O svasta li ja napisa!
Lude mene;pa dite mi stalno jede jer smo mi u skoku od tri tjedna!
Frabe razumijem te u potpunosti. Mozemo se samo nadat da ce se vrijeme popraviti. 😊
JaZmajac moja isto voli biti na trbuscicu. Tako svejedno da li je to nama na prsima ili na rukama. Preko dana ju cesto stavljam na trbuscic dok spava, tad je imam na oku, a i puno bolje spava nego na bokicu. Dok prek noci spava samo na boku i budi mi se uglavnom samo jednom.
Angel moje preporuke za ariannu. Mm i ja smo bas zadovoljni kak ocisti nosek. 😊 I brzo smo gotovi, a super mi je kaj se viki uopce ne buni na zvuk usisavaca iako je dost glasan.
Tala moja malena zna biti po 3, 4 sata budna, pogotovo kad ju ulove grcevi.
Sanjac mislim da će to i nama biti ok jer ja kad upalim usisavač Roko zaspe odmah i smiri se. Kaže pedijatrica da je to zato jer je očito taj zvuk puno slušao dok je bio u trbuhu. Jadno dijete ima skroz ludu mamu koja usisava po cijele dane ;)
Stigla nam Mila 3600g, 50cm. Porod prosao prirodno, sve kao po spagi. Sad smo se druzile, ide na pranje pa dode u nasu sobicu :) prava cura, ne mogu vjerovati da sam ju docekala. Skoro izletila iz mene, babica dosla dva tiska prije kraja :)
Sretni smo :)
Javim se poslije
Crocandy cestitke, baš mi je drago za lagan porod, barem tako zvuči. Uživajte sada mazeći se.👶💖
Crocandy cestitke!!
Dobro nam dosla Mila!🌷
Joj koja je sad to euforija. Taj osjecaj necu zaboraviti. Sad mi suze krenu kad se sjetim ❤❤
Sortiraj odgovore
Najstariji