Sunnyday ja samo prenosim ono sto sam cula. Ja inace ne pijem pilule, mi smo se 6 godina koristili rikverc metodom i kad smo odlucili imat bebu uspjeli smo nakon 2 mjeseca. Tako da cemo mi ostat na tom rikvercu. 😊😊
ja sam protivnik bilokakve kontracepcije. sve mi je kemija, a kemiju ne volim osim u hitnim slucajevima.
inace u ovo doba spavam, ali mislim da su poceli trudovi. razmak je 10-11 min, upravo cekam slijedeci.
nisam pametna. previse boli da bih spavala, disanje koje su nam pokazali bas i ne pomaze.
i slazem se sa sanjac , mi isto koristim rikverc metodu, ostala trudna taj put kad sam pozeljela. s obzirom da smo okruzeni ljudima koji imaju dosta problema sa zatrudnjivanjem, bila sam presretna.
hvala sunny, mislim da ovako mogu do ujutro mjeriti? tocno je 10 min razmaka, a necu se zuriti jer mi ej petrova 5 min daleko.
koliko ce ubrzavati trudovi? jel to ovisi od trudnice do trudnice?
a ja sam ovog puta bila na induciranom pa je drip radio svoje. Prvi put kad sam radjala su mi bili na 10 min, a vec nakon sat-dva su bili na 5 min. Probaj da setas pa vidi da li se ubrzavaju.
Crocandy ja sam imala trudove na 5min kad smo krenuli u bolnicu, dosla sam gore i rekli su mi da nisam uopce otvorena i da su to kao pripremni trudovi. I poslali bi me doma da mala po njima nije bila prezivahna. Trudovi su bili i dalje prisutni i s vremenom sam se pocela otvarati u bolnici. Znaci ti trudovi kod mene su trajali prek 24 sata, s tim da oni doma koji su bili na 5min nisu bili strasni.
Uglavnom nadam se da ce kod tebe to ici puno brze i da bus uskoro sa svojom bebom. 😊😊
Sortiraj odgovore
Najstariji