Bagica, ja sam isto pozitivna na streptokok... umirili su me kad su mi rekli da ništa neće biti bebici, samo ću dobiti taj neki antibiotik i to je sve...
Frabe, pa ne znam jel to zatišje pred buru..mislim da će nas samo odjednom iznenaditi :))) o da da, vježbanje, jedva čekam i ja, osjećam se baš ko bačvica :)
JaZmajac, super za šetnju... mislim da klinci uživaju na svježem zraku i još u vožnji... :) Pa sve sam više manje pripremila, sad tu torbu ću morat presložit u veću torbu zbog tih pelena... bolje da imam svoje da ne bi došlo do toga da nečega nema pa da ne budem u panici bzvz...
Tala, hvala ti na info... a uvijek je netko zločesti u tim bolnicama... jesi ti dobro?
Crocandy, sretnooo.. :)
A danas nam i Ivcy na pregledu... nadam se da je sve ok :)
Frabe, torbe su spremne i može doći kad god poželi :))) i možemo ostat na ovoj grupi časkati, kad i sve rodimo :))
ja isto ne bih novu grupu...pa ovdje nam je sve sto smo prolazile zajedno
mi smo sastavili kolica. patronazna kaze da je pozeljno da odemo pet minuta na sunce van ako ja mogu : ))) mogu, mogu....
curke, ja nemam male odjece. ne razumijem kako, sve nam je veliko. cak i 56 visi na sve strane. sogi mi je bila poslala neke gap tutice za nedonoscad, a ja sam to spremila, ali ispada da su nam taman.
2005. moja najveca ljubav, moja djevojcica <3
2016. zrno papra, mala Cvita <3
Tala i nama je sve 56 veliko. Ali eto sad polako raste u tu velicinu 😃❤
Dobro je sto mi je frendica posudila par 50 brojeva pa joj je sad to ok sasvim.
Ej cure ima tek 12 dana a zastopana joj jedna nosnica 😯🤕 imam aspirator za usisavac i fiziolosku. Moze neki savjet? Sama sam doma probat cu ju na bok pa fiziolosku ustrcati? Joj bas mi je je zao. Kud vec sad. Idem sad tocit vodu u posude za radijator
Ja zmajac nama je svega sa 5 dana imao nešto u nosiću i nikako zaspati dok nismo skužili i to u neko gluho doba noći jer je jako disao kao hiperventilirao, da mu zraka fali i muž išao googlati kako sa fiziološkom tako da smo ga okrenuli na bok i on je jednom brzo uštrcao te fiziološke i kroz drugu nosnicu je sve to izašlo van, malo je sa aspiratorom pobrao tekućine i mali je zaspao tu sek kad je bilo gotovo. Pa možete tak probati, sam kaj smo se mi bojali kak to izvest a da ga ne ugušimo pa pročitaj prvo da ne bi bilo.😊
Cure, kak su nam počeli grčići neki dan evo sad kupili kapi bio gaja po savjetu patronažne i veli mi ona da ćemo učinak vidjeti tek za dva tjedna. pa kaj je to istina, tko će čekati toliko,jadan mi bio samo se frče od boli, jeste vi tako dugo čekale, malo sam se šokirala, ja mislila da će odmah djelovati, barem malo ublažiti bol ako ne odagnati.😞
Bilo bi bolje da tu ostanemo, baš, tu nam je sve od početka.
Jazmajac ja svom malom par puta dnevno ustrcavam fiziolosku u nosek jer smo svi neki smrcavi pa da mu se ne zastopa. i u posudu na radijator sam stavila u vodu malo listica mente i kamilicu preko noci i danas ujutro se uopce ne cuje nosek. tak da preporucujem.
Ivek ne znam za bio gaiu mi koristimo espumisan i pomogao nam je isti dan.
I ja sam da ostanemo u ovoj grupi. 😊
Ivek ono sta san ja otkrila istrazujuc;Bio je probiotik i triba par dana da se razina tdravih bakterija podigne i zastiti mikrofloru a npr. Sabsimplex (kojeg cesto kombiniraju s Bio) djeluje po uzimanju.On je sastavom bas za ciljanje tih molekula koje napuhuju i laicki dite se isprdi ko veliko od zraka koji ga u biti i muci.
Bokkkk cure, ja sam cijeli vikend trčala uokolo pa nisam stigla pisati... kupovanje posljednjih stvari, depilacija, farbanje...
Ivcy se ne javlja a danas je imala pregled?
Ovo što se tiče začepljenog nosica mi je valjda najgore od svega što me čeka... Mi smo jučer uzeli mali novi usissvač samo za to i onaj nastavak ariana u ljekarni a uzela sam si i el. aspirator i fiziološke.. uopće si nemogu zamisliti kak ću to raditi... evo stvarno me više strsh toga nego poroda😢...
Kapi za grčeve nisam kupovala jer sam mislila da to tek kasnije treba no vidim da neke bebe jako brzo dobiju grčeve, možda da to isto odmah uzmem...??
Tala to je tako super što možete tako brzo van.. pa kolika je cvita da joj je sve preveliko? ja sam uzela nešto robe vel. 50 u c&a, mangi i zara i mama mi stalno govori da će joj to sve biti premalo jer nema šanse da s preko 3500 stane u to... i sad sam tužna jer je ta robica baš ljepa...
Kako ste vi odlučile koju veličinu pakirate za izlazak? ja sam stavila i 50 i 56, neznam kako da odlucim... i jel su vašim bebama štramplice oblačili za izlazak iz bolnice?
Sortiraj odgovore
Najstariji