Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    crocandy
    05. Studeni 2016. 05:56

Evo mene iz bolnice. Otvorena 5 prstica, dobila klizmu, malo se cistim. Trudovi svakih 5 min, nekad i krace. Nisu bas bezbolni :p 
    Klizmu sam osjetila do grla. Cekam da se trudovi ubrzaju pa cemo laganini u radaonu :) mm i tata su samnom (tata dosao iz afrike), tako da ne stignem biti nervozna jer su oni preuzeli tu ulogu :)

croatina
    05. Studeni 2016. 06:27

Sretno, samo hrabro bez straha :D

croatina
    05. Studeni 2016. 06:35

Vidim pišete o kontracepciji..isto kao i sanjac čini mi se..rikverc metoda i gumice 😁

• luckyme
    05. Studeni 2016. 06:44

JaZmajac i ostale mame koje aspirirate nos,da li to radite na usisavsc,kako do radi,koji ste aspirator kupili, ja nosi set.

• luckyme
    05. Studeni 2016. 06:44

JaZmajac i ostale mame koje aspirirate nos,da li to radite na usisavsc,kako do radi,koji ste aspirator kupili, ja nosi set.

Sunnyday
    05. Studeni 2016. 07:51

Sad ces ti to brzo crocandy,mozda zi vec i gotova.
    Luckyme ja koristim aspirator na baterije, ne onaj na usisivac. Ovo mi je puno lakse s obzirom da je usisvac na vodu pa bi to bilo komplikovano samo da bi nosic ocistili.

koala988
    05. Studeni 2016. 08:00

Crocandy sretnooo! Stizu nam i bebice 11.mjeseca 😉 
    Luckyme ja aspirator jos nisam koristila, ali sogorica je to koristila bez usisivaca, usisala bi ustima.
    Nama je danas 6 tjedana 😃 i sinoc smo dobro spavali pa se nadam da je skok iza nas 🤔🤗😄

Frabe
    05. Studeni 2016. 08:45

Go Candy,go Candy!You can do it!!!! 

Vrime je bljak i shodno njemu i ja!Najradje bi zatvorila sve ponistre da ne vidin sivilo..
    Mislin da san ja meteropat!
    Iden si skuvat kavu..

sanjac
    05. Studeni 2016. 09:07

Luckyme mi smo kubili u beby center-u na snizenju prije par dana nosni aspirator arianna (na usisavac ide). Cistili smo nosek vec nekoliko puta i bas smo zadoboljni. Mi spricnemo aqua marisa za bebe u svaku nosnicu, malo pricekamo i onda cistimo sa aspiratorom. I to tako da zatvorimo nosnicu koju ne cistimo, a na drugu prislonimo aspirator. To ponovimo i s drugom nosnicom i to je to. 😊

Evo moja mrvica lezi na meni, probudili smo se prije sat vremena, papala je i nece vise u krevetic. Zato je jucer kad je mama dosla spavala do 10h.
    Sinoc mi se 2 puta zbljuvala i to svaki put kad bi joj obukla cisti bodek.

Frabe i na mene ovo vrijeme lose utjece. Probudila sam se s glavoboljom. A jos me i jucer mucila skoro cijeli dan. 😡

Neznalica
    05. Studeni 2016. 09:20

Crocandy, sretno i brz porod!!!
    Baš je vrijeme bljak. Doručkovala, skuhala si kavu (tursku), sjela u svoju fotelju i laptop u krilo. Mali se javlja (osjetim svaki pokret), sigurno će biti na mama ranoranioc.haha.
    A moram reći da su nam i susjedi aktivni već od 8.. lupaju, lupaju..ak ne u stanu onda po stubištu.
    Ivcy1306, Hubica01  kako ste?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.