Haha Frabe, ne znam gdje su ostale curke!
Nova cura je valjda dobila trudove, zaboravila sam nick.. ugl, ako je u trudovima zelim sto brzi porod! 😊
Banymum a to ti nama reci jel ih osjecas? Koliko traje to sta osjecas?
Babymum, ja ne znam dal ti osjecas trudove jer ni ja ne znam dal ih osjecam sama. Ctg ih je pokazao ali ja sam totalno cool, nista ne curi itd.ne osjetim nikakvu bol, niti stezanja..zbunjena sam skroz i sama
Pozdrav preostalim trudnicama i mamicama. I čestitke novim mamicama. Vidim da vas je puno rodilo u kratko vrijeme. Mi se bacili na posao da obavimo sve prije dolaska bebe, neki dan sam se toliko naradila da sam mislila da cu se porodit koliko me sve boljelo.
Ja sam i dalje cvrsto zatvorena i imam osjecaj da se necu do termina otvorit.
Evo i mene tu. tipkam dok mala jede a jede po cijele dane. mi jos uvijek nemamo razmake u jedenju. npr. u 3 je bila na sisi, u 4 sam dala bocicu, popila 60ak ml i u 4 i po bila vec na sisi. ne zeli nista drugo nego siku. uspijem je zabavit svega 10min, a naravno ne spava. vec lagano ludim.
Koala ni moj nema neki ritam bas..Nocu jos ima najbolji al mislin da je to zbog dueta sise i ad-a pa kad trazi dan mu.
Evo sad je popia 100 na bocu jer je prije spavanja sisa i sad san mu stavila sab simplex drugi put danas u mliko pa cemo vidit.
Pa ljudi moji jel stvarno takva frka s dojenjem, ja ocito gledala puno filmova pa kao nahranim dijete i mirna sam dva sata jer spava :)
Kad ono dijete cijeli dan na sisi. Al dobro, nije da cu imati pametnjeg posla pa nek sisa
Frape samo ti pisi. Ja se bas veselim kad dodjem a imam sto procitati 😊
Moja buba se probudila i ne spava joj se. Pa se malo mazimo i cekamo tatu vise da se pojavi. Danas je duze na poslu 😣 ajde sva sreca da ona nije grintava id 13h nego tek od 16 sati
Recite mi jel pijete kavu? Jedete ribu? Sta izbjegavate u prehrani? Ja jedem sve osim napuhnjaca tipa grah mahune. I naravno alkohol ne pijem...
Crocandy da da nije bas tako haha
Mozda rijetkim sretnicama.
Pa ne znas jel beba dosta pojela pa place. A i nije samo da papaju i spavaju
Malo bi se i druzili siti 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji