Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frabe
    04. Studeni 2016. 19:24

Slatko mi se pocelo jest tek u kraj trudnoce i sad iza podoja.Taman ga dojin i razmisljan ima li 7days u kuci a to prije nisan volila.

Frabe
    04. Studeni 2016. 19:26

Di nan je najnovija drugarica Hanibani ? bice zena rodila,imala trudove?

koala988
    04. Studeni 2016. 19:27

Haha, ivek ovo s dudom me nasmijalo. Jesi joj rekla da ne zelis da gura dudu u usta? Moja mi nije virovala kad sam rekla da mala nece dudu pa joj je pokusala dat ali je malecka naravno odbijala.

Hubica01
    04. Studeni 2016. 19:32

Croatina, drži se!!  
    Frabe, ti si baš fora žena :)  sad gledam prognozu i vele glavobolja zbog promjene vremena...bit će da je to :)  
    JaZmajac i Ivek, mene moja sveki pitala jesam li kupila ampideklin..reko posudila sam :/  pa da poludiš s  tim jastukom više... i kao ne možeš ti više nikud ići, ne možeš hodati po stepenicama, ne možeš sama s autom... ja onak s druge strane telefona da da pa ni ne idem a ja baš mogu to sve... pa bože ko da imam 20 godina... znam da se brine ali daj malo mira..nije ona loša, ali u zadnje vrijeme ti ne možeš ovo i ono ne mogu čuti... 

meni je moj mužić danas donio 4 vrste kolača... pojela 2 polovice..i mislim si još mogu sada tako jesti ali poslije nema višeee haha valjda bude prošlo +18kg a uz kolačiće ne bude baš haha

Jado
    04. Studeni 2016. 20:10

A gdje je nasa Minnie? 
    I davno zaboravljena Chippica?
    😔 ima cura sa pocetka koje se ne pojavljuju Maya, Saky, Sony. Bas mi je to tuzno
    Ma te babe. Da moram tako reci....stvarno su svakom loncu poklopac. Pa dosta mi ih
    Jesu vecinom dobronamjerne ali daj molim te....bas kako je Hubica rekla - nismo balavice vise. I ok je dati savjet ako ima smisla

Sunnyday
    04. Studeni 2016. 20:11

Frabe i ivek Hahaha, bas ste me nasmijale danas :D

Jado
    04. Studeni 2016. 20:11

Haha nisu cure babe nego svekrve 😅 pa cak i mame neke....
     Lezim pored malecke na krevetu. Iscicala mi cicu i po i sad vidim da se grci u polusnu buba 😔 valjda ju kakica opet muci

Sunnyday
    04. Studeni 2016. 20:14

Ma ima tu i mladih mama, i ja opet smatram da one bolje znaju sta je dobro za njihovo dijete, bolje nego svekrve koje su djecu odgajale prije 20-30 godina.

Ja pijem crnu(tursku) kavu s mljekom

ivek2207
    04. Studeni 2016. 20:19

Ma naravno da sam joj rekla, koala, al se smijulji i pokušava tutnut, al mali sva sreća pljuvao van.
    I još mi veli nek ne slušam priče da dok dojim ne mogu ostat trudna da se moramo štititi.
    Pa reko dokle ideš danas ženo...
    Prvo sam se zbunila od šoka,a onda sam joj rekla da to nije njena stvar hoću li se ja sad seksati ili ne, da ona samo upozorava. I taj ajmpidekl, rekla sam ako mi ga još netko spomene kroz vrata mi neće kročiti.

Mene isto slatko tjera, još od kraja trudnoće, a najviše mi se pije fanta ili nara,al izbjegavam.

ivek2207
    04. Studeni 2016. 20:22

Mi mame sve smo valjda u istom položaju.

Ja zmajac ja isto ležim u krevetu s malim na sisi, spava al ne spava, stalno nešto trza.

Meni zadnja dva dana rjeđe kaka, više nema stolicu nakon svakog podoja,nego onako random u danu obavi. I svelo se na 2-3, prije je bilo 6-7 puta dnevno. Jel još kome tak?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.