Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    crocandy
    06. Studeni 2016. 06:37

Dobro jutro od mene, presretne nove mame. 

Dakle, prekjucer u 23 poceli trudovi, tijekom noci/jutra ubrzali (Sunny) srecom bila na forumu :) oko 2-3 bili na 7 min razmaka. Dosli u 5 u Petrovu, razmak 5 min. Otvorena 4cm. 
    U 7.30 zavrsila u boksu, u radaoni kaos. Radaju na sve strane. Nista, mm samnom (u kojeg nisam polagala nikakve nade). Sve je islo tako brzo, u 10 trud na trudu, sestra prosla jednom da me pogleda. Vjerojatno mislila prvorotkinja pa nece dugo. Mm mi drzao tutu dok sam piskila, bio je i babica i sestra i doktor i reporter i duhovni voda...u 11 ja vec gotova, nema predaha medu trudovima, osjecam da cu kakati. Ja vicem: sestro, mm zove upomoc. Upada sestra i pogleda dole i cudi se, oblaci rukavicu i masira me, kaze stisci, to je to. I u dva stiska Mila dosla na svijet. 
    I da, slusato sestre/babice. Sve olaksaju. 

Najljepse malo ljubicasto stvorenje koje sam vidjela :) zaplakala i zacrvenila se kao rak. Placem ja, place ona, place on. 

I od tad ju ne mogu prestat gledati. 
    Dosli u sobu, spavala, oko ponoci papala, spavala do maloprije. 

Ljubav, klupko srece, zivot, nazovite kako hocete, ali ja nemam rijeci za opisati to cudo. 

Osoblje u Petrovoj, sve pohvale.

• luckyme
    06. Studeni 2016. 07:16

Crocandy,cestitam na prinovi,bitno da je sve dobro proslo.

Moj decko ima grceve i to nas jako muci.
    Recite mi mame da li okrecete svoju djecu na trbuh? Mene je strah,tj ne znam kako ga okrenuti na trbuh i opet vratiti...meni je to sve krhko,pogotovo zbog glavice...
    Molim neki savjet

Jado
    06. Studeni 2016. 07:37

Jutro svima!
    Jao mi imali show program od 21h pa do 23.30 otprilike. Ufff ubila me u pojam. Plac, vriska, kakanje, cicanje, ljutnja na cicu, grize ju, podrig,....i tako 2 i po sata
    Vise nisam znala sta bi s njom, kakala, prdila, jela, prije prazne i na kraju se sama umirila! Jela oko ponoci, pa pola 4 i eto sada.....divotica.
    Iako mi je zagorcala vecer eto sad me pustila odmoriti
    A tata nam na rodjendan otisao. Malo mi je falilo da ga pozovem da dodje kuci. Uffffff. Izmucila me

Kako je vama noc prosla mame i trudnice? 
    Crocandy jao divota.....prozivljavam opet 19.10 s tobom 😍

sanjac
    06. Studeni 2016. 08:05

Jutro cure! 

Mi smo sinoc imali cirkus. Malena se probudila oko 5, dobila je papati, presvukla ju i skoro je opet zaspala kad je odlucila ispovracat se. Ja mislim da je pola mlijeka koje je pojela izbacila van i pocela je plakati. Ali to nije bilo obicno plakanje, vec vristanje. I nosio ju mm, pa ja i nikak da se smiri. I cujem kao da u noseku ima tekucina. Nis, upalili mi usisavac i isli smo cistit nosek. Kak je povratila, tako joj je dio otisao u nos, hrpu toga smo izvukli van. I cim je mogla opet normalno disati prestala je plakat i zaspala je.

Luckyme mi vikicu stavljamo na trbuscic preko dana. Jucer nam je tako spavala 3 sata. Bas joj pase lezanje na trbuhu. 😊

Jado
    06. Studeni 2016. 08:10

Luckyme
    Nemam savjet. Samo ju okrenem i to je to 😊
    I draga moras se opustiti malo. Svima su nam bebe krhke i male i strah nas je ali iz svakog tvog posta kao da iscitavam paniku....samo udahni i hrabro. Oprezno ali bez panike. Mama si svojoj bebi i znas sigurno sto joj treba. Tu smo za savjete uvijek.

Sanjac uf pa dobro da ste skuzili! Misica mala ❤ izgleda da sa tim bebama uzbudjenje ne staje.

koala988
    06. Studeni 2016. 11:11

JaZmajec  uvijek bude cirkus kad smo same 😂😂😂 da muz nije bio na rodendanu vjerojatno bi sve bilo ok haha to se uvijek tako potrefi.

ivek2207
    06. Studeni 2016. 11:15

Jutro, crocandy stvarno lijepe riječi, i ja se sjetim svog poroda i emocija, a pogotovo kad je izašao van, sve bi ponovno prošla.😊

Tala to ti je taj skok, barem je kod mene tako izgledalo, i ja sam se vodila tim opisom.

Joj baš mi je žao za noći kakve ste imale. Moj je prespavao jučer dan, a bome i cijelu noć sa dva hranjenja, eto i sad spava. Mislim si da je preidilično što je tako dobar, kad tad će imat svoju žutu minutu.

Jučer nam popodne došli prijatelji pa je konačno i kum upoznao kumče i baš je slatki poklon kupio, bodić na kojem piše " moj kum i ja ko mafijaša dva" i slikica don vito corleonea je ispod, preslatko.
    Nosio ga je cijelu večer. Bilo je 5 ljudi i prespavao je cijelo popodne,uz svu priču,smijeh glasan,ništa ga nije omelo.

Jel vježbate kukiće, patronažna preporučila, a mi zaboravimo ponekad, baš smo grozni.

Jado
    06. Studeni 2016. 12:26

Jao jos ce lijepi dan biti! Jupiiii. La da nas troje odemo u setnjicu fino....
    Ja sam bebu nahranila, zaspala je pa smo zamolili baku da ju pricuva dok odemo na kavu
    Na kraju obavili i DM i kupili dar prijateljima za bebu pa bi isli drugi tjedan nadam se vidjeti malca sa curkom na kratko. 
    Parket je postavljen ajme sto je krasaaaan 😍 sad se opet zahuktava uredjenje haha....joooj jedva cekam da mi bude sve gotovo fino. I da sa malom mogu krenuti u usvajanje rutina za spavanje i sl.
    Ja ne radim vjezbe za kukice nitko nam nije preporucio 😔 to ono kad se malo nogice razgibavaju kao? Ukrug sta li?
    Curke jel kupate bebe svaki dan? I kvasite im kosice?
    Koje trudnice nam ostale - Neznalica, Hubica i Bagi_ca? ❤ sam jos koga zaboravila?

bagi_ca
    06. Studeni 2016. 13:06

evo da osvjezimo tablicu :)

Studeni 
    Ivchy1306 ~~~~ 11.11. - decko Filip 
    Makonja ~~~~ 11.11. - cura Una 
    Tina220210 ~~~~ 15.11. - cura 
    Hubica01 ~~~~ 17.11. - curica Ema 
    Neznalica ~~~~ 19.11. - decko Vid 
    Bagi_ca ~~~~ 21.11. - decko 
    Antartika ~~~~ 25.11. - decko 
    Rodene bebe 
    Maya20 ~~~~ cura Lorena - rodila 16.08. (termin 15.09.) 
    Mimica24 ~~~~ decko Luka - rodila 21.08. (termin 15.09.) carski 
    Tatjana_zg ~~~~ decko Patrik - rodila 28.08. (termin 05.09.) 
    Chippica ~~~~ cura Zoe - rodila 01.09. (termin 09.09.) 
    Saky84 ~~~~ decko Toma - rodila 10.09. (termin 09.09.) carski 
    Sheena ~~~~ decko Matej - rodila 15.09. (termin 15.09.) 
    Vjeva ~~~~ decko Lovro - rodila 15.09. (termin 24.09.) carski 
    Pale ~~~~ decko Niko - rodila 20.09. (termin 27.09.) carski 
    Koala988 ~~~~ cura Ena - rodila 24.09. (termin 19.09.) 
    Angel2709 ~~~~ decko Roko - rodila 24.09. (termin 27.09.) carski 
    Sunnyday ~~~~ decko Luka - rodila 27.09. (termin 01.10.) 
    Croatina ~~~~ decko Leo - rodila 06.10. (termin 08.10.) carski 
    Crna191 ~~~~ decko Emanuel - rodila 06.10. (termin 11.10) carski 
    Frabe ~~~~ decko - rodila 14.10. (kraj 10.) 
    Sanjac ~~~~ cura Viktoria - rodila 15.10. (termin 12.10.) 
    Ivek2207 ~~~~ decko Domagoj - rodila 16.10. (termin 14.10.) 
    Sony2244 ~~~~ cura Klara  - rodila 16.10 (termin 25.10)
    Minnie25 ~~~~ decko Damian - rodila 18.10. (termin 25.10.)
    JaZmajac~~~~ cura Ana -rodila 19.10. ( termin 28.10.)
    Luckyme ~~~~ decko -  rodila 19.10 (termin 29.10)
    Tala ~~~~cura Cvita - rodila 28.10 (termin 27.10)
    Dony ~~~~ decko Noa - rodila 26.10 (termin 31.10) carski 
    Watermelon ~~~~ decko - rodila 30.10 (termin 25.10.)
    Diddy ~~~~ decki Grga i Vito - rodila 25.10. (termin 11.11) carski
    Crocandy~~~~cura Mila- rodila 5.11. (termin 31.10.)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.