Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frabe
    04. Studeni 2016. 20:23

Ivek bome je tvoja svekrva level pro ako te svituje i o seksu! 😂
    Ja se isprid svoje ponasan da ne znan sta je seks.. 😂

Zmajo ja zaboravin nadimke cin nije u zadnjih par dana pisala koja,al stvarno nas par samo pise.😞
    Vise nas ne vole.

Jado
    04. Studeni 2016. 20:36

Hahaha Ivek i ja bi bila u soku i nevjerici 😂
    Mojoj ne bi palo na pamet. Joj kako bi joj mast izvadila sa komentarima ja. Hard core seks talk.
    Eto moju sam prebacila u kindac. Zasada spava a do kada....uf. 
    Ma tu smo u ovoj garsonijeri svi. Ne mogu ju jadnu ni posteno uspavati mislim da joj tv smeta po mraku...nisam pametna. I zab sam joj nosic pocistiti sad aaaaa i dati wayu. Aj kapi joj mogu dati kad se probudi na papicu a glupo mi joj nos usisavati u 22h ili kad vise.
    Jel ima neka cura da joj je sve zivo u jednoj sobi? Kako uspavati bebu po noci?
    Jedva cekam odseliti da joj mogu rutine fino poceti raditi. Do 19, 20 da je s nama pa kupanjac i u sobi spavanje. Ima koja ovcicu Ewana? 😊

Frabe
    04. Studeni 2016. 20:43

Pa ocisti joj nos najnormalnije kad se probudi za jest.Sta ima veze koja je ura.

Sunnyday
    04. Studeni 2016. 20:44

ivek kod nas je isto tako, ne kaka vise poslje svakog podoja, vec jednom po danu i jednom po noci, a tad po noci ga to bas muci i razbudi.

Sunnyday
    04. Studeni 2016. 20:45

Da dobro ti kaze fraPe ocisti joj nos, mozda krene da place pa ti svekrva uskoci u pomoc 

ivek2207
    04. Studeni 2016. 20:50

Ma ja sam sva zbunjena, novo mi je to od nje, do sad mi nije htjela nikad ništa komentirati ni savjetovati, ali ono baš ništa, i nakon 8 god čuti takvo nešto, ni moja mama mi to nebi rekla.

Eto moj je sad zasanjao nešto i probudio se, a kud ću ga na sisu, sve mu sir na usta izlazi.😑

Frabe
    04. Studeni 2016. 21:01

Inace vam polako prestaju kakare svako hranjenje.Nemojte da vas to brine jer criva sazrjevaju pa se smanji broj stolica.

sanjac
    04. Studeni 2016. 21:05

JaZmajac moja cura nemre niti jednu setnju biti mirna cijelo vrijeme. Kad izademo van bude sve super, lezi mirno i gleda ili spava i nakon nekog vremena pocne urlat i mora ju mm nositi. 
    Valjda krenu grcici i tada joj ni svjezi zrak nije dobar vise.
    Mi nosek cistimo navecer nakon kupanja. Mm radi ujutro pa mi je lakse to obaviti kad je on doma.

Ja jedem uglavnom sve, jedino namirnice koje napuhavaju jedem malo rjede nego inace.
    Jel vi jedete mandarine i narance?? 
    Bas mi fale vitamincici, a pedijatrica mi je rekla da ih izbjegavam, kao mogu malo pojest.

Ivek i kod nas je stolica sada par puta dnevno, a ne nakon svakog obroka.

Sunnyday
    04. Studeni 2016. 21:09

sanjac Ja pojedem samo jednu mandarinu dnevno

Sunnyday
    04. Studeni 2016. 21:09

Jeste li razmisljale o kontracepciji? Sta je najbolje za dojilje?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.