Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hubica01
    15. Studeni 2016. 10:57

Bokic curke! 

Ema je pak sinoc zaspala u pola 10h pa u pol 1, za papicu, onda opet u pol 3, pol 4 jer je tada pojela ni 10min kaj je vukla..i onda od pol 6 do pol 8... u prosjeku svaka  2h jede, nekako mi je i narasla vec... 😀 
    Upalila joj se suzna zlijezda, jako suzi pa joj ispiremo sa fizioloskom i patronazna nam rekla da joj stavim svog mlijeka.. 
    Luckyme,daaaa aspirator je sve izvukao..nastrcas joj fizioloske u nos malo vise i povuces sa tim aspiratorom i mir nakon toga nastane 😀
    Jazmajac, necu vas vise zapostavljati 😉
    Cestitke Ivcy i Bagica! tko je ostao od trudnica jos? 
    Danas ujutro je nekako nemirna, zeli spavati samo na meni a nemre vise gledat.. danas nam stize patronazna! pokazala nam zadnji put kak se pupak zamata.. Mm i ja se prepali toga pa smo joj samo strcali sa octaniseptom i ocistili...jedva cekam da otpadne 😁

Frabe
    15. Studeni 2016. 11:03

Ja ili san senilna ili sta al stariji stvarno nisu stenjali.. vidim pisete o tome pa da prijavim stenjalo i u mene,budan ili spava uvati stenjat i jedino na meni puno manje to radi..jutros je od pet na mojoj ruci spava ka bubica do sedan ipo pa jea i opet na ruci do devet na pola budan al miran.Sad isto lezi na meni a ja gledan crtic sa starijim jer kako ga spustin odma ludilo rukama i nogama ko da ce poletit i plac.
    A inace san ujutro stvarno ka iz onoh psiho filmova!Jel koja od vas luda ujutro?

crocandy
    15. Studeni 2016. 11:33

Dobar dan,

Ja jucer imala mini paniku. Inace se budi svaka 3 sata, kad jucer se probudila 2 puta u sat vremena i vristi. Rekoh, idem joj promjeniti pelenu. Otkopcam ju, kad ono gaza oko pupka pomalo krvava i kao gnojna. A ona jadna place, ja mislim boli ju pupak, nesto ne valja. 
    Sva sreca da su mama i mm bili tu, smirili me, pozvali su prijateljicu patronaznu, zenska doletila kao raketa i kaze da je to sve normalno jer se pupak odvaja. 
    Kaze da nekima i krvari i kad otpadne. E pa to nisam znala nit je itko spomenuo na tecaju 😡😡😡

crocandy
    15. Studeni 2016. 11:37

Uglavnom, zivciraju me ljudi sad vec pomalo jer dolaze iz svukuda i hoce vidjeti dijete. Mala ima 10 dana ne razumijem di je problem. Dodi za mjesec dana pa cu razmisliti o posjetama. Sad kad je vrijeme prehlada i svega, ne zelim nikoga blizu jer me vec ova lazna uzbuna s pupkom dokrajcila, a jos da mi se razboli...pa mislim da bih iscipelarila nekoga 🙈🙊

Jado
    15. Studeni 2016. 11:39

Joj crocandy i ja bi se prepala
    I da to nitko nikad nije rekao. Jos malo pa ce otpasti. Uzas mi je sa tim pupkom...

Curke koliko vam bebice od 1 mj spavaju po danu? Onako ako mozete neku normalu procijeniti ne ako imaju grceke i ako je puni mjesec 😊 cisto da usporedim
    Ja sam mislila kupiti vrecice za zamrzavanje pa se izdajati i spremati u zamrzivac.
    A ako recimo idem nekuda onda izdojiti cicu koja je sljedeca na redu i to ostavim u bocici. 
    Jel se moze neiskoristeno mljekeco zamrznuti kasnije isto?
    Maya hvala ti na savjetima! Stvarno hvala ❤

Frabe
    15. Studeni 2016. 11:40

Candy mome je otpa jos u bolnici (kako smo produzili zbog zutice) i jedno tjedan dana doma je stalno kompresica kod minjanja bila krvava.Ja san posipala praskom makar je patronazna rekla da je ekspresno zarasta al da je ta sukrvica normalna.

crocandy
    15. Studeni 2016. 11:43

E to je jedna stvar oko pupka za koju nisam znala. Bas me nasekiralo.

Netko je spomenuo neki dan pedijatricu u Zagrebu na tresnjevci, neka Ema...(dva prezimena). Ima slobodnih mjesta kod nje?

crocandy
    15. Studeni 2016. 11:43

E to je jedna stvar oko pupka za koju nisam znala. Bas me nasekiralo.

Netko je spomenuo neki dan pedijatricu u Zagrebu na tresnjevci, neka Ema...(dva prezimena). Ima slobodnih mjesta kod nje?

ivek2207
    15. Studeni 2016. 11:48

Bok svima, kako ste, baš puno za pročitati ima, kod nas standardna  noć sa dva buđenja, spavali smo mi dva do 10,pa jutarnje umivanje,cika i sad krmi na mojim prsima.
    Moj Domagoj mrzi kad ga umivam ujutro, mislim nije klasično nego smočim blazinicu pa mu prebrišem lice jer svega ima po sebi i ispod vrata mu se skupi akl bljucne a ja ne čujem po noći.
    A za kupanje neznam ni sama, nekad je miran a nekad toliko vrišti,užas.

Zanima me da se netko susreo s problemom opadanja kose.
    Meni je u trudnoći postala gušća i sad mi ispada, ali malo pojačano nego inače, ali neznam jel to zbog jesenskog vremena,ili to poslje poroda šta ispada. Nije strašno al pitam, možda je i pterano.

Jado
    15. Studeni 2016. 11:50

CroC a ne ja sam odbijala posjete i dalje odbijam iskreno.
    Dodje mi samo najbliza familija i par bliskih prijateljica ce doci ali na moj poziv da ne ispilim sa svojtom i sa sobom po cijele dane sama.
    Jer prosli tj mi je bas koma bio iskreno.....sama sa bebom i izjave staracke 🤔 recimo u cetv ce mi ujutro doci prijateljica na kavu da se malo druzim sa normalnim ljudima.
    A da ne pricam da su mi susjedi se sami pozvali kad je mala imala tjedan dana! Nisam dala da ju vide iako su siroti dar donijeli i sve

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.