Crocandy, divno! Cestitam! Uzivaj ;)
Angel, nama teta kupila te posude za radijator u Offertissimi, bijele skroz, ok su...
nama je patronazna rekla da se dijete do tri mjeseca kupa dva do max. tri puta tjedno u cepu maslinovog ili bademovog ulja.
mame, nakon koliko vam je prestalo krvarenje nakon poroda?
bagica, i vi sitno brojite : ))) moze to svaki dan!!!
joj, kako meni fali trbuh. moja curka i ja se znamo uhvatiti kako lezimo zajedno i cekamo da cvita lupi, hahaha.
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Tala svaka vam cast kad ste tako rano imali cascenja. Mi jos odbijamo goste 😊
Luckyme niti ne moras odmahnuti rukom. Samo si postavis u glavi odluku da ces se brinuti kad zaprave treba brinuti a ne prije vremena.
Mojima je vec svima dosta izreke mudrosti - o tome cu kad dodjem do toga mosta 😂😂
Angel nismo uopce daleko 😢 ali bas me briga dokle god joj nisam pod nosom. Ili ona meni. Sto je najbolje u dobroj namjeri je dosadnaaaa strahota. Da ne pricam iritantna.
JaZmajac,hvala na podrsci, ja sam jednostavno takva,i mm kaze da se previse brinem i opustim...ali ja nekako ne mogu samo tako...to je moj veliki problem...nadam se da cu s vremenom uspijeti opustiti se...
Frabe Jel zaspao? Kod mene ista situacija, zaspao je, ja izadjem iz sobe i on budan.
Cure moje, veliki pozdrav sa sv.Duha 😀
Počelo je u 4h ujutro...kao sigurno su lažni..kad ono ja na wc,ispao sluzni čep...stolica,po tus i nema kaj pocinje show...muž se budi,dolazi u kupaonicu...reko počinje...odosmo u bolnicu...kazu mi,malo pričekajte...ja onak haha ok... ode plodna voda na stolu,u predrađaoni umirem već...pitaju me za epi,kazem uzimam...oko pola 9h cca odvezu me u boks...cekam epi pa nikak pa nikak a vec 5 prsta otvorena...na kraju nista nije djelovala...umirala sam od bolova,fakat sam se iscrpila...bilo je dramatično...nisam popucala,jedino me dolje zasili negdje... i dosla nam Ema u 13.43h, duga 49cm a teska 2880grama ❤
hubica nam je postala mama!!!!
cestitam!
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Hubica Cestitam od srca, sve najbolje zelim Emi a tebi brz oporavak.
Sortiraj odgovore
Najstariji