Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    koala988
    05. Studeni 2016. 19:19

Ja sam se pomirila da necu tako skoro skinuti ovih zadnjih 5-6 kila. Bar ne jos tri-cetiri mjeseca. Vani bude ok ali cim smo doma trazi siku svako malo. strasno 😃😄 Isto je puno lakse vikendom kad je i muz doma. Puno je lakse i lipse u dvoje. Bas sam se danas razmisljala kako je samohranim majkama ili opcenito samohranim roditeljima...🤔

Jado
    05. Studeni 2016. 19:56

Ajme izgrize mi prije posve
    Opet ju kaka muci i ko luda sisa i place u isto vrijeme i bacaka se sa prijom u ustima pa strava.
    Na lijevoj opet imam ranicu novu fak it.
    Sta ih ta probava bas navecer muci??

Ja sam kost i koza. Fuj. Sve mi hlace vise jer nemam dupeta vise 💔

Frabe
    05. Studeni 2016. 20:14

Zmajo ja ih citan sa par kila viska i zavidim im.Ja izgledan ko iz konc logora nakon mucenja.Plus mojih skoro 1,80 visine i blida skroz izgledan posve neodoljivo.
    Prije mi izgledaju ka u momcica,guzna povrsina i noge ka da samo koza visi a drob sad nakon poroda i strija i oziljaka od operacija ka zguzvani skartoc.
    Kljucne kosti su opasne kad dignen dite da rutne.. ma pravo san slatka!

Sunnyday
    05. Studeni 2016. 21:09

Joj Frabe sto ti znas da nasmijes covjeka to je nevjerovatno haha. Ma da je to samo par kila viska uf, imam ja puno posla.Ja kad tako citam tvoje postove pa kao za cjelu trudnocu se udebljala 2kg ihhh da je meni tako, da jedem sta pozelim a da me to ne udeblja.

tala
    05. Studeni 2016. 21:17

joj, cure... ovo nisu moje rijeci, ali savrseno opisuju situaciju, pa mi recite je li to taj skok u razvoju?

beba želi cicati, ali je nervozna pri tome, prima cicu, pušta, okreće glavu od nje pa je želi opet, pa krene cicanje i prekida ga, općenito je nervoznija, lošije spava, osjećaj u grudima je kao da mlijeka nema… 

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Frabe
    05. Studeni 2016. 21:20

Moja Sunny imala san ja i 100 kila u trudnoci i bila san si "laksa" nego sad.Puno san se bolje osjecala a ovako?!Ne znan sta bi ti rekla!Svi nalazi mi uredni a ja se nikako sastavit.

tala
    05. Studeni 2016. 21:20

crocandy, draga, cestitam!!!! nisam prije vidjela! 

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

Hubica01
    05. Studeni 2016. 21:32

Crocandy, čestitammm!! 

Danas bila u Citiju,kupili novi Electrolux usisivač,silent neki, dobili uz njega 500kn dm bon i isla kupit Arriana aspirator... JaZmajac, i nije tako strasno,probali smo odmah kak to funkcionira... 😀 sad sam mirnija... 
    Imali goste,pekla palačinke pa su mi rekli da nisam normalna kaj po shopping centru idem...ahh pa kad mogu,zaš ne..
    Uhhh muke po dojenju..treba očito i to proći...
    Ivcy,di si?

Sunnyday
    05. Studeni 2016. 23:23

Frabe ja nisam nikad bila "mrsava" da se tako izrazim, pa mozda zbog toga mislim kako je vama super jer se ne morate odricati hrane. Tebe je bas izmucila ova trudnoca, ali mi je super ta tvoja pozitiva. Brzo ces se ti oporaviti i dobiti energije .

Frabe
    06. Studeni 2016. 00:20

A ne znan koliko san pozitivna,vise je to nekakvo ponavljanje ne bi li samu sebe ohrabrila pa eto.Sad san ga spustila u krevetic nakon dvi ure sta san ga ljuljuskala i bila san napisala da obisin bubrige noseci ga i bome stvarno ko da obisin od poze kad ga tako drzin.A koliko je opet pojea to je cudo.Stvarno se nadan da je skok koji ide s tri tjedna al eto zeznuto je sta je na kombiniranoj spizi pa se borimo a on na sisi poludi.
    Inace ja isto nikad nisan bila mrsava tako da mi je ovo onda pogotovo cudno i ne mogu se naviknit.
    Sad san se zboksala u krevet i iden spavat a nekako mi postalo pravilo da ga uopce ne cujen za prvo nocno pa muz to odradi al sad sve kontam da bi moga duze odspavat jer se najea a i izmoria od grceva.
    Zelim vam mirnu noc i nek nam ostale trudnice odu rodit do ujutro! 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.