Sanjac glava mi je ko napuvana na ovo..sve kosti u kicmi mi pucaju a ruke su mi ko da san dizala utege.
Ok,ne mogu vrime za sve optuzit al brate doprinosi da se osjecan ko da me ko istuka. 😥
Crocandy bravo! Tako je samo hrabro i sa osmjehom! Drzim fige da ce brzo biti gotovo i bez reckanja
Sanjac isto nam je jutro 😊 papala malicka i lezi na meni. Ali mislim da ju opet kakaca muci jer se sva piga i nije kakala od 3, 4 ujutro. Evo sad dremucka mi na ramenu. Pase joj kad ju stavim potrbuske na sebe
Koala drzim fige da je kriza prosla pa vrijeme je sa se malo odmorite i da uzivate u bebici
Luckyme isti postupak imam kao Sanjac. Samo sto koristimo fiziolosku. Sve isto osim sto aspirator nisam na popustu uzela 😂
Jutro,crocandy možda je već gotovo al svejedno držim fige da bude brzo i koliko toliko bezbolno.
Moj mali je samo jednom jeo ovu noć,u pola dva, i ja sam zaspala s njim tak da smo se svi probudili prije sat vremena. Morat ću si alarm navit drugi put da idem budit ako već sam neće.
jutro : )))
crocandy, sretno!!! mozda vec drzis bebonju u narucju
nama je jutros otpala pupkovina!
malo nas muci trbuscic, ali svejedno je bila dobra noc.
koliko su vase bebice budne po danu?
meni se cvita probudila jutros u 7, pojela, pa smo se igrale i mazile, pa opet pojela i tek sad zaspala. to je tri sata budnosti. cini mi se dosta za tako malu bebicu.
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Tala moja je u pravilu budna popodne po heh. Razne periode. Od 2 do 4 h. I meni se to dosta cini ali su mi rekli da je to normalno ako ne place i jede itd itd.
Bilo bi mi logicki da je budna recimo 3 puta po 1 sat. Ali u komadu? Kako izdrzi?
Eto danas je prvi puta budna ujutro i ne da se. Cistila sam joj nosic opet. Mozda ju to muci.
Malo chilla na meni malo u kosari od kolica
Jutrić svima!
I ja se probudila nekako bzvz, nisam baš spavala, vrtila se cijelu noć, stalno mislim da će krenuti ali ništa...i dalje sam 2 u 1 :)) sad ćemo do citija, kupit piđamicu i zimsku kapu i taj aspirator koji me muči koji da uzmem...hvaljen je taj nosy set, ali mi je to s usisivačem nekako prečudno...kaj onda mogu na usta korisiti onda?
Crocandy sretnoooo :))) sad smo Ivcy i ja na redu, a di nam je Ivcy, da nije u bolnici? :))
Tala, super za pupkovinu :)
Jutro curke!
Mi danas od 5 na nogama.
Jučer je bio koma dan, bio je budan gotovo cijeli dan do pol 6 navečer - prije toga je pol sata u šetnji odspavao i to je sve.
Noć je bila relativno dobra (Koala eto nas opet).
Inače dobili smo od moje mame peg pergo siesta hranilicu koja je suuuper jer se može spustiti i u nulti položaj, tako da sam ga sad lijepo stavila tamo i pustila mu pjesmice i frajer gleda crveni zid i miran je. Wooohoooo!!! Ne znam koliko će potrajati, ali već i ovih 10 min je super. Pas se instalirao pokraj njega i leži ispod hranilice.
Mi imamo Nukov ručni aspirator, znači cure preporučate Ariannu za usisavač jel?
Nasmijale me priče o svekrvama, joj svaka ima neku svoju ideju, moja ko i Talina stalno nešto kupuje. No sad je još dobro, imala je fazu kad je meni i mužu kupovala odjeću dok on nije poludio. zapravo bi meni i odabrala dobre stvari, ali njemu koma, baš sve što ne bi obukao ni mrtav ;)
Crocandy brzo će to, držim fige!
Lubenice javi se!
Mislim da su Cerazette pilule koje sadrže samo progesteron bez estrogena i mogu ići uz dojenje, 6 tj nakon poroda.
Hubice mozes da. Iako vakum na usisavac uopce nije strasan. Ali dobro je da se moze "na usta" povuci u slucaju nuzde usred noci
Mi smo isto na rikvercu. Odn sad smo na apstinenciji haha. Jos 3 i po tjednaaaaaa. Pa depilacija i hot momma ples 😅
Ovaj detalj za popust od zmajac kod ciscenja nosa je jaako bitan hahahaha.
Meni bebač je zadnjih par dana budan cijeli dan,jedino prespava kad se hrani na sisi.
Ali eto sad spava ujutro od pol 10 i još uvijek tako da možda se konačno umorio od tjedan dana gledanja.
Ali tala kad je bio tak mali kao cvita spavao bi po cijele dane,možda tako po pol sata bi bio budan.
Mi smo uvijek bili na gumicama pa ćemo tako i nastaviti i na tom rikvercu kaj pričate, prvi put čujem haha,baš smiješan naziv.😁
Sortiraj odgovore
Najstariji