Frape ma da ju ne razbudim u noci samo to
Iako ovaj komentar da svekrva dodje pomoci me nasmijaoooo ahahha jao Sunny a i od Ivek ovo za sir na usta 😂😂😂
Njoj je zacepljen nosic bas bio pa sam ga danas vec 2x cistila a mislila jos pred spavanje da ju po noci ne muci jadnicu. Zasada ne rokce koliko ju cujem micica moja
Sunnyday dok sam jos bila trudna i isla na preglede kod svoje ginicke, cekam ja u kabini svoj red, a u ambulanti je bila mlada mama koja je pitala za pilule. Kako cura/zena doji nije ih mogla dobiti. Eto, to je ono sto sam cula vezano za njih.
sanjac, jel ti beba ima grceve ako sve jedes? ja sam isto nekako za sve jesti, pa vidjeti sto i kako..
ja svoju sveki moram pohvaliti, jer je zena stvarno dobra, postena i ne mijesa nam se u zivot, a zivi dva stana nize.
Crocandy ima grceke od 2. tjedna. Dost rano su poceli, s tim da hranu koja napuhava ne jedem bas cesto. To sam malo smanjila, a sve ostalo jedem kao i prije.
ni mi : )
mislim, jedva smo cvitu dobili nakon toliko godina. kazu da su zene plodnije nakon trudnoce, pa je to nas as u rukavu za trece...mozda... : )))
moja sveki je isto ok.
jedino sto me je iznerviralo sto stalno kupuje odjecu za cvitu koja mi se ne sviđa i koju necu koristiti. to smo joj rekli i opet ona trosi bzvz. da barem hoce kupiti ono sto mi treba, ali ona ne ide u hm ili zaru jer potice hrvatsku proizvodnju pa kupuje nada senj, galeb, pletix... a njihove stvari jos skuplje od body benkice iz hm koja mi se sviđa i koja mi treba..
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
A ako cemo gledat Galeb je definitivno npr. kvalitetniji pamuk od hm-a,mada modno nije neki hit.
Meni je za sta nema vise coconuta koji je bia turbo limacev.Ja jos iman njihovih stvari od starije dice i bodiji i tutice su se oprale x puta a pamuk je cudo.
Kontracepcija su nam jedino racunanja plodnih dana i nekome je to 😨 al eto neman vojsku dice.Imamo ih troje kraj sebe i jednog andjela.Ako mi je namjenjeno jos koje dite kud ces vece radosti a ako su ovih troje svi koji mi trebaju doc radost nije nista manja.Uz postovanje svacije odluke i izbora koliko je dice idealno ja neman zacrtan taj ideal.
Patronazna mi je rekla da smijem citruse jesti u normalnim kolicinama...jedino ono sto napuhuje bolje ne jesti...
Mog decka muce grcevi,kupila bio gaila pa cemo vodjetu9l
Sanjac A ja sam nakon prve trudnoce pila neke tabletice, imaju te neke za dojilje al reko mozda neko od vas ima bolje rjesenje, to mi se ne pije jer sam cesto zaboravljala a onda nema efekta :)
i mi smo uzeli tu bio giaiu, ali patronazna nam je rekla da ne ocekujemo cuda preko noci, da tek za cca. dva tjedna djeluju, ali dugorocno su bolje od nekih drugih jer reguliraju neke dobre-lose bakterije...
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Sortiraj odgovore
Najstariji