijeko :D :D
što se tiče gostiju- mi zvali samo najužu rodbinu i to tek kada je napunila cca mjesec i pol,.. bliski prijatelji su i ranije dolazili, ali samo da je škicnu, nikakvo nošenje i diranje. Ionako ćemo sad sve opet morati obaviti jer svi žele doći vidjeti novi stan, užas!! Ni njoj gosti nisu odgovarali, baš je znala biti cendrava i nervozna.
Moja spava već 2 sata u marami, čak sam ručak suhala, pospremila, a bome se i našminkala ;) a ona i dalje ćori.. sad bu klopa time, pa idemo van, iskoristiti dok ima malo sunca..
Tala, divnoo! Super osjećaj, kaj ne? :D kod nas sreća trajala 3 dana, sad nas skok poremetio, tako da uživaaaj!
Mi dosle izvana 😊 zimulja je bome, dolazi polako ali jos ce biti toplih dana jupi.
Ovako samo na pola sata se prosetale i vratile kuci. U cetv ako bude toplije bi ju na 1 sat prosetala bas. No milostivica eto spava u kolicima. Danas je totalno suprotna nego jucer. Budi se, presvucem ju, papa, malo druskanje i zaspi...taman. i ja svega napravila sve se sama sebi cudim haha....
Tala super! I ja bi rado da ju pocnemo uciti na uspavljivanje bez nas ali nikako ne ide kad smo tu svi skupa 😖 cure jel ima koja da je u garsonijeri ili nesto? Kako vasi bebaci sa TVom po noci? Mislim da joj bas to smeta....
Opet imam probleme sa kucom ehehe (histericni smijeh sa tikovima) ajmeeee za "ubit" se
Tih vrecica ima u Bubamari jel?
Sortiraj odgovore
Najstariji