Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tatjana_zg
    06. Studeni 2016. 13:10

Mi se kupamo svaki dan i kosicu sa mustelinom pjenom prodjemo zbog tjemenice. skuzila sam da mi puno bolje spava kad odradimo kupanje.

Sunnyday
    06. Studeni 2016. 13:14

candy sva sam se najezila dok sam citala, cestitam jos jednom. Bas mi je drago da je sve islo kako treba. Uzivajte sada.
    lucky a probaj se malo opustiti, probaj bebu da okrenes na stomak, a glavicu u stranu. Stavi bebu na bok pa je samo lagano okreni na stomak, glavu joj namjestis u stranu i pusti je nek malo tako uziva.
    zmajac super za parket.

bagi_ca
    06. Studeni 2016. 13:15

Mame, bas vam zavidim na setnjicama i kupanjima..bezveze je bit zadnji haha

06. Studeni 2016. 13:31

Crocandy bas si to lijepo napisala. Ja sam nekako bila zakinuta za taj dio jer su mi opću na kraju dali i tek kad sam se probudila sam ga vidjela. Ali zato su ga tati odmah dali da se malo pomaze.

Zmajac super da stan napreduje, jel se selite daleko od svekrve ili? 

Kod nas je plakanje i nespavanje od 3 ujutro. Evo sad je zaspao prvi puta na duže od 10 min. Ramena mi otpadaju od nosanja. Koala kakvo je kod vas dvije stanje?

Imala sam u planu danas napraviti cheesecake s oreo keksima jer mi frend i frendica s posla sutra dolaze, ali jednostavno sam prekrepana trenutno. 

Lucky imaš na netu babyhandling priručnik pa si prolistaj, točno pokazuju kako dizati bebu i sve ostalo. Ja kada ga stavljam na trbuh stavim mu ruku na prsa, a drugom pridržavam glavu odostraga i onda ga samo izokrenem na tu svoju ruku. Makar on bas ne voli ležati na trbuhu već se voli nositi tako okrenut.

Izgleda da je kod nas jako suh zrak, sad baš slušam kako i malac i psi hrču dok spavaju .
    Zna li netko gdje ima za kupit one posude u kojoj se stavi voda na radijatore?

Frabe
    06. Studeni 2016. 13:34

https://youtu.be/RB-RcX5DS5A

Ne stignen ni citat ni pisat jer dite ovo cilo jutro slusa dok ga ja drzin s grcevima.. kako stane pisma otvara oci al evo sad je izgleda i zaspa malo..

Frabe
    06. Studeni 2016. 13:43

Koja greska!!
    Izisla san iz sobe i on je budan!

Frabe
    06. Studeni 2016. 13:46

Di su Mimica i Minnie?! jesan dobro se sitila nadimaka?
    Saky,Chipicca?

Frabe
    06. Studeni 2016. 13:53

Sad san citala dok lezi na meni..
    Candy  divota procitat! 

Lucky ne boj se bebice,oni su nasi mali gumenisi! A i koliko god ti se cinilo da si nespretna to ti se ipak samo cini!Ako i zaplace na promjene polozaja nije to bol nego negoduje.Pa mom sisa ispadne iz usta i vristi ko da ga u najmanju ruku przin.Njihovo je da placu a nase da naucimo zasto placu.

tala
    06. Studeni 2016. 13:58

evo i nas. imali smo jutros cascenje, pa sam radila plate od prsuta i sira. kolace i pice smo kupili. dobili smo samo kuvertice : )
    jos su i moji poslali paket, pa treba i po to otici... jedva cekam da se sve vrati u normalnu. ovih pet dana koje je mm dobio od firme stalno negdje jurimo, samo neke obveze...
    sutra nam dolazi patronazna, pa obavljamo maticni, mup i zdravstveno, pa mm ide u ikeu po aparate...u utorak su nam opet majstori u stanu... 
    jazmajac, super za parket! nama su stavili protuprovalna vrata i sad moramo lajsne za parket u cijelom stanu odraditi, zgotoviti kuhinju, postaviti rasvjetu, portafon i sve te "sitnice"... 

cuvam cvitu cijelu vecer (gledale smo zlocinacke umove, haha) i gledam kad ce ponoc jer tada mm preuzima smjenu, a zabica mala zaspe u 11 ipo i probudi se u 3. tocno na pocetak moje nove smjene. nece ona svog tatu gnjaviti... : )))

2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
    2016. zrno papra, mala Cvita <3

• luckyme
    06. Studeni 2016. 14:44

Hvala curke na potpori,sad nam dolaze gosti pa cu probati sutra.
    JaZmajac,u pravu si,ali ja sam takav tip osobe,uvijek oko svega brinem...nisam tip osobe koji odmahne rukom,brinem se oko posla, braka... moj najveci problem je sto se previse brinem...
    Netko je pitao za kupanje,mi se svako vecer kupamo i mocimo kosicu zbog cirkulacije...za sada je kupanje lijepo prihvatio...kupamo ga u cistoj vodi s malo maslinovog ulja...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.