Jesenske bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jado
    01. Studeni 2016. 07:38

Jutro curke!
    Ova nocna mljekarica jedva vidi prst pred nosom pa nisam nikako mogla opet tipkati haha
    Budile se u 2 pa u 5 i onda je pocela nesto stalno stenjati pa sam ju na sebe stavila i u polusjedecem polozaju ju mazila i tako smo spavale do sada. Odn ona jos spava a ja ju pratim. Vjerojatno ju muci taj nosic ali kad jede ja to uopce ne zamjecujem da budem iskrena. I cula sam nuzdicu ali ju ne bi odmah budila.
    Eee Croatina ja pogledam film sa dragim dok ne mogu nista drugo "gledati" haha. Inace on ide raditi u 7 dodje u 18. Ako ima nesto za obaviti, bude malo sa bebitom i onda ispadne da smo skupa 45 min ako ja odem spavati. Ono na sto se trebam naviknuti je da spavam popodne! I nikako. Da fino sa malom otkrmim sat-2 i super.
    E da ni ja nisam cula da je itko upraznjavao prije 1.ginek pregleda. Ja cu se morati strpiti. Sta 2 tj prosla jos 4. Ajde taman da se upoznam sa ovom bebicom i ne strepim nad svakim bljuckanjem i stenjanjem!
    Ajmo na noge lagane 🌞 jutricaaaa. Jao jedva cekam da nam se pridruze ove trudnicice u bdijenjima buahahaah 😈

croatina
    01. Studeni 2016. 08:19

Ahahahahahah I ja Sam spavala u sjedecem s malim na sebi xD..ajme zmajac svaka čast..mm je dobio 3 tjedna GO i sutra kreće..iskreno me strah..a radi od 8 do 4...šta bi da ga nema tak dugo ne znam...u ovih tri tjedna ja ne znam jesam malog 10 puta presvukla...hranio me dok sam dojila jer inače nebi ni jela..ima veliki respekt prema meni jer dojim i stvarno se trudi...mama mi kuha, on sve ostalo..ja peglam, perem veš i brinem se o malom...baš sam komotna bila..sad će bit panike...
    Divim ti se..zaista..a da ne govorim ono kad me panika prala oko malenog prvih tjedan dana...da ga nije bilo izludila bi...

Jado
    01. Studeni 2016. 08:47

Croatina ja ti necu lagati. Nije ni meni svejedno biti sama. Nisam u situaciji kao ti ali meni je dovoljno da je on sa mnom i bude mi podrska i uzme malecku i malo ju proba smiriti....ali trudim se ne razmisljati o tim nemogucim situacijama. Mama sam joj moram to nekako shendlati. Haha drago mi je da ima vise mama jastucica u noci 😍 mene bas bilo strah koliko je stenjala i uzdisala. Reko radje nek ja nju malo cuvam.
    Ja ti drzim fige da cete se ti i beba uhodati kad ste sami i da te zeludac nece muciti. Hoce ti netko doci pomoci kad muz krene raditi?
    Mi smo papali i sad opet kunja na mami svojoj. A mama gladna 🤔

Ivcy1306
    01. Studeni 2016. 08:48

Jutro curke!! 
    Kako ste mi, osim sto se niste naspavale? :)
    Ja relativno dobro, isla sam cak 2puta na wc.. hehehe
    Jel crocandy rodila? Ona je kao prije mene! Al nema tu pravila:))

koala988
    01. Studeni 2016. 08:56

Ej cure, moja je isto cijelu noc stenjala i jako malo spavala..vi koje ste oko 6.tjedma ili vise, jeste primjetile skok u razvoju i kad vam je bio?! nama je sada 5 tjedana i 3 dana a cini mi se da je zapoceo ovaj skok.

croatina
    01. Studeni 2016. 09:48

Ma je..mama i tata su mi kat niže...al oni nisu mm ..nitko mi nije tako velika podrška kao on...
    Ma znaš kaj...još jednom svaka ti čast...ja ću sutra vidjet kak ćemo..

Jado
    01. Studeni 2016. 10:34

Croatina ne brini ti si mu mama i da vidis sto sve mozes i znas 😊
    Tu smo i na forumu da se podrzavamo. A vidjet ces da ce 8-16 jako brzo proci i doci ce tata!
    Jos je nama sve frisko i mene hormoni peru poprilicno pa sam sva emo dodatno hehe.

crocandy
    01. Studeni 2016. 10:38

Jao Ivcy, da sam barem rodila :P ali nita. Dapace, sve mi je kao da nisam trudna osim sto mi trbuh smeta pa kad legnem sam kao kornjaca. I dizanje po 6 puta na wc tijekom noci.
    Sve regularno idem na wc, iscjedak pojacan. Apetit kao u dinosaura.

Mame, probajte kupiti etericno ulje od eukaliptusa ili zimzelenog bora. Ja sam inace zdrava ko dren, ali imam problema sa sinusima, pa mi je cesto nos mokar, zastopan i sl. Da koristim sve te vodice, sprejeve i to, mislim da bi si unistila sluznicu. Ali si upalim tu 'spravu' za etericna ulja, i stavim doslovno 2 kapi cisto da osjetim miris bora ili eukaliptusa i nos mi je cijeli dan prohodan, sto mi puno znaci kad idem spavati. Za spavanje si razrijedim par kapi etericnog ulja u neko ulje (bademovo najcesce), pa si namazem nosnice i onda sam mirna.

tatjana_zg
    01. Studeni 2016. 10:40

Koala mi smo imali skok sa punih 6 tjedana. 2 dana je morao biti na rukama i jeo svakih sat i pol i po danu i po noci. i onda se vratio na staro. 

Croatina ja sam sama od pocetka. mm radi do 6 svaki dan s tim da je bio na terenu 2 tjedna pa ga uopce nije bilo. samo sam si poslozila u glavi da dijete mora jest, bit oprano i mora spavat i gotovo. nemas vremena razmisljat o panici kad si sama 😊😂😅 samo polako i vec ces se opustiti

Ivcy1306
    01. Studeni 2016. 11:09

Crocandy a jesi li se bar malo otvorila, imala pregled plodne vode? 
    Ja sam ocekivala neugodu ali je bio stvarno super, nista nisam osjetila hehe

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.