Di mu stane???? Od dva do sad obe prije iscuca i 120 (to ispadne i priko 130) ad-a i sad dudu poteze ko da nije jea od prekjucer!?? 😨
Od jutros jede svako uru i tu uru provede zivajuci i cucajuci sake,meni sta uvati:lice,vrat,ruku-ovisi kako ga drzin.
A od osan nije spava,tako da to sta pisete po tri ure budni uopce nije puno.Kazu da sitnija dica vise jedu i brze napreduju al braco sestre sveopce pucanstvo on ga prečera danas.
Pozdrav svima!
Crocandy cestitkeee 🤗😃💕
Mi se moramo pojvaliti kako je bila super danas. ima bit da je prosa skok. jutros smo odlucili otici i brzinski shopping jerbo ni ka ni muz nemamo sta obuc a i ja zacrtala jefan kaput u Zare, a kaput mi bas treba. cura je spavala u autu do Splita. imamo 40ak min voznje. popila malo bocice i spavala nam 2 i po sata u kolicima. probudila se taman kad smo smazali kolac i kad smo se mislili uputit doma. ja joj dala siku u autu i opet spavala do doma. 😄
Evo sad jede pa nam dolaze susjedi za pola sata na babine.
Joj bas supac Koala. Lijepo uzivajte
Jeste obavili shopping? :)
Ja necu sa malom dugo tako u shopp. Mozda tamo iza nove godine na snizenja u jutarnjim terminima kad nema nikoga. Pa niti ne zelim da mi ispadne da me ona toliko ogranicava u slobodi. Treba se prilagoditi
Frape jel zaspao do sada?
Candy cestitam na curici :)
Ja ne znam sta je danas,al on nikako da zaspe. Sto bi rekla frabe vuce dudicu ko da nije jeo tri dana.
Muz mi je uspio dosta toga. ja kaput nisam nasla. Morat cu ga preko interneta naruciti, ali sam nasla jeans hlace u Manga (u svoje jos ne mogu stat hh) i jednu super suknju u Reserved i bluzicu u Zare (mislim da sam cak rijesila oblekicu za krstenje koje cemo raditi u polovicom 12.og mjeseca.
Zmajo zaspa on a i ja dvi ure pukla s njin i sad nista ne razumin.
Idem pojest sta i zapalit dok jos spava..
Sunny jel se tvoj smiria?Moj spava al se pocea meskoljit,aj sad je pauzira i priko tri ure obrok.
Koala super da ste uspili.Ja bi svisla da san otisla u kakvi trgovacki,bas ih ne volim nikako.
Frabe bio je zaspao i vec je opet budan i opet jede. Nadam se da ce makar nocas spavati.
Koala sad bar znas koja ti velicina treba, ja u staro ne stanem a i nekako se nadam da cu smrsati pa mi se veca roba i ne kupuje 😀
Sortiraj odgovore
Najstariji