Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frabe
    04. Studeni 2016. 17:37

Zmajo pijem tursku s mlikom kako san navikla,ribu san i danas jela (komarcu na grill) al doduse samo bijelu a plavu izbjegavan jos od operacije.Nisan bas mjerodavna za rec ti sta jeden jer san prehranu jos prije prilagodila svom finom stomacicu.Iako eto on poludi nevezano za spizu.Al ne jeden bas junk (uopce skoro,izuzev malo pizze iz jedne jedine pizzerije).Inace obozavan sve sta puse (fazol i rodbinu mu) al sad ne jeden zbog gazde a i nisan na terapiji za zeludac pa me trta.Salame inace ne volim,sireve sve volim al sad preferiram laganije.Pa jeden i svo meso manje vise al svinjetinu nikako (prsutu oprostim porijeklo al ga nisan zasad jela u dojenju).
    I takoooo

Sunnyday
    04. Studeni 2016. 17:55

Vjeva hvala,sada cu par dana mazati mustelom pa ako ne bude bolje kupicu taj Bepanthen, ne znam ni sama sta cu sa tolikim kremama.

I ja sam prestajala da krvarim pa se vracalo, sad par dana evo nista i nadam se da se nece vracati. Primjetila sam da kada mi je aktivniji dan da onda krvarim, ili kad stariju podignem.
    zmajac hahaha, ah te svekrve, ko da moju slusam (smajli koji place od smjeha) haha. E da, poslusala sam te pa sam se nocas i naspavala :) nisam mu presvlacila pelenu pri svakom podoju pa se nije razbudio, samo klopa i nastavi da spava! Koja milina! Malena nocas nije imala temperaturu pa smo svi malo odmorili.

Frabe
    04. Studeni 2016. 18:27

Ja nocu ne minjan ako nije napravia kakinjo.Niti zbog razbudjivanja nego brate ne bi ni ja iz tople postelje i iz sna da me skida neko do gola. 😨
    Oko ponoc ga prominin kad jede i ujutro oko sest-sedan,ovisno kad ga toka jest.I ne grijen nocu pa ako jede npr. oko cetri upalin lagano radijator da se ugrije do sljedeceg hranjenja ili ga stavin na prsi pa kunja dok doji i onda ga prominin

Frabe

Ja nocu ne minjan ako nije napravia kakinjo.Niti zbog razbudjivanja nego brate ne bi ni ja iz tople postelje i iz sna da me skida neko do gola. 😨
    Oko ponoc ga prominin kad jede i ujutro oko sest-sedan,ovisno kad ga toka jest.I ne grijen nocu pa ako jede npr. oko cetri upalin lagano radijator da se ugrije do sljedeceg hranjenja ili ga stavin na prsi pa kunja dok doji i onda ga prominin

Frabe

croatina
    04. Studeni 2016. 18:45

Booook mame i sve manje trudnice..
    Danas samo pozitiva...prestala sam se bojat ja a i doktori za moj život i sad je malo lakše...pomirila sam se sa situacijom..najgore je bilo jučer jutro izdajam se i bacam mlijeko...koma..a moja mrva jede doma ad..užas..
    Gledam ih na kameru stalno..to mi puno znači :D 
    Imam dobre prognoze..mogla bi u ponedjeljak doma ako su kamenci spontano izašli iz voda gdje su zacepili, a u protivnom idem hitno u zg operirat...a ako su izašli iz voda, a ostali su ostali u žuči onda dogovaramo termin operacije za par mjeseci..

Još nisam bila spremna da mi maleckog dofuraju u posjetu jer bi isplakala more kad bi otišao...možda sutra, ali nisam sigurna..

Neznalica
    04. Studeni 2016. 18:47

Frabe, možda da trenutnu situaciju i zbivanja koja imaš pogledaš uz čašu pivice (dobra za živce, a i za mlijeko)   Ali uz tvoje raspoloženje i pozitivu uh što bi ti pivica pasala..hahaha

ivek2207
    04. Studeni 2016. 18:56

A jeste se raspisale od jutra, baš zanimljivo pročitat, i ja muku mučim sa sveki, zna da sam rekla da neću dozvoliti dudu varalicu, tko voli nek izvoli, i danas mi se pojavila sa " poklonima", paket pelena,zvečka i progurala je dvije varalice i gurala cijelo popodne u usta. Mislia sam da ću poludit makar sam rekla da ne želim, a ona meni samo hoće pomoći da mi se bradavice ne oštete. Mislim si ja pusti ti mene i moje bradavice, makar mene niš ne boli.

Moj jede dva put po noći i presvučem dva puta. Ostalo spava.
    Ja ne pijem kavu,a jedem sve osim graha, graška, mahuna i tih kaj napuhavaju.

Frabe
    04. Studeni 2016. 19:15

Hrvatka to ocu,optimizam!!! 💪

Popijen ja po case pive kad me bas uvati zelja al nisan ja zena za te mini kolicine. 😂

Ja moran priznat da moju sveki puno volim! 💞

Jado
    04. Studeni 2016. 19:19

Jao daaa i te price daj joj dudu eto vidis da gura rukice u usta - a gladna bude. 😨
    Ajme da pozelim vristati. Kao ja sam prvi puta majka pa pojma o pojmu nemam. Cak nisam znala ni sta je ajmperdeklin 😂😂😅😅

Ivek uza svo duzno postovanje ja joj to ne bi dozvolila molim lijepa. Ti si mama i imas pravo odgajati svoje dijete kako zelis. A zelis bez dude. 

Frape i ja sam sad pojela pica taman i kuhani krumpir 😊 i ajme sto mi se slatko sad mandja aaaaa. Sto je to zlo majko mila. Malo se opustis i cap. Evo lose navike natrag.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.